EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj,''Magi-riba i po,san svakog muskarca''...:sad2:
Lutkica jedna.

Moda je ovo bilo,ne znam...: Podebljani delovi su mi nekako najlepsi...

Bila je lijepa. Hodnici beogradskog Arhitektonskog fakulteta još pamte okretanje muških glava i uzdahe kad je prolazila Magi.

Bila je pametna. Diplomirala je arhitekturu, osvajala je brojne nagrade svojim projektima.

Bila je talentirana. Apsolutni sluh, završila konzervatorij. Svirala je s Beogradskom filharmonijom. Skladala je TV-soundtrackove.

Bila je pedigrirana, dijete "iz dobre kuće". Otac joj je bio redatelj Slavoljub Stefanović Ravasi. ("Ne vjerujem da su roditelji ikad prihvatili moj rokenrol. A zapravo je svima nama bilo jako žao što makar jednom nisu došli na neki od naših koncerata.")

Bila je i glumica ("Tajvanska kanasta", "Crna Marija").

Bila je u pravom društvu. Milan, Bojan, VD, Firči, Žika... ("Bojan je boja mog života, Milan je glas.")

Bila je rockerica. Nakon EKV-a, s grupom "Kurajberi" prašila je prepjeve stranih hitova po klubovima. Svirala je kao gost s Elvisom Kurtovićem, Babama, Parnim valjkom, Električnim orgazmom...

Bila je legenda. Zadnjih nekoliko godina je kao EQV ponavljala stare hitove onima kojima je bilo potrebno da ih čuju.

Bila je politički ispravna. Među prvima je došla svirati u Hrvatsku (Pula '98.)

Bila je divlja. Živjela je neobuzdano, i to ju je na kraju narušilo, toliko da se to moglo i čuti u njenoj svirci.

Bila je sve to, bila je Magi. "Samo par godina za nas", ukupno 43.

Sad je više nema. Voda pada u njene oči boje meda, a čini mi se da se nešto vode skuplja i u očima nas koji smo proživjeli vrijeme.

Jedna desktop pozadina sa Magom

ovo je moja malenkost napravila, igrajuci se sa photoshopom. Vrlo amaterski znam, ali rekoh da podijelim sa vama. Sledece hocu da napravim jednu sa Milanom ali ne mogu da se odlucim za neku fotografiju. Sve njegove volim ;)

Poslednja izmena:
Neka mi Bog oprosti,ali kad se samo setim kakav joj je olos upropastio zivot...Nemojte molim vas to;riba i po,avion zena...njena dusa se ogleda u njenom liku,ona je od nje cinila lepoticu.

Poslednja izmena:
Pozdrav ekipi...
Ala ste se raspisali jedva sam stigao sve da procitam :eek:
Martina super za listu,sva sreca pa nisi prva na spisku :)
Arzberg ti ocigledno nisi iz tog kraja 23,21,19A. U koju si osnovnu isla? A te sive u 23. bloku sa crvenim terasama su sve vojne...
Lepo za nove clanove i ja im zelim dobrodoslicu!!!
Zanima me sta je sa starim clanovima poput violet_parts,FLUID,pissbottleman, andja_stay_cool,difrent from others,korona1, Corto Malteze, jozefk, taxxx,irenas... Javite se da znamo da ste zivi :!:

Hej, druze, pa gde si bre?!
Ja sam isla u OS ,, Ivan Gundulic'' ( ulica Narodnih heroja... skola je u blizini Mc Donald's Drive, nekadasnje Robne Kuce Beograd ) jer sam prvih dvadeset godina svog zivota zivela kod ,,Fontane'', gde su i izgradjeni prvi novobeogradski blokovi posle Paviljovna. A zatim sam se preselila u Dr Ivana Ribara, naselje preko puta bloka 45, gde sam zivela do pre 6 meseci...:sad2:... Sada sam u Austriji... I lepo mi je ovde! Ali, NBG je NBG! :sad2: ... E, da! Da se i ja pridruzim tvojoj molbi da se stari clanovi koje si pomenuo jave... kada budu mogli... but of course!:D

Ovako, @Slightsigh, mnooogo fala za onu desktop pozadinu... Genijalno i divno!:heart::kiss:

@Forma_Ideale, hvala za one fotkice!

@ /una/ , hvala za intervju!

@lord of light, super ideja sa tim jaknama-rad sa tekstilom i to sa privescima od gline... Leeeepppoooo!!!:klap: ... Jeste, Magi je volela bele ruze... jednom je to u blogu pomenu Svetozar Cvetkovic...

@Sibil Vejn, @ Oktobar... ja sam prosle godine otisla sa mojim drugom Slobom na Milanov grob, za 21. septembar... odnela sam cetiri bele ruze... I bilo mi je jako tesko... Takva mi se knedla u grlu stvorila, tako mi se nesto u stomaku steglo... A na Magin grob sam otisla par dana pred moj odlazak u Austriju... Bio je kraj decembra, i jako je bilo hladno... Opet sam imala taj osecaj slomljenosti... Meni je tesko... Bude na pocetku sve ok, ali kako vreme prolazi, bude mi tesko...

Veeelllikiii pozdrav drugari!!!!:bye:

Poslednja izmena:
Neka mi Bog oprosti,ali kad se samo setim kakav joj je olos upropastio zivot...Nemojte molim vas to;riba i po,avion zena...njena dusa se ogleda u njenom liku,ona je od nje cinila lepoticu.

Naravno,da nije imala takvu licnost kakavu je imala,ne bi bilo nista od njene lepote.

Uz tu prirodnu fizicku lepotu,isao je i taj stav,ponasanje,bas je bila neobicna devojka.

Nije lep izraz,ali njoj odgovara skroz.

Tu sam nista ne pitaj... Znaci ti si sa fontane :) znam dosta ljudi odatle ali necemo sad o poznanstvima...
Secam se krece pricu jedan moj profa, kao na danasnji dan su izgradjene prve zgrade na NBG (dan NBG-a) kada sam se ja uselio sa mojim roditeljima u njih. Inace profesor je star i ima preko 6 banki... Pun amfiteatar a ja ga prekinem pitanjem "Kad je to bilo profesore 41'?" Hahaha u sali tajac, on onako zbunjeno pita ko je to rekao, ja se javim a on onako smekerski kaze,docices ti meni na ispit :mrgreen:.

Oktobar1864 :arrow: Ne znam ni sama kako cu da reagujem kada vidim Magin grob.

Vec sam ove slike izbacivao ali ako si zaboravila...

Inace kada je Magi umrla nedelju dana posle toga gost kod one "izdrkane" :mrgreen: Olje Beckovic bio je Bora Djordjevic i na kraju emisije pita ona njega za utisak nedelje a nije na listi. I on kaze smrt Margite Stefanovic najvece muzicarke sa ovih prostora... i nastavi. Kako je zivela zadnjih godina,nacin na koji je umrla i kakao je medijski propracen nikako nije zasluzila i ovu drzavu i drustvo treba da je sramota!

Pa nekad mora da se kaze riba i po za prelepu devojku....:lol:...citao sam ranije da je umrla

od sarkoma kostiju?:sad2:

Ja mislim da se nije pojavila u filmu Crna Marija..?

Jao jeste,ali tako volim kad se pre svega istaknu te njene retke,posebne vrline,nema mnogo takvih ljudi.Ona je umrla od posledica HIV-a,a moguce da su to bile posledice...I ja mislim ,imam taj film i gledala sam 100 puta,nju nigde nisam videla.Pojavljuje se u Tajvanskoj kanasti,a mislim i u jednom insertu u Decko koji obecava.
Pa ucestvovalo ih je mnogo,svako na svoj nacin,,procitaj tekst Prica iz prve ruke,Zeljko Milovic,njen prijatelj je te njene poslednje godine opisao,da se naslutiti

Poslednja izmena:

Back