Alpha_Centauri
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojavicu se ja verovatno...Ako?
Ko je staro drustvo?
I ne razumem u čemu je poenta kad niko od ljudi koji slušaju EKV (priznaćete) i ne razume o čemu govore te pesme....
Upravo tako.Poenta cega? Slusanja Ekva?Ne slazem se. Svako ko VOLI Ekv pesme razume kako misli da treba da ih razume.
Malo mi se smucilo....to je sve.....jer ipak su to bili depresivni,autodestruktivni ljudi....
I samo kad se setim Margite,koja je mogla imati sve.....![]()
Mnogo su bili "nesrecni" u tim 80-im....šta reći za ove mladje generacije,i mnoge mlade ljude koji ništa u ovoj zemlji od svojih života neće moći da naprave.
Tebi kao da je to, sad odjednom, puklo pred očima.
Nisi toga bio svestan do sada, ili šta...?
Malo mi se smucilo....to je sve.....jer ipak su to bili depresivni,autodestruktivni ljudi....
I samo kad se setim Margite,koja je mogla imati sve.....![]()
.
Naravno da sam svestannego kad se prisetim toga,budem ljut na njih.
A neraspolozenje jeste u pitanju.da ne dužim više,postovi su mi već konfuzni...
![]()
Opet -Ja kad su u pitanju EKV tekstovi, pre mogu da govorim o nekom dvosmislu... ili... višesmislenosti, nego o "nerazumevanju". Stvar je u tome ko u šta veruje, kad su tekstovi u pitanju. I ne verujem da ti istinski "ne razumeš" (šta god to značilo) nijedan tekst, ili većinu, već te sad uhvatilo to neko raspoloženje, pa...
Mislim da je pogrešno njihove načine življenja opravdavati ili objašnjavati tadašnjim stanjem u zemlji, njihovim nezadovoljstvom tim stanjem, ili već nečim desetim... Neke su ličnosti jednostavno podložne samouništenju i permenantnom nezadovoljstvu, depresiji, uprkos tome što imaju sve i mogu sve. Imali su talenat. Ostvarilivali su ga. Držali su koncerte. Bili su drugačiji. I rešili su da prestanu da budu, da postoje.
Dobro,to stoji,ali zar zato da prekines slusanje..?
Mene je prosla faza kad su me cinili depresivnom....Sad ih dosta redje slusam,al kad pustim,navala srece i pozitivnih osecanja!
Mislim,onda ne bi trebalo da slusamo ni Dorse,ni Floyde,ni Janis Joplin,i ostale koji su bili takve prirode,depresivni .
![]()
Opet -![]()
(Poznajem lično, ili sam poznavala mnogo takvih primera).
Uz mali dodatak: i oni su itekako bili borci. Naravno, u okviru sopstvenih mogućnosti. I njihov primer je - svojevrsna poruka. Ko hoće da je pročita, nek pročita, ko neće, ne mora.![]()
Jao, Milunka, uobraziću se.
Dodatak stoji. Svako je borac u okviru svojih mogućnosti.
Kako mi može biti "depresivno" nešto, posle čega se upravo osećam - bolje, poletnije, s nekom novom snagom i voljom za život?