EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne mogu da pogledam ni jedan video koji je irenas u poslednje vreme postavila na you tube:( Trazi mi da se registrujem.:confused: Je li to nesto novo na you tube ili je kod mene neki problem:???::(

nije novo na youtube, nego sam video-e koje sam postavila ogranicila samo za svoje prijatelje.
postoji razlog za to, od kad sam ukapirala da neki bez mog znanja koriste te videe u izradi svojih RTS emisija. da se razumemo ne smatram sebe vlasnikom tog materijala, ja sam pre neko ko je prepoznao pravu vaznost toga u to vreme i sacuvao to od zaborava. mislim da bi bilo fer da su barem pitali i trazili bolji kvalitet.
da niko od vas ne bi ostao uskracen za to molim vas registrujte se i posaljite mi vas username na youtube da bi vas stavila na listu prijatelja. ako vam to predstavlja problem ili neko od vas ne zeli kazite mi pa cu vam dostaviti videe na neki drugi nacin.

mozda cu kad me prodje ljutnja ipak staviti da videi budu public

molim vas za razumevanje

Poslednja izmena:
nije novo na youtube, nego sam video-e koje sam postavila ogranicila samo za svoje prijatelje.
postoji razlog za to, od kad sam ukapirala da neki bez mog znanja koriste te videe u izradi svojih RTS emisija. da se razumemo ne smatram sebe vlasnikom tog materijala, ja sam pre neko ko je prepoznao pravu vaznost toga u to vreme i sacuvao to od zaborava. mislim da bi bilo fer da su barem pitali i trazili bolji kvalitet.
da niko od vas ne bi ostao uskracen za to molim vas registrujte se i posaljite mi vas username na youtube da bi vas stavila na listu prijatelja. ako vam to predstavlja problem ili neko od vas ne zeli kazite mi pa cu vam dostaviti videe na neki drugi nacin.

mozda cu kad me prodje ljutnja ipak staviti da videi budu public

molim vas za razumevanje

Ma irenas, ne bih mogla da nemam razumevanja za tebe nakon svega sto si nesebicno podelila sa nama. A sto se tice rtsa, mislim da je dovoljno reci da je to rts. Cini mi se da sam pre nekog vremena naisla na podatak da su Sonji Savic za Sarlo te gleda trazili gomilu novca ne bi li joj dali da koristi snimke iz njihove arhive. A oni nemaju postovanja za tudju arhivu. Registrovacu se, hvala na objasnjenju. :heart::):D

ej nesto mi teze ide ovo sa dodavanjem na listu prijatelja.

najbolje da mi vipreko youtube posaljete zahtev za prijateljstvo (invitation), i poruku na youtube da znam ko je od vas u pitanju, posto se javljaju razni.

@alpha nisam uspela da te nadjem kao user-a, molim te posalji mi i ti poziv za prijateljstvo.

izvinite zbog ovoga, al stvarno sam ljuta. nema smisla, ja im ne bi trazila ni novac. nego imaju srece da sam profesionalac i da svoj posao radim kvalitetno. pa su videi relativno dobrog kvalteta obzirom da je u pitanju upload. ja se stvarno trudim cak software-ski preciscavam zvuk i sliku, trudim se za sto bolji kvalitet, zbog vas koji volite EKV, jer znam da upravo zahvaljujuci RTS i nemate prilike to da vidite.

veliki pozdrav svima i hvala vam rna razumevanju i strpljenju
irena

Poslednja izmena:
@irenas, jasno je sve... Hvala za trud oko youtube razmene!

@Milunka, mnogo ti hvala za onaj demo ... Ja sam taj demo prvi put cula pre dve godine u emisiji POPBOKS, na radiju B92... Toma je tada rekao da je taj demo otkrio Sloba Konjovic i pustio u emisiju DISKOMER, a da je ubrzo demo postao jako popularan i da je to bio jedan od prvih vecih hitova Katarine II... Posle sam negde cula ili procitala ( nemam pojma vise kako sam dosla do ove informacije :eek: ) da je taj demo pustio u etar Zoran Modli... Da li ti nesto vise znas o ovoj pricici?

@Forma_Ideale, srecan rodjos i ziva bila!!! :pivce::vatromet:

Poslednja izmena:
:

Probaj prvo sa SINHRO, da se dignes, a ako ne ide onda jb., na tebe tako deluje njihova muzika i sta tu mozes.

Štos je u tome da me ne bedače....:)

Jedino neke pesme su mi preteške,kao npr. Anestezija,koja previše pesimistično deluje na

mene,jednostavno mi je isuviše tužna....kao osećanje bespomoćnosti....kapitulacija.

Većina ostalih pršte od želje za životom,ma koliko čudno to zvučalo.....

ODGOVOR bolje da nisam saznao bolje da nisam shvatio bolje da ne znam sta ti znace reci te
reci su me zaprljale reci sto znace nevolje
iskrenost nije pomogla iskrenost je zabolela bolje da nisam cuo izgovor za sve
reci su me ocarale reci su me oslepele ne mogu da vidim ne ne ne ne
odgovor je zakasnio odgovor nije stigao odgovor nece biti potreban
reci su se izlizale reci mi nisu pomogle ne zelim da mislim ne ne ne ne
bolje da nisam saznao bolje da nisam shvatio

Poslednja izmena:
Ma EKV je nesto sto je stvarno najbolje i realan prikaz iskrenog Balkana.
Izgleda da su oni uspeli da iz heroina izvukli ono najpozitivnije.
Sve ove novotarije su samo bleda kopija Milanovih i Margitinih dela.
Ko zna kakav bi pravac izmislili da su ovde. Neka im duse pocivaju u miru neka im Bog oprosti..

@Milunka, mnogo ti hvala za onaj demo ... Ja sam taj demo prvi put cula pre dve godine u emisiji POPBOKS, na radiju B92... Toma je tada rekao da je taj demo otkrio Sloba Konjovic i pustio u emisiju DISKOMER, a da je ubrzo demo postao jako popularan i da je to bio jedan od prvih vecih hitova Katarine II... Posle sam negde cula ili procitala ( nemam pojma vise kako sam dosla do ove informacije :eek: ) da je taj demo pustio u etar Zoran Modli... Da li ti nesto vise znas o ovoj pricici?
Nema na čemu. :) Ne znam detalje o toj pričici, iako sam je i sama negde čula. Ali znam da su na ploči Demo Top 10 Ventilator 202 - Vol. 1 između ostalih i Rex Illusivii i Via Talas sa svojim pesmama.

http://rapidshare.com/files/42103208/Demo_Top_10_Ventilator_202_1983_.zip

A što se tiče Slobe Konjovića, on je, sad već davne 2000. imao intervju u NIN-u, koji se malo dotiče i naše teme:

"...Deo domaćeg rok nasleđa prekinut je u trenutku kad je bio na vrhuncu svoje pune realizacije, pre svega smrću Milana Mladenovića. Bio je izuzetna figura i upravo je dolazio u najbolje godine karijere..."

http://www.nin.co.yu/2000-04/20/12374.html

Hvala, Milunka! Baš dooobro zvuči!

Ja EKV mogu da slušam u svim raspoloženjima... kad malo bolje razmislim, mislim da jedino
njih mogu da slušam uvek... za ostalu muziku koju volim, uglavnom moram da budem "podešena" na neki način. Mada, u poslednje vreme, EKV nisam baš nešto slušala...
Ima vrsta muzike i izvođača koji me „dižu“ i prijaju mi u svakom raspoloženju. Među njima su jazz (tipa Django i Basie), Mocart, Azra, Elvis, Ella Fitzgerald, M. Callas, Connie Francis i, naravno, naša – EKV. EKV uvek na mene deluje pozitivno, valjda pre svega zbog te silne energije kojom zrači. Iako možda nekad na prvi sluh deluje depresivnо, u stvari uvek na kraju čini da se osećam bolje, podstiče, inspiriše, vraća veru, u sebe pre svega, i – volju. U stvari, možda to donekle zavisi i od mene kao ličnosti, jer inače nisam tip koji se predaje bedaku.

Drugari, pomazite. Kako da obrisem album iz profila?

Klikneš na Korisnički profil
u meniju sa lijeve strane pronađeš Slike i albumi šesta stavka
zatim klikneš na naziv svoga albuma
otvara se album i u gornjem desnom uglu postoje opcije Uredi album | Uredi slike
klik na Uredi album
čekiraš kockicu za koju piše brisanje albuma i klik na dugme Obriši album ,koje se desno

Back