EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Irena, hvala na informacijama. Fluid, to sam i otprilike znala. Ona se zalila da dobija uloge ali nazalost to nije bila vise ona. Ali lepo je sto su u dnevniku na rts-u dosta vremena posvetili njoj i nisu pominjali drogu

Zaboravih da napišem da sam našao da se ta predstava/performans zove "Tajna venčane fotografije", mada je najavljena, kao što sam i napisao, kao "Tajna venčane haljine". Mada mi je ovo drugo logičnije jer je stalno pominjala neku venčanu haljinu. No, uostalom i nije važno.

I još jedna detalj... Jedan moj prijatelj, koji se bavi alternativnim filmom, joj je prišao da razmeni par reči, da možda uspostavi neku saradnju. Ona je reagovala tako drsko da je ono stvarno sramota. Ko je gledao sa strane mogao bi da pomisli da je pokušao da je spopada. A nije stigao da joj kaže ništa osim da se predstavi. :roll:

Zao mi je svih ljudi koji su iz tog vremena prerano otisli na onaj svet, a bili su " pametni", ali mi je najzalije od svih njih za jednog jedinog koji se za razliku od svih njih nije navukao na droge i te gluposti koje pokazuju da licnost koja ih upraznjava i nije tako "pametna", vec je za mene jako glupa. Zalim za Milanom Mladenovicem jedinim zdravorazumskim likom iz tog vremena koga su mnogi vezivali za sve i svasta vezano za narkotike, a jedino nisu bili dovoljno napredni da shvate sta je on porucivao svojim tekstovima, pa su ga jednostavno trpali u kos cudaka i narkomana.
Ipak naravno nek je slava Sonji Savic, pala je jer je bila sklona padu

:( Bas je lepo i tuzno bilo...I onooooliko upaljenih cigara...:eek::neutral:

I meni je najbolje bilo ono sa Vdom,inserti iz onog filma,kako je to sladak decko bio...:(:sad2:

Ljudi,ja ne znam sto ,ali u poslednje vreme mnogo sve vise i vise slusam Disciplinu...:neutral:
Valjda mi dobro lezi nakon onooolikog slusanja depresivne EKV...

Ako ti je EKV depresivna muzika ti nisi razumela EKV

Hm... oni sigurno nisu upoznati bili sa tim u vrijeme kada su je konzumirali kao što smo mi sada upoznati...
Možda i jesu, ali ne potpuno, vjerovali su da će uspjeti da se oslobode toga... kao Štulić npr, koji je i uspio...

'81 je izasao film "Mi deca sa stanice Zoo"....a bas te godine se u bg-u,prema emisiji,pojavio heroin na zurkama...

A uostalom,uvek se znalo - Janis Joplin npr. jos 1970

U to veruje svaki narkoman. Tj., ubeđuje sebe u to da može da ostavi kad god hoće i da je jači od toga... U to su verovali, veruju i verovaće, dok god je te bolesti na ovome svetu... ma šta o njoj (ne)znali.

Ja sam na primer od malih nogu bila ubeđena u to da je droga loša, a tad nisam bila ni sa čim upoznata. Samo mi je takvo verovanje bilo logično. I njima je, samo to sebi ne priznaju... :neutral:

"Samo jednom cu da probam"....uglavnom je tako:)

I uglavnom je vec taj prvi put uzivanja heroina prejak osecaj, da se gubi kriterijum i posle mesec dana redovnog uzimanja - treskavac

Sta znam...prema onome sto znam,EKV se najbolje izrazavala na koncertima..

a kako ja to nikad nisam niti cu videti,normalno je da imam razlicito misljenje od nekog ko ih je video barem 1- 2....:neutral:

kao sto recimo neke ljude Flojdi bedace,tako mene ne..Mislim da je tako i sa ekv ,individualna stvar...;):)

Sta znam...prema onome sto znam,EKV se najbolje izrazavala na koncertima..

a kako ja to nikad nisam niti cu videti,normalno je da imam razlicito misljenje od nekog ko ih je video barem 1- 2....:neutral:

kao sto recimo neke ljude Flojdi bedace,tako mene ne..Mislim da je tako i sa ekv ,individualna stvar...;):)

Sve je stvar individualnog misljenja i to je ok.
I ja sam malo preterao, tebi su depresivni i teski, meni su napredni i dizali su me kad mi je tesko i u mnogim pesmama pronasao sam mnogo nade za kakvu takvu buducnost u kojoj ce ziveti , akoju su slali slusaocima svojim pesmama.
Medjutim mozda ja gresim, ali ja ih tako osecam.
Inace ja imam 34 godine i slucajno sam nabasao na ovaj sajt trazeci pesme i snimke koncerata koje nemam, pa sam slucajno nabasao na naseg zajednickog druga Alfa C. sa kojim sam razmenio ono sto on nema, a on ce meni uskoro poslati salvu onoga sto sam ja propustio.
Inace imao sam tu cast da EKV uzivo gledam od 89 na koncertima i nijedan koji je bio u Nisu nisam propustio, a bilo ih je prekko 10 od tada do Milanove smrti i veruj mi na svakom koncertu milan je bio jako vedar i spreman da se nasali i slao je vedre poruke publici, tako da neko ko tako zraci ne moze praviti depresivnu muziku, eventualno mozda malo Magi.....
Ipak sve je to individualno misljenje i ja postujem tudje.
Puno pozdrava i moze samo da ti bude zao sto nisi uzivo osetila cari EKV-a, mada su za to krivi tvoji roditelji :D:D:D;););):p:p:bye:
Sve najlepse

Ja ne mogu da pogledam ni jedan video koji je irenas u poslednje vreme postavila na you tube:( Trazi mi da se registrujem.:confused: Je li to nesto novo na you tube ili je kod mene neki problem:???::(

Hvala, Milunka! Baš dooobro zvuči!

Ja npr. ne mogu da slusam EKV kad sam "depresivan"....

Ja EKV mogu da slušam u svim raspoloženjima... kad malo bolje razmislim, mislim da jedino
njih mogu da slušam uvek... za ostalu muziku koju volim, uglavnom moram da budem "podešena" na neki način. Mada, u poslednje vreme, EKV nisam baš nešto slušala...

:
Ja npr. ne mogu da slusam EKV kad sam "depresivan"....

Probaj prvo sa SINHRO, da se dignes, a ako ne ide onda jb., na tebe tako deluje njihova muzika i sta tu mozes.
Znam mnoge na koje muzika i tekstovi deluju kao na tebe, a isto tako znam i masu ljudi na koje deluje kao i na mene i koji je razumemo na drugaciji nacin, a to ne znaci ni da smo mi ni vi u pravu.
Samo Milan i ostali clanovi zna kako se osecao dok su stvarali pesme.
A koliko sam licnoi slusao od njega najvise su uzivali dok su pravili stvar Jos samo par godina za nas, koja je teska i depresivna i navodi na tesku i turobnu buducnost bez nade ali ipak i u njoj postoji stih koji vraca u zivot i daje nadu u ljubav-" Dali znas kolko zelim da te nadjem, da li znam sta treba da znam, voli me kako nikad nisi volela"
Ko sto reko nekom je depresivna, a ima i takvih pesama da se ne lazemo, ali mene su vise puta dizali i davali mi nadu da ce u ovoj jeb... zemlji jednom biti bolje, samo svi treba da se iz petnih zila potrudimo i da damo celog sebe da ZAJEDNO, stignemo do cilja.
Ala *****m.............:thumbdown::thumbdown:
:hahaha::hahaha::hahaha:
Pozdrav i uzivaj u muzici EKV-a, makar kad si dobrog raspolozenja.
Ziveli svi obozavaoci muzike EKV-a
Dok jeVas ima i nade za ovu ZEMLJU

Hvala, Milunka! Baš dooobro zvuči!

Ja EKV mogu da slušam u svim raspoloženjima... kad malo bolje razmislim, mislim da jedino
njih mogu da slušam uvek... za ostalu muziku koju volim, uglavnom moram da
budem "podešena" na neki način. Mada, u poslednje vreme, EKV nisam baš nešto slušala...

Da, tako i ja. Drugu muziku razvrstavam prema raspolozenju, a EKV mi prija uvek. Bilo da sam tuzna, srecna, depresivna... Jednostavno, njihove pesme imaju neverovatnu energiju koja cima. Tako da me cak i Tonemo "dize". I sto je, bar po meni, najvaznije, ma koliko neke pesme bile teske i tuzne uvek se bar u jednom stihu pojavljuje nada. Nema odustajanja. I Milan je u jednom intervjuu rekao da voli zivot ma kakav on bio. Ali, naravno, svako ima pravo na sopstveni dozivljaj njihove muzike. Ja sam iznela svoj:)

Meni EKV trazi neko posebno raspolozenje,kada imam zelju da razmisljam o zivotu,ljudima,samome sebi....nikako ne mogu to da slusam kad se osecam tupo i nezainteresovano,dakle,trazi inspiraciju:)

Back