EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo nesto da nas oraspolozi

a sam oduvek spavao s tvojim imenom na usnama
ti si oduvek spavala s mojim imenom na usnama
i kuda krenem, tvoja ruka u mojoj ruci
i kada zelim nesto da kazem, ja kazem mi

Ljubav, ljubav
ljubav

I svi moji drugovi su odavno i tvoji drugovi
dvojinu su stari Sloveni imali u recniku
i kada zelim da kazem ja, ja kazem mi
i kada mislim o sebi, ustvari ja mislim o nama

Ljubav, ljubav
ljubav

Kako vreme nam prolazi, da, vreme nam prolazi brzo
i dani i noci su slonovi na indijskom crtezu
i boli i boli i boli i boli, boli nas ljubav
i boli i boli nas ljubav, boli nas ljubav

Ljubav, ljubav
ljubav

Polako dosada mrsi nam kosu i prlja nam ruke
polako dosada pravii nam bore od laznoga smeha
i nase reci od milja su navika
nasa imena od milja su navika
boli nas ljubav, ljubav, ljubav

Ljubav, ljubav
ljubav

i samo za Sibil

milanmvecabp7-1.jpg

E jel to znaci da si nasla EKV poster? I ja volim ovu sliku. A ova sto je ti imas na avataru mi je posebno draga.
Kad smo vec kod pitanja oko slike, je ono Milan na onoj slici sto si ti postovala ovde, ona sa Magi, gdje ona drzi ruke iznad glave. Sad cu naci...

Poslednja izmena:
Ne,imam iskopiran poster iz hupera,posto taj broj nemam..A ovo sam samo sliku gde je na Tgu Republike isfotokopirala iz knjige.

A niko nece da objavi poster,ja pisala Huperu,al niiista.

Sigurna sam da je to Milan,100% .Divna slika.

znaci jeste Milan ;) e hvala, ja zaista nisam bila sigurna. Nekako mi i lici a i ne lici. Magica je divna na ovoj slici i kako je Milan mlad ovde
A za Huper me i ne cudi, mada sam negdje cula da su oni isto radili intervju sa Magi krajem devedesetih. Jel ima neko mozda sacuvan taj clanak? Bilo bi ga interesantno procitati.

@ LoL- ne razumijem tvoje zadnje postove. O cemu ti to pises? Kakva licemjernost? Ja sam primjetila da su ovde svi ljudi i vise nego dobronamjerni, svi volimo da uzivamo u muzici EKV-a i caskamo o stvarima vezanim za bend. Niko se ne svadja niti provocira? Zaista, u cemu je problem?

bas tako zvuce sve nase poruke ja ne razumem ne vidim a bas je lepo kad smo licemeri ili ne razumemo sta je neko hteo da kaze ne pitamo iako je sve ostalo ne doreceno mislimo da puno znamo
a nije nam ni vazno mislimo kako smo se suuuper zabavili kako je tooooo duhovito dobro smo te zezali kako smo te samo dooooobro zezali da li da razmislimo o svemu

:dontunderstand:

Pogrsno sam shvatila.@Sibil Vejn -Zao mi je sto je ispalo ovako.
Nije problem,ali ipak me je uznemirilo kada sam pronasla ovaj forum i procitala neke poruke koje su se odnosile na Milana i njegovu privatnost,i za koje sam sigurna da mu se ne bi svidele,takodje i neke komentare vezane za Margitin izgled koji su bili krajnje ne primereni.Onda sam napisala nekoliko poruka da bih napravila aluziju na to,u nadi da ce se grske ispraviti.Ne prozivam nikoga konkretno ,ali ja cu pokusati da pisem onako kako verujem da bi se njemu dopalo.Posle su bile jos neke poruke,ali zaista nema problema.Takodje se nadam da cu moci da podelim sa vama neka secanja ljudi koji su mu bili bliski.Valjda je dovoljno to sto smo svi fanovi ekv.U jednom trenutku osetla sam u nekim porukama negativnu energiju,ali sve je u redu.Zelim da verujem da gresim.Mozemo li sada da nastavimo da se druzimo?

Veruj da gresis.

A to za Milanovu privatnost sigurno se tice toga sto smo spominjali devojke sa kojima je bio.
Ali nista od toga nije bilo neumesno,nikako.Cak je i njegova prva devojka dala slku sa njim,za knjigu.

Ironije li,ceo svet je video knjigu o Dzimu Morisonu,slavnijem od Milana 100x ,gde se nalaze slike na kojima je prikazan on sa svojom devojkom,i to se ne smatra povredjivanjem necije privatnosti.Iako je covek mrtav vec skoro 40 god.

A za price o Maginom izgledu-mozda sam ja kriva,jer mi je vise ljudi reklo da je za mene reklo da je bolje sto je nisam videla pred smrt.
I kako me je to potreslo,spomenula sam to na forumu.Nista lose,opet.
A ja prva,kao zagrizeni fan Milana,ne bih dozvolila da iko pise o njemu negativne komentare.
I nisam jedina.A takvih komentara nije bilo.Sigurno

Ako ne mislis tako,citiraj te poruke.;)Slobodno.

Ali,druzenje nastavljamo!:D Nemoj da se ljutis.

Poslednja izmena:
Ljudi...nz da li sam vam rekla, ali imala sam deset godina, kada sam kupila huper, i videla sam neki clanak sa Magi... tada nisam znala o kome se radi... pokazala sam tati, on je rekao... Ekatarina Velika... Magi je umrla...
to je Marisko bila jedna velika grupa... dobro su oni svirali...

I sada nigde ne mogu da pronadjem taj broj... ali koliko se secam da je bilo sve crno, belim slovima ispisano, i Magine slike pri vrhu...

@ Lord of light, izvini ali otkako si dosla na temu jedna od najupecatljivijih stvari u tvojim postovima je konfuznost. Nemam nista protiv tebe, ali sto nas napadas za nesto sto nije tako? I nisi dugo ovde, a da ti kazem da je ovo moguce jedina tema na kojoj sve clanove smatram... prijateljima na neki nacin.

LoL ako te neko ili nesto konkretno muci, navedi razlog i uzrok, a ne ovako aludirajuci i da ispada da prozivas citav forum ili samo neke pojedine ljude, kako kazes Formi? To nije u redu, cini mi se kao da namjerno zelis da provociras. Nemoj me pogresno shvatiti, ja nemam nista protiv tebe, i rado bih se druzila sa tobom pricajuci o EKV-u. Samo mi se ne dopada negativnost i odbojnost. Kao sto Oktobar rece ja sve ljude ovde smatram svojim prijateljima iako ih nisam nikada upoznala u stvarnom zivotu. Upoznali smo se kroz nase postove tako da mi smeta kad napadas ljude u ovom malom kutku bez ikakvih obrazlozenja i dokaza.

@sibil ne ljutim se.Kako mi je drago da se smesis.Nema potrebe da ih citiram,a i treba da trazim.Ne zelim nikakve svadje i rasprave
@ oktobar ne znam sta te zbunjuje u mojim postovima?Mozda zbog toga sto sam pokusala da tim porukama pokazem koliko su ti komentari...mozes procitati u mojoj predhodnoj poruci.To nije napad,to su bile samo moje reakcije na neke poruke.Niko nije napadnut.I mislim da to nema nikakve veze koliko sam ovde.ako ti se ne svidjaju moji postovi,ne moras da se ponasas kao da sam uljez.Ti zapravo nisi razumela. I ako je moguce dosta o ovome.

Ljudi...nz da li sam vam rekla, ali imala sam deset godina, kada sam kupila huper, i videla sam neki clanak sa Magi... tada nisam znala o kome se radi... pokazala sam tati, on je rekao... Ekatarina Velika... Magi je umrla...
to je Marisko bila jedna velika grupa... dobro su oni svirali...

I sada nigde ne mogu da pronadjem taj broj... ali koliko se secam da je bilo sve crno, belim slovima ispisano, i Magine slike pri vrhu...

Hm mozda je to taj broj Hupera. Ajde Marince iskopaj ga nekako...:D

@sligh-izgleda da se ne razumemo.Ja sam se osetila isprovocirana. Ne pronalazim sebe u tvojim recima.Prelistaj stranice pa ces naci poruke o kojma sam govorila.I da se razumemo to je moje licno misljenje,ne napadam nikoga.i nemam nista protiv,pisite kako mislite da treba. te osobine koje si navela meni zvuce kao provokacija.I ovo nastavljanje rasprave mi se ne dopada.Budi objektivna dok budes citala poslednj poruke,pa ces videti da su mene pokusali da provociraju.

LoL - ocigledno je da se ne razumijemo i da je nesto ovde izgubljeno u prevodu. Mozda mozemo kriviti Internet jer se poruke cesto pogresno protumace. Moram priznati da ma koliko god se trudila, ja ne mogu da vidim da te neko provocirao. Sta vise vidjela sam ljude koji su ti postavljali slike, pozelivsi ti dobrosdoslicu. Al dobro, i ja mislim da je krajnje vrijeme da se ova diskusija zavrsi jer "ovi ljudi su zasluzili bolje". Pozdrav tebi, i oprosti ako sam ispala suvise ostra. Ja ne podnosim svadje, a pogotovo ne na ovoj temi o Ekatarini i neka ostanu svadje i nesuglasice "daleko iza nas, beskrajno daleko iza nas" i da pocnemo ponovo. :heart:

Gnusam se svadja. Znaci , Sibil i ja smo konacno zavrsile ovu diskusiju.To je bilo izmedju nas,a za ostale nemam prigovor(sada ni na nju),ako mi se neki postovi i nisu dopali,ne znaci da neko treba da bude napadnut. A ako mi zelite dobrodoslicu,hvala. I neka bude ovo pocetak. ,,Mi to mozemo zajedno''

@ oktobar ne znam sta te zbunjuje u mojim postovima?Mozda zbog toga sto sam pokusala da tim porukama pokazem koliko su ti komentari...mozes procitati u mojoj predhodnoj poruci.To nije napad,to su bile samo moje reakcije na neke poruke.Niko nije napadnut.I mislim da to nema nikakve veze koliko sam ovde.ako ti se ne svidjaju moji postovi,ne moras da se ponasas kao da sam uljez.Ti zapravo nisi razumela. I ako je moguce dosta o ovome.

Prvo deset postova po malo nepovezanih u roku od par minuta. Drugo, sto pricas o nama a mi nismo ni shvatili o cemu se radi. Dosta o ovome, a ne znam ni sto je pocelo... Sto se mene tice, dosta je stvarno.

Hm mozda je to taj broj Hupera. Ajde Marince iskopaj ga nekako...:D

Probacu, mada... mislim da ga vise nemam. Ali mogla bi, nemam pojma, da pitam redakciju hupera ili nesto tako. A imaju li oni arhiv na netu zna li iko?

Budi objektivna dok budes citala poslednj poruke,pa ces videti da su mene pokusali da provociraju.

niko te nije provocirao...

@oktobar moram da se nasmejem,kad sam se registrovala pisalo je nesto kao,vasih prvih 10 postova
nece biti pusteno bez pregleda bice objavljeni tek posto se prekontrolisu a onda sacekajte poruku od naseg administratora i posle toga,ostale ce pustiti bez pregledanja.A ja sam htela da napisem odmah svih deset.Stvarno smesno

Probacu, mada... mislim da ga vise nemam. Ali mogla bi, nemam pojma, da pitam redakciju hupera ili nesto tako. A imaju li oni arhiv na netu zna li iko?

Mislim da nemaju arhivu,ja trazila vise puta,a ni mail mi nisu objavili,a potpisala sam se ko Devojcica iz vode:P

Aj da zaboravimo na ovo,koliko sam ruznih reci o EKV cula ovako,od ljudi,pa istrpela.

@oktobar moram da se nasmejem,kad sam se registrovala pisalo je nesto kao,vasih prvih 10 postova
nece biti pusteno bez pregleda bice objavljeni tek posto se prekontrolisu a onda sacekajte poruku od naseg administratora i posle toga,ostale ce pustiti bez pregledanja.A ja sam htela da napisem odmah svih deset.Stvarno smesno

svejedno. stvarno ti niko nista nije rekao, a ti nas odmah napade...

Back