Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crna Marija je totalno loš film...ali zbog Milana vredi pogledati,pa i nije tako loše glumio...bruka je ona muzika:???:
Ja sam dans kupila Crnu Mariju, nisam do sada gledala taj film... preletela sam scene, jer sad ne mogu da stignem da pogledam, ali, šta ja znam... ne deluje mi "totalno loše"... ja inače domaću kinematografiju mnogo više volim nego stranu, pa ću verovatno biti (pristrasno) zadovoljna.![]()
Joj,a gde si kupila...?
Bas smo se johan i ja lepo ispricali danas.
Joj,ja nemam pojma sta je to Univerexport.
Ma probacu da nadjem ovde,nije mi bitna cena,samo da nadjem vec jednom.
Hvala![]()
Ako ukaziš sa glavnog ulaza pogledaj tablu na kojoj je ispisano gde je koja parcela - Milanov grob je na jednom od ćoškova parcele 112.Skoro kad sam bio na groblju ubih se tražeci njegov grob i na kraju ga ne nadjoh...gde je tacno sahranjen,jel blizu ulaza?
Bio sam i na njenom grobu, i prilično je običan (što je valjda i normalno...). Mislim da je sahranjena u istoj grobnici u kojoj je i njena tetka (neka rođaka svakako jeste). Pored groba je neko drveno čudo koje liči na indijanski totem, ako se dobro sećam. U svakom slučaju nije ga teško naći - jednom kada znaš gde je.Da,na Milanov grob..A Magin ne znam bas gde je,na Bezanijskom groblju.A tu ne znam da li zelim da odem.
Bio sam i na njenom grobu, i prilično je običan (što je valjda i normalno...). Mislim da je sahranjena u istoj grobnici u kojoj je i njena tetka (neka rođaka svakako jeste). Pored groba je neko drveno čudo koje liči na indijanski totem, ako se dobro sećam. U svakom slučaju nije ga teško naći - jednom kada znaš gde je.Evo, ja ću da vas vodim ako se ikada dogovorimo.
Po cemu to? Ne znam sta je smesno
nisam mislila nista lose!![]()
samo se smejem samoj sebi zbog procene![]()