EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mogu da verujem....:eek::( pa to je bilo veceras..pre 2-3 sata....

Sad videh na teletekstu B92...:( i dodjoh ovde da proverim...stvarno...

"stan pun spriceva,predozirala se"..covece....:eek::(

a malopre mi tata rekao da je zivela u mom starom kraju...strasno...:neutral:

Joj sva se tresem. Ne mogu da verujem da je umrla. I ja sam cula da se drogira i da je imala nekih psihickih problema pa je nije bilo po filmovima. Neki reditelji su pricali da je bilo nemoguce saradjivati. Mnogo mi je zao. Prosto mi je neverovatno. U filmovima mi je uvek bila antipaticna jer je valjda imala takve uloge a u emisijama tako POZITIVNA I PAMETNA. Kao da su to 2 osobe. Ne znam ni sta pricam, u soku sam. Ne zamerite

"Ljudi su mislili da smo mi srećni. Ja sam bila srećna sto sam našla ljude koji su bili nesrećni koliko i ja."
Sonja Savić (15.09.1961 - 23.09.2008.)

laku noć, Sonja

Boze... Ja... Nemam reci...

Ona je pricala da je imala problema sa narkoticima... Pre dve godine je izjavila u jednoj tv emisiji da joj doktori daju jos par meseci zivota... I ja sam te godine bila zabrinuta... Kasnije, kako sam gledala one njene emisije na TV AVALA, mislila sam da se izvukla... Ja sam stvarno verovala da ce ona ostati... Ovo je porazavajuce...

I to bas na jucerasnji datum...

ja otkad sam ustala samo o tome mislim,neverovatno mi skroz...strasno...

a u kuriru"Sonju savic ubio H":neutral:

bas sam se potresla....i ne znam zasto,valjda zbog cele price,sanjala sam nocas milana....:sad2:

kad sam ustala ,bilo je uzasno,skroz sam nekako zbunjena bila...:( ceo dan tako...

Poslednja izmena:
koliko ja znam:
radostan dan
oci boje meda (2 razlicita spota)
stvaran svet oko mene
ljubav
pored mene
voda
par godina za nas
dum dum
zabranjujem
idemo
neko nas posmatra
zajedno
just let me play some modern R'N'R music
istna masina
anestezija

valjda nisam nijedan zaboravila, za ove sigurno znam jer sam ih videla

Nisam stigla da pogledam sve snimke koje je @irenas postavljala neposredno nakon postavljanja, pa sam pogledala sad. Nekako... pada mi u oči Margitino "klaćenje" dok priča... stalno je u nekim okretanjima i kretnjama... Posebno mi je to uočljivo u onom snimku gde se vodi razgovor sa njom i Milanom, na Trećem kanalu... spominje se između ostalog obeležavanje 20 ili 30 godina r`n`r, nisam sad tačno sigurna... prosto mi to odvlači pažnju.... Doima se kao da joj je neprijatno... kao da "ne zna šta će od sebe"...

Hm... oni sigurno nisu upoznati bili sa tim u vrijeme kada su je konzumirali kao što smo mi sada upoznati...
Možda i jesu, ali ne potpuno, vjerovali su da će uspjeti da se oslobode toga... kao Štulić npr, koji je i uspio...

Hm... oni sigurno nisu upoznati bili sa tim u vrijeme kada su je konzumirali kao što smo mi sada upoznati...
Možda i jesu, ali ne potpuno, vjerovali su da će uspjeti da se oslobode toga... kao Štulić npr, koji je i uspio...

U to veruje svaki narkoman. Tj., ubeđuje sebe u to da može da ostavi kad god hoće i da je jači od toga... U to su verovali, veruju i verovaće, dok god je te bolesti na ovome svetu... ma šta o njoj (ne)znali.

Ja sam na primer od malih nogu bila ubeđena u to da je droga loša, a tad nisam bila ni sa čim upoznata. Samo mi je takvo verovanje bilo logično. I njima je, samo to sebi ne priznaju... :neutral:

Neka Sonja počiva u miru... ali njena smrt me uopšte nije iznenadila, jer sam je pre par meseci gledao u pozorištu u nekoj njenoj predstavi/performansu "Tajna venčane haljine" . Ljudi moji to je bila takva glupost da ja nemam reči. Potpuno nepovezana neka njena priča. Totalno nerazumljivo lupetanje. A na platnu u pozadini ide neki, da nazovem, film, gde kao nešto glumi Miki Đuričić iz Velikog brata. Bilo je očigledno da je u krizi, ne samo narkomanskoj nego i psihičkoj. Prisutna publika, prilično edukovana i nagledana pozorišnih predstava, je bila zaprepašćena. Neki jednostavno nisu izdržali dvočasnovnu Sonjinu torturu i pre kraja su napustili predstavu. I duže bi trajalo da nije, kasnije, iskorišćena pauza koju je napravila ko zna zašto. Tada su upaljena svetla i publika je ustala i krenula napolje uprkos naknadnim Sonjinima prilično glupim pozivima da još nije gotovo. Verujte mi, ono je bilo stvarno neobjašnjivo (da ne kažem nešto oštrije).

Nemoj neko ovo da shvati kao napad na Sonju Savić, jer sam poštovao njen glumački talenat i imam simpatija zbog toga što pripada grupi ljudi bliskih EKV-u. To što sam video je bila njena slika i prilika. Nažalost, ružna.

Back