EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ Oktobar- nista onda za taj intervju, moramo nekog drugog naci ko to ima. Kako napreduje misica?

a za okupljanje, ja jedino da preplivam okean. :( nego mozete mi prepricati a i par slika staviti pa tako

@ Oktobar- nista onda za taj intervju, moramo nekog drugog naci ko to ima. Kako napreduje misica?

a za okupljanje, ja jedino da preplivam okean. :( nego mozete mi prepricati a i par slika staviti pa tako

pre neki dan... moj ker ju je zaklao... :(
bila sam ceo dan... :sad2: ne podsecaj molim te. :(

Da,mislim.

Cekaj,ana je m.hingis,jel?

Ja bih volela da mogu doci i Arzberg,slightsigh,i Limun.

A moooozda bi i jjjjjjjjjjjjj dosla,ako je u BG-u tad.

LoL ,odakle si?
neee... ana je violet parts, ona je dosta dugo bila na temi, mislim da ti jos nisi bila. ona i martina hingis su bile kume, a limun i ja muz i zena. :)
limuna cu dovuci! :)
samo sto nije bas lako doci ujutro, pa ici odmah navece.... :(

Joj,rekla sam ti za misicu...:sad2:

znam za violet parts,citala sam ja temu ranije.:)
A mozda je jos neko iz BG-a,ne znam:neutral:

Pa daj,organizuj se sa Limunom,bre,sto ne mozes?Nek se i on dovuce!:D
jes da cete posle biti mrtvi umorni,al vredi:p

e,aj mi objasni kako da citiram vise poruka u jednom postu,molim te?:rumenko:

Limune,odakle si?
Šipovo, Republika Srpska, 80 kilometara južno od Banja Luke
Sibil, pritisnes ovo drugo dugme na postu, kao znaci navoda i plus, i za zadnji post kliknes citiraj. :)

bubice, a mozda da se potrudis nekako? :)

Pa znaš da teško mogu, pola dana putovati, pola večeri se onda zajebavati... pao bih u nesvijest, što od nespavanja što od umora... a i gdje bih prespavao to veče?
ih, nije baš kako kao što vi Srbijanci mislite :)

@Limunovo Drvo
Pa valjda bi se našlo kod nekoga da spavaš,to makar nije problem,jedino je malo zajeban put, ali šta sad..

E,samo ne okupljanje pre beer festa,ja putujem za koji dan i verovatno me do kraja jula neće biti u gradu...

I ja sam iz BG-a,ali nisam sigurna da bih mogla da dodjem,mogu samo da kazem da cu pokusati.Kako je sada veselo na temi! A gde je martina i anna,Forma ideale,jjjjjjj? Ne bi bilo lose da se i oni oglase i Arzberg,izvinjavam se ako sam nekoga zaboravila

Back