EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na svakog tekstovi deluju drugacije ali svi se mogu sloziti da su originalni. Mene fascinira taj Milanov talenat da napise tekst koji je ima dosta znacenja a svako od njih deluje tako jasno ko da samo to moze da bude. Inace mozda cu i ja doci na tribute

Na svakog tekstovi deluju drugacije ali svi se mogu sloziti da su originalni. Mene fascinira taj Milanov talenat da napise tekst koji je ima dosta znacenja a svako od njih deluje tako jasno ko da samo to moze da bude. Inace mozda cu i ja doci na tribute

:ok: baš to,svaka pesma ima svoj svet...

I ja kao neću da slušam EKV....teško:lol:

Ne znam koliko je dozvoljeno da kačim šta nema veze sa temom,ali sam još ovo i neću više...:)

Poslednja izmena:

Bas bi bilo lepo...:)

Prosle godine je bila super atmosfera-prosto vidis gomilu ljudi ,raznih godina, i oni od 18,i oni od 48...:) Svi srecni skacu ,igraju...Vidis ljude koji vole isto sto i to,i bude ti nekako cudno...:)

Koncert je u četvrtak? Bez veze... bolje da su ga pravili 5. novembra, ako već mora da bude radni dan, a ništa im ne bi falilo ga prave u petak kada bi svakako došlo više ljudi.

Je l' opet u Livingroom-u?

:klap:
valjda ćemo moći da pročitamo neki delić tog referata kad bude gotov :)
I ja bih veoma volela, nadam se da će autor dozvoliti. ;) A sad mu najpre predstoji odabir materijala, od čitave ove moje "arhive" u vezi s EKV, pa onda, sastavljanje... Baš sam i ja radoznala šta će da odabere, i kako će to sve da "iskomponuje", s obzirom da on ("povukao" ponešto i na majku, ;) ) takođe piše :)

Uvek prvo cujem nesto,,ma kakav ekv,to je skroz cudno...'',a onda cujem,,daj malo da preslusam, ima tu i dobrih stvari...svidja mi se Ti si sav moj bol...'';):D:heart:
Tako da, uvek samo pustm muziku,dam cd...,,pronadju nesto za sebe'', sto bi Milan rekao:heart:

Zdravo narode,

Evo da se i ja javim... Ja sam se otprilike rodio kada je nastao EKV, nisam iz Srbije, Iz Bosne sam... Nisam slusao EKV do nedavno, a vjerovatno glavni razlog za to je bio dosadno davljenje puterica i tek ogrezlih rokera kako je ta grupa tolko dobra da je moras slusati...

To je vjerovatno jedini razlog zasto ih nikad nisam ni poslusao ko covjek, a derugi je mozda sto sam cuo njih par pjesama bezbroj puta na nekim svirkama, za koje sam mislio da su vrh te grupe i da nemaju bolje... Pa valjda svi moraju da sviraju te iste pjesme. Onda sam cuo '7 dana' slucajno....

Ne znam, moja velika ljubav je oduvijek bila Pearl Jam, a kasnije Dream Theater....

Vjerovatno nisam normalan sto ovo prije nisam cuo, al nikad nije kasno I guess... Al kako god, mislim da EKV i nije za ljude ispod 20 godina, al opet to je samo moje misljenje...

Sto me dovodi do poente ovog posta:

Nikad se nisam losije osjecao nego kada sam procitao kako je Magi umrla, i kakva osoba je bila. Ne znam zasto....ali se jednostavno uzasno osjecam. A govorim ovo kao covjek koji polako stari (26), ne kao klinac kojeg samo tjeraju emocije i egoizam....

Ja sam graficki/web dizajner i volio bih kada bi se mogla napraviti stranica sa forumom u cilju promovisanja EKV-a na sire podrucje....

Ja bih odradio sucelje (koja glupa rijec!)...
Samo bi mi trebao jedan solidan programer da to napravimo, jer ipak ja ne radim sa brojkama....

Long live EKV!

I ovo je vrlo zanimljivo, zar ne:

Ekv%20ana36.jpg

NotthingMan

Dobrodošao:) Slobodno piši još o tome kako doživljavaš taj muzički fenomen,EKV....ja često umem da razbijam glavu razmišljajući o njima i njihovoj muzici,a slušam ih relativno kratko,tek skoro dve godine.
I donekle mi je drago što njihovu muziku nisam otkrio isuviše rano,jer doneli su muzičko osveženje u moj život kada je ono bilo veoma potrebno.

Back