EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad s pljuge skidam live u Kulusicu,'88.Znate kako je dobro!

Mozda najjace izvedbe pesama.:D

da i ja bas volim taj album. "Ljudi iz gradova" mi se posebno svidja. Nekako live snimci uvijek dodaju neku novu dimenziju i nekad bolje zvuce nego studijske verzije. Nisam mislila da mogu voljeti 7 dana vise, ali kad sam cula snimak koncerta iz Sarajeva :eek: ono Magino au i njena mala improvizacija, onda Milanov odgovor. I na kraju Milanov solo, uf mnogo dobro.

Bas volim te snimke. Imam osjecaj da sam odmah tu na koncertu.

btw ima li neko video za "Ona mi je rekla". Znam da ima spot ali nisam ga nikad vidjela ;)

joj,ni ja ga nisam videla.

E ,cula sam se danas sa jjjjjjjjj,cita forum redovno forum,i sve vas pozdravlja!:)

a i doci ce uskoro u Bg,pa ako zelite,mogli bismo i da se okupimo..:D

Ako uspemo...

e super bas sam se pitala sta je snjom sto se ne javlja. drago mi je da je ok.

Veliki pozdrav jjjjjjjjjjjjjj (nikad ne znam jel dovoljno j's) :D

nego Sibil daj jos slika :D

da i ja bas volim taj album. "Ljudi iz gradova" mi se posebno svidja. Nekako live snimci uvijek dodaju neku novu dimenziju i nekad bolje zvuce nego studijske verzije. Nisam mislila da mogu voljeti 7 dana vise, ali kad sam cula snimak koncerta iz Sarajeva :eek: ono Magino au i njena mala improvizacija, onda Milanov odgovor. I na kraju Milanov solo, uf mnogo dobro.

Bas volim te snimke. Imam osjecaj da sam odmah tu na koncertu.

btw ima li neko video za "Ona mi je rekla". Znam da ima spot ali nisam ga nikad vidjela ;)

imas li taj koncert iz sarejeva?:)

@oktobar nisam to slusala, ako imas snimak,postavi
Spot za ona mi je rekla?Neka se javi ko ima
Treba da ima 7 dana iz Sarajeva na jednoj od kaseta-osvrni se mirno na godine prosle
Da li se moze znati koliko ko ima godina?

Kuku!!!:eek: Samo par dana nisam mogla da pratim temu, a kad sam se vratila vi se raspisali samo tako - sto rece @johan s. ...:lol: Leeepppooo!!!:klap:

Draga @Sibil Vejn, te zgrade koje se vide sa one terase na kojoj Milan sedi, to su zgrade bloka 19a. Nalaze se odmah do auto puta, ispred Gazele, preko puta S(t)rava Centra. Inace, koliko ja znam, Milan je ziveo u jednoj od visokih, sivih, betonskih zgrada ( pre ce biti solitera ) odmah preko puta bloka 19a. I te zgrade pripadaju III Bulevaru ( tj. danasnjem Bulevaru Milutina Milankovica, ako se ne varam ), odnosno bloku 21.
Ja sam veoma cesto prolazila pored tih zgrada... Prvo, moja super drugarica iz osnovne je zivela u bloku 19a, potom, mnogi moji drugovi iz X beogradske gimnazije su ziveli u tom kraju-mislim na blok 21, a i u okviru prakse na fakultetu sam dolazila u taj kraj... E sada... Ja sam prilicno kasno saznala da je Milan zapravo ziveo u jednoj od tih zgrada. Dok sam isla u gimnaziju, moje malo skromno drustvance i ja smo bili ubedjeni da je Milan ziveo u Sest Kaplara... I ceo taj blok 23 ili 24 ( to nikada nismo pouzdano znali, da li je nasa gimnazija pripadala bloku 23 ili bloku 24:confused::think: ) proglasavali smo Milanovim krajem... A kad se tek pojavila knjiga ,, Decak iz vode'' , poceli smo da sumnjamo u nasu pretpostavku... Mada, slozili smo se oko toga da se Milanov duh oseca i dalje bas tu, u tom kraju gde je i nasa gimnazija... Potpuno suludo i blesavo, ali sta da radim kad smo bili bas takvi - ludi i blesavi... Mica i ja smo stalno pevale, kada bi prelistale ,, Decak iz vode'' : Vodi me na Jadransko more ... Jednostavno, gledale bi u svrseno plavo nebo-kakvo bi i bilo nebo u prolece na NBG-u, i vracale se kuci peske, prolazeci pored zgrade SIV-a, i tako redom do naseg kraja...
Inace, do skora kada sam skoro svaki dan na putu do posla, prolazila pored tih Milanovih, sivih, betonskih solitera, ja bih se najezila i srce bi mi malo jace zakucalo... Stvarno je cudan osecaj... To je mesto gde su nastale ideje za pesme EKV, reci, rifovi, melodije... Cesto puta nisam mogla da gledam ispred sebe, vec bih pognula glavu i brzim korakom bih prosla tu deonicu... GETO... RODJEN SAM U GETU!!!

@Sibil, hvala za fotkice...

Veliki pozdrav za @Slightsigh i :kiss:!

Veliki pozdrav za @jjjjjjjjjjjjjj i za @violet_parts ( Ane nema bas dugo ovde na temi, ali drzim joj fige zbog prijemnog danas... Sve najbolje i srecno Ana!!! )

@martina_hingis, cestitam ti ! Sjajno!

I, da! ... Da pozelim dobrodoslicu novim clanovima na temi!

Poslednja izmena:
X gimnazija je u 21. bloku. Ja zivim u istoj ulici i u istom bloku u kome je ziveo Milan. U pitanju je blok 23. On je ziveo u 2. od 4 solitera. Pozdrav svima i hvala za divne slike.

Zdravo drustvo. Evo me kod drugarice pa da vam se javim.
Rasplakalo me sto me niste zaboravili HVALA vam.
Kao sto vam Sibli rece, redovno citam preko gprs-a jer drugacije ne mogu Ali mi tako nedostaje da ucestvujem u vasim razgovorima.
Procitala sam mnogo lepih i zanimljivih stvari i prepisivala u moju svesku o ekv-u ali ne mogu sad sve to da prokomentarisem
Jedno pitanjce- u nekom tekstu o Magi se pominje Lion, znate li kakve veze ima to sa njom posto tamo zivim?

Puno vas volim i ljubim.
Poz za sve ali ipak cu izdvojiti Sibil, Arzberg i Slight. Ne znam vas tri me uvek nekako pogodite.

Eto... Pa stalno sam brkala te blokove kod Sava Centra! Mada, kad sam isla u gimnaziju, jes' da je to bilo davno, svi su me ubedjivali da je X gimnazija u bloku 23. Ccccc...:dash: Zato sam i obrnula taj redosled... :rumenko:

e mirno na godine prosle
Da li se moze znati koliko ko ima godina?

ja imam 17,skoro pa 18:)

Ali ovde ima i dosta mladijh clanova,od po 13-14,nekad navrate i oni.

Joj,ljudi,kako ja volim da citam ovu temu!!!!!:D:D

A to sto ste pisali(tj,pisale)za zgrade,moracu kasnije da procitam opet,nisam bas ukapirala.

Sad cu proci III bulevarom,pa cu malo da gledam okolo...

dajte taj live kad krenem ka1!!!!!
I da pisemo neke lepe stihove(tako je lepse,a i upoznacemo se tako)
ovo za godine mi je simpaticno,znaci ima nas iz svih generacija.Super! Svidja mi se to

Arzberg i jjjjjjj veliki pozdrav :heart: Bas mi je drago da ste tu na nasoj temi o voljenom EKV-u.

@ Arzberg, bas me nekako potrese tvoja prica. Dok sam citala tacno mogu da zamislim i osjteim tu atmosferu blokova koji su inspirisali toliko stihova. Tu Milanov duh jos uvijek zivi.

@ jjjjjjj kako napreduje skola? Zaboravila sam, sta ti ono studiras?

Naravno. Nisam razumela, moram priznati.Godine su mi slabost,ne mogu nikad da se pomirim sa tim kako vreme brzo prolazi. Da,divno je to bilo kad sam imala 18 godina.Pozdrav svima.

Back