martina_hingis
Primećen član
- Poruka
- 999
prvo kazes da pojasnim, a sad ti kao nesto smeta???? ne kapiram!Koje je godine taj snimak?
Mozemo li bez toga da pominjemo bolest,da kazemo
zbog bolesti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo kazes da pojasnim, a sad ti kao nesto smeta???? ne kapiram!Koje je godine taj snimak?
Mozemo li bez toga da pominjemo bolest,da kazemo
zbog bolesti

... 
Na neki, možda na prvi pogled čudan način, meni, i posle "mračnijih" faza u toku slušanja, skoro sve od EKV, ili ovog Milanovog A B izazovu, na kraju krajeva, pozitivna osećanja. Valjda je to ta snaga umetnosti?![]()
Ja dobila ime po Margiti Stefanovic.
Kao klinka sam mrzela to ime,ali sada shvatam kako je retko i jedinstveno,Mama,hvala!
Anestezija.....prelepa pesma........

Tekstovi EKV-a uopšte nisu nerazumljivi - svi su o heroinu.
Nismo o davno pominjali knjigu. Mala dopuna mog prethodnog komentara - iako ima interesantnih delova (recimo, prekucano je njeno gostovanje u emisiji Crni biseri Vanje Bulića), ne mogu da shvatim kako je neko ko se smatra njenim prijateljem mogao da objavi neke stvari koje jednostavno nikada nije trebalo da izađu javno (čak i ako su istinite). Recimo, ispostavilo se da su ama baš svi tekstovi do Dum dum albuma o heroinu (dobro, ne baš svi, ali recimo da 2-3 pesme nisu o tome). Samim tim što je javno objavljeno ono što je Margita pričala o svakoj pesmi gubi se svaki drugi smisao, a poenta je baš u tome da svako shvati pesmu na svoj način - to šta su oni zaista mislili dok su pisali pesme je nebitno sa stanovišta nekoga ko ih sluša (i pokušava da shvati). Meni su neke pesme zvučale kao da su klasične ljubavne (dobro, ne baš klasične), a sada ispade da jesu o ljubavi, ali prema drogi?!
Za ljude koji vole da ulaze do detalja u život poznatih ljudi (da li je Ceca ugradila nove sise? s kim se **** Karleuša? da li je poznata rok zvezda šmrkala ili ubrizgavala heroin?) knjiga će biti jako interesantno štivo. Pravim fanovima EKV-a će generalno biti interesantna, ali verujem da se ni njima neće previše svideti toliki ulazak u njenu/njihovu privatnost. To bi bilo kao da vam prijatelj u poverenju kaže da je *****, a vi nakon njegovog odlaska u inostranstvo (da malo ublažim priču) svima to razglasite kao nešto što bi morali da znaju. Who gives a ****?
Secam se i @/uninog/ posta... Gospodin Aleksandar Ilic je otkrio pravi uzrok Milanove bolesti, uprkos i zelji Milanovih roditelja, sada samo majke, da se takve pojedinosti sacuvaju od javnosti... Pa to je cist javasluk! I kuda sve to vodi? Sta to znaci? Cemu to? Da nece mladi ostati slepi kod ociju, u zabludi...?! Pa i da razumem civilizacijsku odliku - zuta stampa, veliki brat, voajeri svih zemalja -ujedinite se! , da se sazna svaka spojedinost iz zivota poznatih, popularnih ( i tu mislim da je @LoL potpuno u pravu - ,, Ne znam sta su to ,,poznati ljudi'' ,a mozda je bolje da pitam po cemu su poznati?Znas,to su samo neka uobrazenja u necijoj glavi,da ti sad ne objasnjavam...'' ) , pa da kazem onda : ,, Dobro, potkrao se po koji detalj, sta da se radi? Covek je nesavrseno bice... bla bla '' ... Ali, ne! Cepaj miki, nije vazno kol'ko kosta!!!
I jos nesto... Secam se ja @Lol te emisije... Doduse, ne bas tako dobro kao ti ali mi je ostalo jedno osecanje jos od kad sam je gledala... Osecanje nemoci pred tim NEVASPITANIM i GORDIM novinarom Vanjom Bulicem... Secam se te njegove potrebe da je unizi, da je pokaze kao pogresnu, kao primer kako ne treba... Bez i trunke ljudskosti... Nije bilo potrebno da je on u Bozje ime etiketira! Bilo je jasno, ali imala je prava da bude tretirana kao covek... Pa ko je njemu dao za pravo kada je on pocetkom mracnih devedesetih vodio onu amoralnu emisiju ,,ZAM'' koja je bila simbol devastiranosti naseg drustva? Ima i za njega mnogo sto sta da se prica, ali on nije dobio priliku da pred javnoscu objasnjava svoj privatni i poslovni zivot...
Izvinite drugari, ako sam vas malo udavila... ili ozracila...
Jednostavno, to sa tom knjigom me malko pomerilo...

Takav sam i ja početni "gard" imala prema knjizi, ali je onda prevladalo interesovanje velikog fana EKV u meni, i znala sam šta sve mogu da očekujem od nje, a na kraju je usledio zaključak iznet u mom nedavnom postu ovde o utiscima - sve je to, ipak, na kraju korisno. A, naravno da pesme nisu samo o drogi, iako, eto, neka je i to jedno od tumačenja, u neiscrpnosti tumačenja i jeste poenta, kao kod svake prave umetnosti. Znači, slobodno pročitaj knjigu, ima, kako sam rekla, tu i dosta zanimljivih informacija.Stalo mi je da procitam tu knjigu ali me danas stvarno razbija mogucnost da su sve njihove pesme o drogi....ipak ne verujem u to,ne zelim da verujem...
borili su se, ali su izgubili 
znam da je off topicU subotu u Valjevu sviraju Kandakodza i Nebojsa,
Magi je govorila da joj se svidja njihova muzika.
Steta,ne mogu da idem![]()
@Alpha-ja nisam uspela da razumem reci pesama,tj.da ih pohvatam.
znam da je off topic
odakle si ti? (nadam se da nije isuvise licno)

ma, to da su svi tekstovi o heroinu..
nema šanse.
možda je tako mislila o njima u trenutku kad je pričala gospodinu aleksandru.
kao što je neko već rekao-narkoman u svemu vidi drogu.
npr.100% znam da je ti si sav moj bol posvećeno milanovoj bivšoj devojci.
mada, lepota njihovih tekstova je što svaki put možemo sami da ih protumačimo na više načina.
I da pitam... Ima li neko onaj koncert iz Budve? Ja isao ulicom i vidim lika prodaje cdove koncerte, i ja pitam za Ekv i on kaze kako ima, i ja mislio sad ce verovatno neki koji se lako nalazi, i on izvadi Ekv Budva.Ali nije ceo koncert. Ima cetiri snimka i svaki je po jedna pesma. Kao da je bilo nekad, Karavan, Just let me play i Anestezija. Inace na tom snimku Milan izgleda dosta starije, i dosta je osedeo. A tek Magi, ona izgleda ruzno. Svaki put mislim da to nije ona nego da neka druga svira. Moguce je da jeste neka druga, jer stvarno ne izgleda da je ono ona.
Ja sam se iznenadio koliko ,zapravo, Milan tu dobro izgleda,s obzirom na to da je umro nekih 2 meseca kasnije...a Margita ne lici na sebe,kad sam gledao na tjubu njihov nastup u rokenrol zauvek isto iz 94,bio sam skoro ubedjen da to ne moze biti ona....