EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad sam bas razmisljala o novembru 2007,godisnjici...

Bila ja tad na groblju,i dosla neka Tv ekipa,da snimi grob,( a tad sam ja bila jedina tamo) ,i pitali mene da pricam malo o njemu i EKV-u,ali nisam htela, nisam mogla...:sad2::sad2: Bas sam se osecala uzasno...Gledali bi me ko ludu,al sad mi je bas zao sto nisam.

Samo sam se sakrila da bi snimili grob,sta li vec,i tu dosli neki momci, i pricali oni ...I bas je bilo tuzno...

I posle dolazili ljudi,da ostave cvece,pa sam upoznala neke devojke-fanove...I neke malo starije fanove...

Ja bih volela da odem. Danas sam bas razmisljala o tome... mada, prolazila sam jednom tuda, i nisam svratila.
:(

Razmisljala sam i kakvo bi cvece bilo prigodno odneti na Magin grob...

a kazes nisi upoznala milanovu majku? Pricale su mi dve devojke da kad su bile na godisnjici,(ima par godina)padala je kisa i ona ih je pozvala kuci,pricale su da je jako fina zena

Ja bih volela da odem. Danas sam bas razmisljala o tome... mada, prolazila sam jednom tuda, i nisam svratila.
:(

Razmisljala sam i kakvo bi cvece bilo prigodno odneti na Magin grob...

Pa gledaj,ako dodjes na BF,ne znam sto ne bismo odveli na M,grob...Milslim,na brzinu,da vidis,jer nije to dobro...

Da,i ja sam cula da je jako fina zena,al i dalje ne kapiram kako je nikada nisam srela tamo,a bogami,idem cesto...:roll:

LoL-to za jaknu ...ne kapiram te bas,ali deluje originalno...

Pa gledaj,ako dodjes na BF,ne znam sto ne bismo odveli na M,grob...Milslim,na brzinu,da vidis,jer nije to dobro...

Da,i ja sam cula da je jako fina zena,al i dalje ne kapiram kako je nikada nisam srela tamo,a bogami,idem cesto...:roll:

na bir cu dolaziti :)
pa mozemo da odemo...

ako budes imala vremena...

Salis se,ako budem imala vremena?! :p

Hocu,naravno..Ako ti zelis ...Ja dugo nisam bila, i krenula sam pre neki dan,i stigla do pola groblja ,i vratila se nazad...nisam mogla ...

Skoro kad sam bio na groblju ubih se tražeci njegov grob i na kraju ga ne nadjoh...gde je tacno sahranjen,jel blizu ulaza?

Kako ga nisi nasao,lako se nadje...Gledaj,udjes na Glavnu kapiju,iz Ruzveltove.kreni pravo,i tu je jedna crkva,a od nje nastavis pravo,zatim skrenes levo,i nema sanse da je promasis.Ko sto rekoh,zaista se grob izdvaja.Ili pitaj na ulazu da ti neko objasni bolje.

Ili udji na onu sporednu,sa Zvezdare,pa idi samo pravi,e tu je sa desne strane,samo dobro gledaj.

Oktobar,bre,sta da se pripremas...Samo da budemo super raspolozeni,i gotovo:)

Kako ga nisi nasao,lako se nadje...Gledaj,udjes na Glavnu kapiju,iz Ruzveltove.kreni pravo,i tu je jedna crkva,a od nje nastavis pravo,zatim skrenes levo,i nema sanse da je promasis.Ko sto rekoh,zaista se grob izdvaja.Ili pitaj na ulazu da ti neko objasni bolje.

Ili udji na onu sporednu,sa Zvezdare,pa idi samo pravi,e tu je sa desne strane,samo dobro gledaj.

Oktobar,bre,sta da se pripremas...Samo da budemo super raspolozeni,i gotovo:)

Ja sam mislio da je pravo od crkve pa desno...

Onda je najbolje da odes 5.11.rano i budes tu ceo dan,sresces je 99%. A jedna od ovih devojaka skroz se izgubila,nije mogla da dodje sebi da je bila u Milanovom stanu i pila sok.
Davno sam pravila,pa na teksas jaknu iseces kozu u obliku njihovih simbola i prisijes,lako je.A da izgleda originalno to je lako ako si zamislila vec ,i prisijes neke dodatke po izboru.A pravila sam i priveske od gline,moje drustvo je nosilo to je bas super ispricacu ti kako ako hoces,mozda znas?

Pozdrav ekipi...
Ala ste se raspisali jedva sam stigao sve da procitam :eek:
Martina super za listu,sva sreca pa nisi prva na spisku :)
Arzberg ti ocigledno nisi iz tog kraja 23,21,19A. U koju si osnovnu isla? A te sive u 23. bloku sa crvenim terasama su sve vojne...
Lepo za nove clanove i ja im zelim dobrodoslicu!!!
Zanima me sta je sa starim clanovima poput violet_parts,FLUID,pissbottleman, andja_stay_cool,difrent from others,korona1, Corto Malteze, jozefk, taxxx,irenas... Javite se da znamo da ste zivi :!:

Onda je najbolje da odes 5.11.rano i budes tu ceo dan,sresces je 99%. A jedna od ovih devojaka skroz se izgubila,nije mogla da dodje sebi da je bila u Milanovom stanu i pila sok.

:eek:
Da se to meni desi..pa mislim da me ne bi bilo vise...:neutral:

Ma samo bih volela da je vidim,da joj kazem da mnogo volim sve sto je M,stvarao..

A pricala sam vam za rodjendan njegov kad sam bila na groblju...

Poslednja izmena:
@ sibil vejn Znam,potpuno te razumem.
A sta si odlucila za jaknu?Privesci se svima svidjaju Ako bude bila bilo kakva prilika, dacu ti ih
sta je bilo za rodjendan?

Poslednja izmena:
Ma objasnices mi kako to da napravim...:)

A za rodjendan-pa bila sam na grobu,i dosla neka starija zena,i ja se obradovala,misleci da je to njegova majka,ali to je bila neka njena prijateljica,jer ona ,prehladjena,nije moglda doci.Bas mi je bilo zao...:( I rekla sam toj gospodji da pozdravi njegovu majku...

Back