jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Aktivan član
- Poruka
- 1.006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na svakog tekstovi deluju drugacije ali svi se mogu sloziti da su originalni. Mene fascinira taj Milanov talenat da napise tekst koji je ima dosta znacenja a svako od njih deluje tako jasno ko da samo to moze da bude. Inace mozda cu i ja doci na tribute
baš to,svaka pesma ima svoj svet...
I ja kao neću da slušam EKV....teško![]()
Na svakog tekstovi deluju drugacije ali svi se mogu sloziti da su originalni. Mene fascinira taj Milanov talenat da napise tekst koji je ima dosta znacenja a svako od njih deluje tako jasno ko da samo to moze da bude. Inace mozda cu i ja doci na tribute
Bas bi bilo lepo...
Prosle godine je bila super atmosfera-prosto vidis gomilu ljudi ,raznih godina, i oni od 18,i oni od 48...Svi srecni skacu ,igraju...Vidis ljude koji vole isto sto i to,i bude ti nekako cudno...
![]()
Moj sin ovih dana treba da radi referat iz muzičkog, na temu koju muziku rado sluša. Odabrao je - EKV.![]()
(A čujem i profanka im voli tu muziku).
Interesantno je da njih dosta u razredu takođe vole EKV, a počeli su da ih "otkrivaju" koliko se sećam, u II i III godini (sad su maturanti).Jao,divno!
jedna moja profanka se vec godinu dana cudi kako ja volim EKV...Kao,''super,ali cudno''...Za moje godine..Pa kad viidm da ima i mladjih..![]()
I ja bih veoma volela, nadam se da će autor dozvoliti.
valjda ćemo moći da pročitamo neki delić tog referata kad bude gotov![]()
Jao,diivna je!
Gde si je nasla?