EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A meni se Angel`s Breath uopšte ne dopada. Nikad mi se nije dopadao... Kvalitetan je, ali me uopšte ne privlači da ga slušam... Da ga nisam dobila, verovatno ga sama nikad ne bih nabavila. :confused: Neke me pesme čak štaviše baš iritiraju. Dok mi se recimo EQV (kao nešto što je napravljeno izvan EKV-a) baš dopada. Jedino Interludii ponekad teško podnosim.

I ja mislim da je najzrelije, a možda, i najbolje. Zapravo, bolje da kažem, pošto je sve, ipak, pre svega stvar ukusa i afiniteta, da se - meni možda, u stvari od svega što je Milan uradio najviše dopada, nekako mi baš "leži", uvek. Zanosi tom nekom svojom magijom, čarolijom...

Dok mi se recimo EQV (kao nešto što je napravljeno izvan EKV-a) baš dopada. Jedino Interludii ponekad teško podnosim.

Jao i ja strasno volim EQV cak vise od Angel's Breath-a, mogu taj album slusati bez prekida satima. Savrsenstvo! Idacs, Interludi.. prelijepo mogu da nabrajam do ujutro. :D
I meni je jako zao sto nemamo ni jednog jedinog Bojanovog video intervjua. Ja ne znam cak ni kakav mu je glas. Magi se ponekad i cuje kako prica na koncertima, ali Bojan nikad. :(

Ljudi, ima li neko 4 live albuma koja su izdata 1997. a od nepoznatog izdavaca. To je sve valjda izaslo u kompletu, i zove se Osvrni se mirno na godine prosle, i tu su albumi:
LIVE - SKENDERIJA - DOM MLADIH, Sarajevo, 07.12.1991.
LIVE - Kumanovo 14.05.1993.
LIVE - DOM OMLADINE, Beograd, petak 13.12.1991.
LIVE - DOM OMLADINE, Kosovska Mitrovica, novembar 1991.
Ovaj iz Kosovske Mitrovice imam. I imam 8 live albuma za sada. Fali mi ovih nekoliko.

Jao i ja strasno volim EQV cak vise od Angel's Breath-a, mogu taj album slusati bez prekida satima. Savrsenstvo! Idacs, Interludi.. prelijepo mogu da nabrajam do ujutro. :D
I meni je jako zao sto nemamo ni jednog jedinog Bojanovog video intervjua. Ja ne znam cak ni kakav mu je glas. Magi se ponekad i cuje kako prica na koncertima, ali Bojan nikad. :(

Bojan govori na jednom festivalu u Zagrebu 1989.I peva pratece vokale.
imam taj snimak i mnogo toga na kasetama.Vise se i ne secam sta sam sve snimala...

Ljudi, ima li neko 4 live albuma koja su izdata 1997. a od nepoznatog izdavaca. To je sve valjda izaslo u kompletu, i zove se Osvrni se mirno na godine prosle, i tu su albumi:
LIVE - SKENDERIJA - DOM MLADIH, Sarajevo, 07.12.1991.
LIVE - Kumanovo 14.05.1993.
LIVE - DOM OMLADINE, Beograd, petak 13.12.1991.
LIVE - DOM OMLADINE, Kosovska Mitrovica, novembar 1991.
Ovaj iz Kosovske Mitrovice imam. I imam 8 live albuma za sada. Fali mi ovih nekoliko.

a koji su ostali? mislim na tih 8 :)
:think:

Back