lord of light
Zainteresovan član
- Poruka
 - 364

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam viseOVDE JE PRELEPA! DAJ JOS JEDNU!!
 Ovo je isto jedna od slika koje je Zorica B. DJ. prikazala na onoj izlozbi o EKV-uNemam viseOvo je isto jedna od slika koje je Zorica B. DJ. prikazala na onoj izlozbi o EKV-u
Martina - hvala za one slicice. Ona slike Lozovace, to je predpostavljam ta naljepnica sto je Magi dizajnirala. Bas lijepo![]()

jupi ima josssjeste
sta bre hvala! ima josss!![]()

Cini mi se da je Oktobar pominjala da je sacuvala te sve slike, pa ne znam khm khm mozda bi mogla da ih kompresuje i uploduje negdje![]()

STVARNO, jesi ozbiljna??? Hvala, hvala
![]()
Ova lozovača je za mene novost. Da li postoji, ili je postojala, stvarno, kao piće, i čija je?
vaziok, mada mislim da vecinu imate...
ali stavicu vam ceo folder na upload... može?
Potrajaće pošto mi je upload 5kbps, a ima oko 7mb slika...
staviću ipak milanove jer njih je najviše sa sajta bilo... a magine mislim da imate sve....
može?
 Hvala Marince 
Hm mislim da je bilo par Maginih koje nisam nikad prije vidjela, ali nema veze kako god ti mozes. Sjecam se jedne, zajedno sa Milanom ona nesto crta a Milan sjedi do nje i onako nonsalantno gleda.Hvala Marince
![]()
 Btw, nisam nikad videla tu sliku... uopšte, ne znam o kojim vi to slikama pričate, ne znam za taj sajt koji spominjete... tako da će sve te slike za mene izgleda biti novine.