EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo fotosa mojih foldera i fajlova sa muzikom EKV i Sube:

EKV- Milan i Suba1:

EKV-Milan i Suba2:

EKV - Video:

I koncerti:
Brucošijada '88.
Novi Sad '89.
Beograd Dom Omladine
N. Sad Studio M
N. Sad '93.
Budva - Poslednji koncert

Milunka, šta ti je sa ovog prvog spiska EKV2? I da li bi mogla da mi uploaduješ Dečju pesmu, ako je kvalitetan zvuk...?
EKV 2 je u stvari spisak s ove druge fotke po redu, a Dečju pesmu mogu da uploadujem, mada nije nekog kvaliteta, na žalost baš ta u Maginoj izvedbi, i to obe varijante, k'o za inat. :( , jedna skinuta s Youtube, pa konvertovana u MP3, druga, ne sećam se odakle. Imam je u kvalitetnijoj, s albuma grupe Karlovy Vary, ali tu peva Varja, ne Magi.

EKV 2 je u stvari spisak s ove druge fotke po redu, a Dečju pesmu mogu da uploadujem, mada nije nekog kvaliteta, na žalost baš ta u Maginoj izvedbi, i to obe varijante, k'o za inat. :( , jedna skinuta s Youtube, pa konvertovana u MP3, druga, ne sećam se odakle. Imam je u kvalitetnijoj, s albuma grupe Karlovy Vary, ali tu peva Varja, ne Magi.

Karlove Vare imam CD, tako da mi to ne treba... Hm, ti proceni, pa ako misliš da je vredna uploada, "baci". ;)

Nisam stigla da lepo odgledam Budvu ali su mi slatki oboje. A bas sam plakala. Sinoc sam bila u 1 super kaficu i pustili su night shift obradu ti si sav moj bol pA sinhro. Kad je pocela Sinhro tako sam se divno osecala skakala i vristala, ta pesma bas ispuni radoscu ali kad se zavrsila opet sam plakla.

Mozete li da uploadujete karlowe ware? I ti Milunka mozes li bilo sta od ovih video snimaka?

@Sibil je2 cekam da vidim majicu, ideja je super. ja sam na svojoj htela da napisem "ljubav... rec upucena nekom ko odlazi"

Nisam stigla da lepo odgledam Budvu ali su mi slatki oboje. A bas sam plakala. Sinoc sam bila u 1 super kaficu i pustili su night shift obradu ti si sav moj bol pA sinhro. Kad je pocela Sinhro tako sam se divno osecala skakala i vristala, ta pesma bas ispuni radoscu ali kad se zavrsila opet sam plakla.

Mozete li da uploadujete karlowe ware? I ti Milunka mozes li bilo sta od ovih video snimaka?

@Sibil je2 cekam da vidim majicu, ideja je super. ja sam na svojoj htela da napisem "ljubav... rec upucena nekom ko odlazi"

Ej, ima tema Karlowy Vary. Ja sam skinula odatle. I Milunka i slightsigh su stavile linkove. Na 4. strani.

Poslednja izmena:
Izvini, ja sam "sredovečna žena", ;) pa se ne razumem: šta je to "night shift obrada"? :)
Za K. Vare već je rečeno, a što se tiče video snimaka, ja sam već napisala - ovi koncerti su isuviše veliki za moj, na žalost, prilično spori upload, čak i kad se maksimalno sažmu, mogu se uploudovati jedino pojedinačni spotovi, ali njih uglavnom ima na Youtubeu. Ako baš nešto i ne nađeš, a primetila si u ovim mojim spiskovima, reci, pa ću uploudovati, bilo video, bilo neki od audio foldera, opet, jasno, s onom napomenom, da to bude manje od 100MB u "komadu", to mogu da uploadujem, iako, kažem, ide dosta sporo, i po nekoliko sati. A za ove koncerte, fajlove velikog "gabarita" da i to ponovim, ako nekom tako odgovara, mogu poslati poštom.

Night Shift je domaća grupa koja je obradila pjesmu Ti si sav moj bol, grupe EKV :P
A, na TO se mislilo? :think: Nije mi bilo jasno onako napisano. Imam, inače, i to, sa tribute albuma. I imam ih, kako se vidi, valjda sve koji su objavljeni. Ali, priznajem da te tribute retko slušam, svaka čast njima svima na trudu, i poštovanju prema EKV-u, ali meni to, ipak, sem za par izuzetaka, uopšte ne "leži", nekako mi se, pored originalne EKV, ne slušaju obrade.

E cao Slightsigh!:D
nije te bilo par dana,vratio sam se na moju omiljenu temu:mrgreen:

Sad slusam Revisited,moram da priznam, dobre su obrade,samo ne moze na prvo slusanje da se prihvati,bio sam prestrog u prvoj proceni,pozdrav Firchieju:)

Pa da svuda podji na EKV temu dodji. :) Nije me bilo iz opravdanih razloga, obaveze i to, ali evo me ko Lesi opet sam se vratila "kuci"
Sa Rev najvise volim Anesteziju. Magin glas me opcinjava ;)

Ja ovu temu zaista volim:) a inace u zivotu i ne znam bas puno ljudi koji su pravi fanovi EKV..

I da,odgledao sam Tajvansku kanastu...Magi je prelepa:Dmada sam ocekivao da se malo vise pojavljuje a ne samo nekoliko reci:neutral:
ah,kako bi bilo da su oni danas zivi i zdravi pa da nam povremeno svrate na temu i pozdrave zaludjenike njihovom muzikom:cry:

Skinula sam Tajvansku kanastu sa onih linkova što je Milunka postavila, i sve se uredno skinulo i raspakovalo, ali neće da se pokrene film. :otkacio: Grrr!

slightsigh, baš sam se pitala gde si! :heart:

pozdrav Forma ;)

Evo jos jednom i na ovoj temi posto uglavnom se ovdje okupljamo da pozeliim sretan rodjendan nasoj Sibil :heart::heart::heart: Sve najbolje macko ;):cmok::heart::vatromet:
Imam evo jos jedan kolac za tebe, ali pripazi ti malo tvog ljubimca da ne bi bilo kao na ovoj slici:mrgreen:

13384edmlwpnip2-1.jpg

Ja ovu temu zaista volim:) a inace u zivotu i ne znam bas puno ljudi koji su pravi fanovi EKV..

I da,odgledao sam Tajvansku kanastu...Magi je prelepa:Dmada sam ocekivao da se malo vise pojavljuje a ne samo nekoliko reci:neutral:
ah,kako bi bilo da su oni danas zivi i zdravi pa da nam povremeno svrate na temu i pozdrave zaludjenike njihovom muzikom:cry:

A mene ne spominjes,a??:p:p

@Slight-hvala,hvala mnogo!!:D:D:D;):heart:

I hvala mnogo Formi za cestitku na ruskom jeziku!:D:D

Heejjj, Sibil, :rodjendan: !!! :vatromet:

Sve najbolje i najlepse ti zelim!!!

Iiii.... veeellliiikkkiii POZDRAV za drugare tatatatirce na nasoj dragoj temi!!!:cmok:

Poslednja izmena:

Back