EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Au,kako volim 2,5,i poslednju:heart:

Aj ja cu sad,al ako imate,izvinite..:):) neke sam i ranije stavljala,al da se podsetimo malo:)

iqvamu.jpg

302phrn.jpg

b4i346.jpg

bdf28.gif

Magi,sa lenonkama,super.

4q1t85.jpg

Moj prvi bedz:heart:

I ja hocu bas ovu sliku na majici.

@martina_hingis šta da kažem do :worth: Ovu pretposlednju Margitinu sam toliko tražila... Njene slike inače najviše volim. Ona mi je tako mistična... interesantnog lica, očiju, osmeha... u spotovima i na koncertima mi je žena u senci svoje kose i to mi je interesantno... pokušavaš da joj "ugrabiš" izraz lica kad zamahne glavom. :D
I Milan mi je stvarno bio lep. Pečar je interesantan, ali ja lično za njega ne bih mogla reći da je bio lep, mada je imao strašno izražajno lice, zapravo pogled.

Najbolje sto znam je ...
Ivan-Firchie
Bojan-Pechar
Mitar-Subotic ,Suba, Rex Ilusiivi
Sasha-ne znam
Orhan-drug iz BG
Nenad-ne znam
Zoran-Cerar, iz benda "tv moroni" sada u NYC
Dusan-Dejanovic Prvi bubnjar Katarine II
Vojkan-Besic-Beske iz benda "bezobrazno zeleno" sada u NYC
Ljuba-Djukic klavijaturista El. orgazma, bio u NYC sada ponovo sa EL.Org. Inace brat Djuleta iz van Gogh-a.

Ako neko zna bolje, molim vas ispravite, pozdrav svima.
Kako sam se samo najezzila od ccitave ove slike! Poznati bendovi, meni malo poznata ili nepoznata imena ... nose kod-mnogih-zaboravljenu energiju 80-ih. Daleki gradovi potsecaju na kavez 90-ih!
To je taj osecaj! Sve to (i joss mnogo magiccnog, a istovremeno izuzetno realnog) osecam kada cujem EKV ... Pitam se zassto mi occi skoro uvek zasuze od svih tih sazvuccja njihove/vasse muzike?!

Tako da cu reci i ja: "Hvala Firchie mnogo na tvom prisustvu ovde i na svim ovim 'izvodima iz proslosti'!" i "Hvala svima vama koji postavljate pitanja :) i ccinite da EKV zzivi i van granica secanja nas pojedinaca."

Back