Forma_Ideale
Aktivan član
- Poruka
- 1.451
Joj, ljudi zbuniste me sa tim silnim Live-ovima. Nemam EKV live best i EKV live demo bonus... spisak pesama je okačila @Milunka, čini mi se... a nemam ni Live Kosovska Mitrovica. Jel bi mogao neko da mi uploaduje barem nešto od toga?
@slightsigh, wallpaperi su ti...
Fenomenalno! Na ovom prvom, skroz dole u desnom uglu, ne znam koja je Margitina sličica odmah do slike sa omota za Ljubav? Jel bi mogla da okačiš tu sliku u originalu, da vidim? Nisam je nikad do sada videla...
Inače, danas sam išla opet da tražim Vrati unatrag. Još nema. Jedan prodavac mi reče "žao mi je, nikad nismo imali tu knjigu".
O, Bože, da se čovek nasmeje!
Kisim vas sve.
@slightsigh, wallpaperi su ti...
Fenomenalno! Na ovom prvom, skroz dole u desnom uglu, ne znam koja je Margitina sličica odmah do slike sa omota za Ljubav? Jel bi mogla da okačiš tu sliku u originalu, da vidim? Nisam je nikad do sada videla...Inače, danas sam išla opet da tražim Vrati unatrag. Još nema. Jedan prodavac mi reče "žao mi je, nikad nismo imali tu knjigu".
O, Bože, da se čovek nasmeje!Kisim vas sve.

Sorry što ti oduzimam vreme... 

Magican kao i Magicna Magi!
... A pesmu ,, Metak '' obozavam! I ,, Crv '' mi je jedna od omiljenih! 
za povratak devojke sa ljubicanstvenim slovima i crvenom kosom... @DeathlsAMidnightRunner!!!

Ovaj zadnji link sto si postavila imam, i ovi demovi su jako cudni. Recimo Bezimo u mrak je potpuno drugacija od one verzije na ploci. Cak mi se vise svidja ta demo verzija.