EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja obozavam EQV i najvise mi se svidja interludii,.. neko je rekao da bas ne voli ovu stvar. a sa AB-a mi se najvise svidja crv, ta pesma mi stvara film u glavi, dok recimo slusam metak ja imam milion boja u glavi,.. stravicno dobar album
Da, baš dobra definicija "stravično dobar...", ja bih ga stavila u neku svoju uslovnu "top listu" 10 najboljih naših i ex-YU.

Fenomenalan album.

Jedno vreme sam u mob.telefonu imala pesmu Crv. Stalno sam je slusala.Na putu do skole,u skoli,pri povratku iz nje,pa onda kod kuce,nebrojeno puta tako.

Da bih na kraju shvatila da je preteska za slusanje,i da se ne osecam dobro posle slusanja.:(:(

I jos:

Praia do ventu eternu (najlepsa,najjaca!)
Metak
Ogledalo

Joj,ljudi,hvala za ove silne Live i demo snimke,jos ne uspevam da se snadjem tu,da vidim sta je sta.Hvala puno!

Fenomenalan album.

Jedno vreme sam u mob.telefonu imala pesmu Crv. Stalno sam je slusala.Na putu do skole,u skoli,pri povratku iz nje,pa onda kod kuce,nebrojeno puta tako.

Da bih na kraju shvatila da je preteska za slusanje,i da se ne osecam dobro posle slusanja.:(:(
Na neki, možda na prvi pogled čudan način, meni, i posle "mračnijih" faza u toku slušanja, skoro sve od EKV, ili ovog Milanovog A B izazovu, na kraju krajeva, pozitivna osećanja. Valjda je to ta snaga umetnosti? :)

Joj,ljudi,hvala za ove silne Live i demo snimke,jos ne uspevam da se snadjem tu,da vidim sta je sta.Hvala puno!
Nema na čemu, zadovoljstvo je podeliti s ljubiteljima. :) Biće toga verovatno još. Eto, na primer, i taj Suba, ne samo u saradnjama s Milanom, nego je i sam po sebi odličan. Ako ima nekog da nema njegove albume, ili da ne zna gde da ih nađe, tu sam. :)

Ne znam koja je to slika. Jedina koju ja znam da ona drzi ruzu je ova

Znas sigurno. u onoj istoj beloj bluzi,isto kao na albumu.Mozda jedna od najlepsih slika.Znate da je Magi medju dvadeset najlepsih zena,postoji knjiga (Slobodan Savic)secam se da sam videla izmedju ostalih Tanju Boskovic,Milenu Dravic...
E u toj knjizi ima ta slika kad Magi drzi belu ruzu.
Jeste,i ova slika,na nju sam zaboravila:heart:

Poslednja izmena:
Na neki, možda na prvi pogled čudan način, meni, i posle "mračnijih" faza u toku slušanja, skoro sve od EKV, ili ovog Milanovog A B izazovu, na kraju krajeva, pozitivna osećanja. Valjda je to ta snaga umetnosti? :)

Nema na čemu, zadovoljstvo je podeliti s ljubiteljima. :) Biće toga verovatno još. Eto, na primer, i taj Suba, ne samo u saradnjama s Milanom, nego je i sam po sebi odličan. Ako ima nekog da nema njegove albume, ili da ne zna gde da ih nađe, tu sam. :)

Postoje dani kad prosto ne mogu da slusam EKV,ne smem ni da pustim,jer znam da bih se osecala jos gore nakon slusanja.:sad2::sad2:

A s druge strane,nekad izazove toliko pozitivnog u meni,kad samo zurim kuci da bih na miru pustila celu EKV.I onda onaj osecaj kad cujete pesmu.Uh...:D:D:D:D

Znas sigurno. u onoj istoj beloj bluzi,isto kao na albumu.Mozda jedna od najlepsih slika.Znate da je Magi medju dvadeset najlepsih zena,postoji knjiga (Slobodan Savic)secam se da sam videla izmedju ostalih Tanju Boskovic,Milenu Dravic...
E u toj knjizi ima ta slika kad Magi drzi belu ruzu.
Jeste,i ova slika,na nju sam zaboravila:heart:

ajde postavi tu slicicu ako imas, ja stvarno nemam pojma o kojoj se slicici radi :)

da ne mislis na ovu?
018vf7.jpg

Milunka - hvala za sve ove linkove :ok: Ovaj zadnji link sto si postavila imam, i ovi demovi su jako cudni. Recimo Bezimo u mrak je potpuno drugacija od one verzije na ploci. Cak mi se vise svidja ta demo verzija. ;)
To je navodno trebalo da bude tekst pesme na albumu ali su zbog kratkog roka koji im je dao RTS morali da urade drugi tekst. Tako nekako ide priča, ne znam koliko je tačno.

Back