EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedna od bajki Katarine II...

Magi
klavijature
1959, ovan

Cveće i haos
Naježim se kada malo više reazmislim koliko je uopšte, nekom potrebno ovo sto radim. ?

Ovo mi je naupecatljivija recenica.:neutral:

I ono da je bitan kontakt sa ljudima,to je lepo receno.

@Slightsigh-Ne videh to kad Magi gleda Milana.Moram opet da gledam snimke,a tuzno mi je mnogo:sad2:

I ja sam to uhvatila mozda ne trece gledanje. Jako tuzno :(

bas sam nesto ceprkala po EKV folderima i nadjoh na ovu pjesmu. Zove se Plava jutra, pjeva je Marina Perazic, Varja je napisala tekst, a Firci je za bubnjevima. Ispravite me ako grijesim? Divna pjesma:heart: Cini mi se da nije bila na temi.
http://www.sendspace.com/file/2qugr0

Da li neko mozda zna sta se desilo sa clanovima K. Vary? sta je bilo sa Varjom i Tomom?

^ Uvijek se iznova odusevim Maginim pogledom na svijet. Cvece i haos!

Evo onih koncerata sto sam obecala, ne stigoh juce da to zavrsim.
http://www.sendspace.com/file/y4afl2

http://www.sendspace.com/file/719nna

http://www.sendspace.com/file/tcc88b

Hvala za onaj koncert iz Budve, bas se ispostavilo da sam ga dobila juce od jednog prijatelja, ali hvala ti Alpha sto si se potrudio da to okacis na net. ;) Milan zaista izgleda umorno i bolesno. Vidi se da mu nije dobro :( Ipak je stegao zube i izasao na binu. Jako mi je cudno gledati ovaj koncert iz ove perspektive kad znamo ste ce se uskoro desiti... Magi mi uopste ne lici na sebe, rastuzila me svojom pojavom :( Najtuznije mi je bilo na kraju kad Milan zavrsi i krene sa bine kako se ona okrene zabrinuto prema njemu i gleda, traje tek par sekundi taj njen gest ali ja mislim da jako dobro oslikava unutrasnjo stanje i strah koji je osjecala.
Slazem se sa Milunkim vidjenjem knjige.. Najvise mi se svidja Magin opis rada sa EQV, to mi se cini jako interesanto i kao njoj svojstveno, u moru preuvelicavanja. Mada zaista ima interesantih podataka, koji bi svaki fan nasao zanimljivim :heart:

pozdrav drustvu :heart:

Ni meni Margita na tom snimku iz Budve ne liči na sebe, ali ne mogu reći da me rastužila svojom pojavom. Više, raznežila...

Jao, biće da ja taj Margitin pogled ne mogu da vidim, jer su ovi snimci koje je Alpha postavio nekompletni. To je nešto sigurno skroz na kraju 4. dela, jel?

Jimmy Page znaci ;)
A ovo o cemu ja pricam je jako brzo. Zavrsi se Anestezija, i Milan krene sa bine i samo za trenutak se vidi kako se Magi okrene prema njemu. Traje samo sekundu. Ne znam mozda sam ja vise preanalizirala stvari, ali tako se meni cini. Nema veze mozda se meni prividjaju stvari :confused:

Jimmy Page znaci ;)
A ovo o cemu ja pricam je jako brzo. Zavrsi se Anestezija, i Milan krene sa bine i samo za trenutak se vidi kako se Magi okrene prema njemu. Traje samo sekundu. Ne znam mozda sam ja vise preanalizirala stvari, ali tako se meni cini. Nema veze mozda se meni prividjaju stvari :confused:

Ma pusti ti to "traje sekundu". Njen pogled je njen pogled. :D Vredi videti.

Jimmy Page znaci ;)

Pa ne vidi se njeno lice, nego samo kako se okrece za Milanom cini mi se zabrinuto. Kazem ja izgleda da sam pocela umisljati stvari :rumenko:

Znam na sta mislis.;) Ja nemam takav utisak. Mislim da se onde ne zavrsava koncert i da Milan ne odlazi sa bine, nego do pojacala, necega, i onda da se Magi okrene ka njemu da bi se dogovorili nesto, ili tako nesto...:) Tako meni izgleda.

Ne mogu da pustim koncert,ne znam zasto...
Ni tu pesmu Plava jutra ne mogu da cujem
Koje sam srece?

Mala, možeš da otvoriš i iz Total Commandera. Pronađi svoj dokuemnt u Total Commanderu i otvori odatle. Za dokumente koji traže password nužan je WinRar, a ove bez passa možeš da otvaraš i iz Commandera. :)

Javi jesi uspela!

Poslednja izmena:
Citam sad forum na ekvrevisited.com i nadjem post gde neko kaze da postoji ceo album na engleskom, tj 6 pesama su na engleskom i 4 na francuskom. I taj snimak original ima neki producent Dule Ercegovac. I procitao da postoje spotovi za Iznad grada, Jesen, i za jos dosta pesama.

Citam sad forum na ekvrevisited.com i nadjem post gde neko kaze da postoji ceo album na engleskom, tj 6 pesama su na engleskom i 4 na francuskom. I taj snimak original ima neki producent Dule Ercegovac. I procitao da postoje spotovi za Iznad grada, Jesen, i za jos dosta pesama.

da.
to se isto spominje u knjizi.
isto kao i da je taj dotični gospodin neopevani skot.
i spominje se da je milan u parizu uradio spot za pesmu crv.
zna li neko nešto više o tome možda?

Back