EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj, ljudi zbuniste me sa tim silnim Live-ovima. Nemam EKV live best i EKV live demo bonus... spisak pesama je okačila @Milunka, čini mi se... a nemam ni Live Kosovska Mitrovica. Jel bi mogao neko da mi uploaduje barem nešto od toga?

@slightsigh, wallpaperi su ti... :worth: Fenomenalno! Na ovom prvom, skroz dole u desnom uglu, ne znam koja je Margitina sličica odmah do slike sa omota za Ljubav? Jel bi mogla da okačiš tu sliku u originalu, da vidim? Nisam je nikad do sada videla...

Inače, danas sam išla opet da tražim Vrati unatrag. Još nema. Jedan prodavac mi reče "žao mi je, nikad nismo imali tu knjigu". :rotf: O, Bože, da se čovek nasmeje!

Kisim vas sve. :kiss:

@forma ideale,vidim tvoju poruku.O cemu se radi?Mozes da mi napises privatnu poruku i da me pitas sta hoces.
Mislim na ovaj zahtev za postavljanje prijatelja,procitala sam.Mozes da mi pises.

Poslednja izmena:
Evo, sinoć malo i "prokopah" po svojim fajlovima, i pronađoh neke podatke za ovaj drugi pominjani:

EKV 1986 LIVE

Izdat: 1987. godine (ZKP RTV Ljubljana)

Milan - gitara, glas; Bojan - bas gitara; Ivan - bubnjevi; Margita - klavijature

Muzika i aranžmani: Ekatarina Velika

Snimala: TV ZG, 2. novembra 1986. u Kulušiću, Zagreb

Digitalni miks: studio "SIM" u Zagrebu

Izvršni producent: Nebojša Grgić

Turneja je trajala u toku jesenje 1986.

Ljudejci, zdravo!

Uh, kad ste osuli paljbu sa LIVE-ovima, jedva izvukoh zivu glavu!:lol:

@Slightsigh, mnogo hvala za EQV... A Wallppaper rad je perfektan! :okok::hvala: Magican kao i Magicna Magi!

Ne znam... ja sam samo jednom preslusala EQV i ne mogu jos nista da kazem... Period inkubacije, sorry! A Angel's Breath je meni divan... Sjajan... Mislim da je to bio pravi nastavak projekta koji su Milan i Suba zapoceli jos '87... cini mi se... I kao da se Milan sa tim albumom i vratio svom muzickom pocetku i , istovremeno, zapoceo nesto novo... :confused: ... Dobro, de, malo shizofreno zvuci sve ovo, ali ne mogu drugacije da objasnim :rumenko:... A pesmu ,, Metak '' obozavam! I ,, Crv '' mi je jedna od omiljenih!

@Milunka Savic, ( vrlo interesantan izbor za nick name ) mnogo hvala za EKV Live Best! Uzivam i slusam upravo... Nego, ja se secam da je neko na ovoj temi poslao link, tipa index of/zvuk/mp3/EKV gde su bila, skoro pa sva, live izvodjenja... Izmedju ostalog, i ovo koje si ti stavila na rapidshare... Ja sam na sajtu Ekatarina Velika Web Platforms , kod Platforme zvuka nasla link EKV mp3, i to je bilo to sto je na ovoj temi neko poslao kao poseban link... a sada je prebacen na sajt Ekatarina Velika Web Platforme... evo linka za EKV mp3 : http://www.ekatarinavelika.org/a.html

@LoL
,hvala za Puskinovu pesmu, za Milanovu slicicu i za Andrica... Iii, da... Zahvalila si mi se za pricu, pre par stranica - ovde na temi, ali ja ne znam na sta si tacno mislila... U svakom slucaju, nema na cemu!

Cmokam vas sve !:cmok:

P.S. I jedan veeelikiii :klap: za povratak devojke sa ljubicanstvenim slovima i crvenom kosom... @DeathlsAMidnightRunner!!!:vatromet:

P.S.S. @Slightsigh, pretpostavljam da si ovaj intervju o Katarini II nasla u Dzuboks-ovoj arhivi na popboksu... Tamo mogu da se nadju interesantni Milanovi i EKV intervjui ...

Poslednja izmena:
On se jednom javion na temi...
:)
Bio je njihov poznanik, i valjda je tu pesmu napisao, onda je Milan procitao, bio odusevljen i napravio muziku.

A sto se Angel's breath-a tice... meni se vise svidjaju instrumentali... :)

I ova pesma posvecena nekome ovde

Ever dream

Ever felt away with me
just once that all I need

Entwined in finding you one day

Ever felt away without me
My love,it lies so deep
Ever dream of me

Would you do it with me
Heal the scars and change the stars
Would you do it for me
turn loose the haven within

I'd take you away
Castaway on a lonly day
Bosom for a teary cheek
My song can but borrow your grace

Come out,come out wherever you are
so lost in your sea
Give in,give in for my touch
For my taste for my lost

:zaljubljena::rumenko::heart::heart::heart:

P.S Your shine cascaded on me
in this white night fantasy

@arzberg,na prici o Magi...na svemu...

T.H.

Poslednja izmena:
Nije misterija.jeste nightwish:heart::rumenko:
Nego, hocu da stavim ovde slcicu ispod lord of light.Ko ce da mi kaze kako?

Hoćeš da staviš avatar? Pa nađeš sličicu koja ti se sviđa. Smanjiš je na veličinu 80 x 80 piksela. I onda je ubaciš tako što nađeš u korisničkom profilu opciju izmeni avatar... tu imaš browse... klikneš na to da ubaciš sličicu i onda na snimi izmene.

Ja baš volim da menjam avatare... :)

Poslednja izmena:
Arzberg sreco i ti si nam se pridruzila. ;) Jeste onaj clanak je iz Popboksa, ima svakakvih interesantnih clanaka. E a poslusaj EQV opet, mislim da ce ti se svidjeti. Ja sam bas dosadna sa EQV jel da? slobodno mi recite :mrgreen: Inace i meni je Crv najdraza pjesma sa Angel's Breath-a. ;)

Lol Hvala za tu pjesmicu divna je

Milunka - hvala za sve ove linkove :ok: Ovaj zadnji link sto si postavila imam, i ovi demovi su jako cudni. Recimo Bezimo u mrak je potpuno drugacija od one verzije na ploci. Cak mi se vise svidja ta demo verzija. ;)

pozdrav drustvu :heart:

@slightsigh,jeste lepa pesma.Napisala sam je za nekoga ovde,valjda je video.Ali i mi drugi uzivamo:heart:
A bas sam se pitala gde si nasla ove novine.;)
Ima jedna Magina slika,slicna kao na albumu par godina,samo sto se vidi lice i drzi belu ruzu...sigurno je neko video.Ako imas sliku,stavi je.

ja obozavam EQV i najvise mi se svidja interludii,.. neko je rekao da bas ne voli ovu stvar. a sa AB-a mi se najvise svidja crv, ta pesma mi stvara film u glavi, dok recimo slusam metak ja imam milion boja u glavi,.. stravicno dobar album

Back