Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas tako zvuce sve nase poruke ja ne razumem ne vidim a bas je lepo kad smo licemeri ili ne razumemo sta je neko hteo da kaze ne pitamo iako je sve ostalo ne doreceno mislimo da puno znamo
a nije nam ni vazno mislimo kako smo se suuuper zabavili kako je tooooo duhovito dobro smo te zezali kako smo te samo dooooobro zezali da li da razmislimo o svemu
Ljudi...nz da li sam vam rekla, ali imala sam deset godina, kada sam kupila huper, i videla sam neki clanak sa Magi... tada nisam znala o kome se radi... pokazala sam tati, on je rekao... Ekatarina Velika... Magi je umrla...
to je Marisko bila jedna velika grupa... dobro su oni svirali...
I sada nigde ne mogu da pronadjem taj broj... ali koliko se secam da je bilo sve crno, belim slovima ispisano, i Magine slike pri vrhu...
@ oktobar ne znam sta te zbunjuje u mojim postovima?Mozda zbog toga sto sam pokusala da tim porukama pokazem koliko su ti komentari...mozes procitati u mojoj predhodnoj poruci.To nije napad,to su bile samo moje reakcije na neke poruke.Niko nije napadnut.I mislim da to nema nikakve veze koliko sam ovde.ako ti se ne svidjaju moji postovi,ne moras da se ponasas kao da sam uljez.Ti zapravo nisi razumela. I ako je moguce dosta o ovome.
Hm mozda je to taj broj Hupera. Ajde Marince iskopaj ga nekako...![]()
Budi objektivna dok budes citala poslednj poruke,pa ces videti da su mene pokusali da provociraju.
Probacu, mada... mislim da ga vise nemam. Ali mogla bi, nemam pojma, da pitam redakciju hupera ili nesto tako. A imaju li oni arhiv na netu zna li iko?
@oktobar moram da se nasmejem,kad sam se registrovala pisalo je nesto kao,vasih prvih 10 postova
nece biti pusteno bez pregleda bice objavljeni tek posto se prekontrolisu a onda sacekajte poruku od naseg administratora i posle toga,ostale ce pustiti bez pregledanja.A ja sam htela da napisem odmah svih deset.Stvarno smesno