Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji film?
Dok mi se recimo EQV (kao nešto što je napravljeno izvan EKV-a) baš dopada. Jedino Interludii ponekad teško podnosim.

A imate li link za download eqv-a...?

Neko sa teme rece da misli da je to Milanovo "najzrelije" delo... I apsolutno se slazem... istancano, i perfekcionisticki...
![]()
.
Jao i ja strasno volim EQV cak vise od Angel's Breath-a, mogu taj album slusati bez prekida satima. Savrsenstvo! Idacs, Interludi.. prelijepo mogu da nabrajam do ujutro.![]()
I meni je jako zao sto nemamo ni jednog jedinog Bojanovog video intervjua. Ja ne znam cak ni kakav mu je glas. Magi se ponekad i cuje kako prica na koncertima, ali Bojan nikad.![]()
Citam ovaj forum i nije tako loš iako nisam ljubitelj stvari ovog tipa.Inace sam kao i svi ovde najveći fan EKV-a na svetu.Lepo je što se svašta novo i zanimljivo može saznati o njima...
Diivno!
Ljudi, ima li neko 4 live albuma koja su izdata 1997. a od nepoznatog izdavaca. To je sve valjda izaslo u kompletu, i zove se Osvrni se mirno na godine prosle, i tu su albumi:
LIVE - SKENDERIJA - DOM MLADIH, Sarajevo, 07.12.1991.
LIVE - Kumanovo 14.05.1993.
LIVE - DOM OMLADINE, Beograd, petak 13.12.1991.
LIVE - DOM OMLADINE, Kosovska Mitrovica, novembar 1991.
Ovaj iz Kosovske Mitrovice imam. I imam 8 live albuma za sada. Fali mi ovih nekoliko.

a da nema slucajno neko ove:
1988-Zagreb Kulušić
1991-Zrenjaninu u pitanju su koncerti mp3 snimak
posto sam cula da postoje
![]()