Kuku!!!

Samo par dana nisam mogla da pratim temu, a kad sam se vratila vi se raspisali samo tako - sto rece
@johan s. ...

Leeepppooo!!!
Draga
@Sibil Vejn, te zgrade koje se vide sa one terase na kojoj Milan sedi, to su zgrade bloka 19a. Nalaze se odmah do auto puta, ispred Gazele, preko puta S(t)rava Centra. Inace, koliko ja znam, Milan je ziveo u jednoj od visokih, sivih, betonskih zgrada ( pre ce biti solitera ) odmah preko puta bloka 19a. I te zgrade pripadaju III Bulevaru ( tj. danasnjem Bulevaru Milutina Milankovica, ako se ne varam ), odnosno bloku 21.
Ja sam veoma cesto prolazila pored tih zgrada... Prvo, moja super drugarica iz osnovne je zivela u bloku 19a, potom, mnogi moji drugovi iz X beogradske gimnazije su ziveli u tom kraju-mislim na blok 21, a i u okviru prakse na fakultetu sam dolazila u taj kraj... E sada... Ja sam prilicno kasno saznala da je Milan zapravo ziveo u jednoj od tih zgrada. Dok sam isla u gimnaziju, moje malo skromno drustvance i ja smo bili ubedjeni da je Milan ziveo u Sest Kaplara... I ceo taj blok 23 ili 24 ( to nikada nismo pouzdano znali, da li je nasa gimnazija pripadala bloku 23 ili bloku 24

) proglasavali smo Milanovim krajem... A kad se tek pojavila knjiga ,, Decak iz vode'' , poceli smo da sumnjamo u nasu pretpostavku... Mada, slozili smo se oko toga da se Milanov duh oseca i dalje bas tu, u tom kraju gde je i nasa gimnazija... Potpuno suludo i blesavo, ali sta da radim kad smo bili bas takvi - ludi i blesavi... Mica i ja smo stalno pevale, kada bi prelistale ,, Decak iz vode'' :
Vodi me na Jadransko more ... Jednostavno, gledale bi u svrseno plavo nebo-kakvo bi i bilo nebo u prolece na NBG-u, i vracale se kuci peske, prolazeci pored zgrade SIV-a, i tako redom do naseg kraja...
Inace, do skora kada sam skoro svaki dan na putu do posla, prolazila pored tih Milanovih, sivih, betonskih solitera, ja bih se najezila i srce bi mi malo jace zakucalo... Stvarno je cudan osecaj... To je mesto gde su nastale ideje za pesme EKV, reci, rifovi, melodije... Cesto puta nisam mogla da gledam ispred sebe, vec bih pognula glavu i brzim korakom bih prosla tu deonicu... GETO... RODJEN SAM U GETU!!!
@Sibil, hvala za fotkice...
Veliki pozdrav za
@Slightsigh i

!
Veliki pozdrav za
@jjjjjjjjjjjjjj i za
@violet_parts ( Ane nema bas dugo ovde na temi, ali drzim joj fige zbog prijemnog danas... Sve najbolje i srecno Ana!!! )
@martina_hingis, cestitam ti ! Sjajno!
I, da! ... Da pozelim dobrodoslicu novim clanovima na temi!