Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm... oni sigurno nisu upoznati bili sa tim u vrijeme kada su je konzumirali kao što smo mi sada upoznati...
Možda i jesu, ali ne potpuno, vjerovali su da će uspjeti da se oslobode toga... kao Štulić npr, koji je i uspio...
Bas je lepo i tuzno bilo...I onooooliko upaljenih cigara...
I meni je najbolje bilo ono sa Vdom,inserti iz onog filma,kako je to sladak decko bio...
Ljudi,ja ne znam sto ,ali u poslednje vreme mnogo sve vise i vise slusam Disciplinu...
Valjda mi dobro lezi nakon onooolikog slusanja depresivne EKV...
Ako ti je EKV depresivna muzika ti nisi razumela EKV
Hm... oni sigurno nisu upoznati bili sa tim u vrijeme kada su je konzumirali kao što smo mi sada upoznati...
Možda i jesu, ali ne potpuno, vjerovali su da će uspjeti da se oslobode toga... kao Štulić npr, koji je i uspio...
U to veruje svaki narkoman. Tj., ubeđuje sebe u to da može da ostavi kad god hoće i da je jači od toga... U to su verovali, veruju i verovaće, dok god je te bolesti na ovome svetu... ma šta o njoj (ne)znali.
Ja sam na primer od malih nogu bila ubeđena u to da je droga loša, a tad nisam bila ni sa čim upoznata. Samo mi je takvo verovanje bilo logično. I njima je, samo to sebi ne priznaju...![]()
Na 2.programu je film sa Sonjom. Cini mi se Secerna vodica. Ima 1 deo kad ubedjuje Lj.Samardzica da je slika kao za spomenik i kaze: sta te briga dal sam ziva, bicu mrtva. Tako nesto
Sta znam...prema onome sto znam,EKV se najbolje izrazavala na koncertima..
a kako ja to nikad nisam niti cu videti,normalno je da imam razlicito misljenje od nekog ko ih je video barem 1- 2....
kao sto recimo neke ljude Flojdi bedace,tako mene ne..Mislim da je tako i sa ekv ,individualna stvar...![]()
Ja npr. ne mogu da slusam EKV kad sam "depresivan"....
Ja npr. ne mogu da slusam EKV kad sam "depresivan"....
Hvala, Milunka! Baš dooobro zvuči!
Ja EKV mogu da slušam u svim raspoloženjima... kad malo bolje razmislim, mislim da jedino
njih mogu da slušam uvek... za ostalu muziku koju volim, uglavnom moram da budem "podešena" na neki način. Mada, u poslednje vreme, EKV nisam baš nešto slušala...