EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja kolekcija EKV muzike :)

http://i176.photobucket.com/albums/w178/Limunovo_Drvo/DSCF3597.jpg

Neke od diskova sam dobio od prijatelja, a on je te diskove dobio od svoje djevojke, a neke lično od Margite.
Jednom mi je to sve ostavio, na njemu poseban dan (nije htio reći zbog čega poseban), spakovao u paketić i rekao da odem po to... kad sam otvorio iznenadio sam se, eto na slici je i pisamce koje je sastavio, tekst ne dam :P
On je to dobio od nekog, kao istinski ljubitelj muzike EKV-a, dao ih je meni i rekao da ih ja jednog dana opet ostavim nekom od mlađih generacija, i da se taj krug ne prekida što duže :)
EKV Revisited sam dobio na poklon od moje duhovne djevojke, i ne, nisam zaplakao, ipak sam izdržao, malo su se ruke tresle i donja usna je drhtala...
Kolekcija Par godina za nas je bio prvi album koji sam čuo, i prva pjesma koju sam slušao dok je nisam naučio, Par godina za nas...
Nije puno, ali je priceless :)
Hvala svima koji su pročitali ovo, a nisu se smorili :)

Voli, još kako!
On ima svoju kolekciju, ploča, kaseta, svega i svačega...
Čak i na mobilnom ima urezano EKV hehe
Ali eto, pronašao je mene kao dobrog prijatelja i valjda fana muzike EKV-a pa mi je sve to dao...
Da bih ispoštovao njegovu želju sve ovo ću dati nekom, zapakovano isto u onaj omot u kojem sam sve ovo dobio od njega :)
Čuvam omote, kao i kovertu u kojoj je stigao Revisited :)

Zaista je predivno videti sve na jednom mestu((:Taj prijatelj mora da te puno voli cim ti je dao sve to,mada kad usrecimo drugog i damo mu nesto za sta smo veoma vezani,tek tada pokazujemo svoju ljubav,jer je delimo sa drugima:)

Mnogo me kopka ovo pismo,nisi ga trebao postaviti,ali verujem da je licno pa se suzdrzavam.

meni je sva muzika od EKV-a na jednom Cd-u,koji je sad kod drugarice kojoj se dopalao"kao da je bilo nekad" i "Tattoo":roll:

A to je ista ona drugarica koju vec godinu i po dana jurim da mi nadje EKV kasetu,koju njene sestre imaju...:dash:

Ne moze da ukapira koliko volim taj bend,"to je tako klinacki"...a ubila bi' za tu kasetu...

Zaista je predivno videti sve na jednom mestu((:Taj prijatelj mora da te puno voli cim ti je dao sve to,mada kad usrecimo drugog i damo mu nesto za sta smo veoma vezani,tek tada pokazujemo svoju ljubav,jer je delimo sa drugima:)

Mnogo me kopka ovo pismo,nisi ga trebao postaviti,ali verujem da je licno pa se suzdrzavam.

U pismu ništa posebno, neke naše lične stvari...

Neke od diskova sam dobio od prijatelja, a on je te diskove dobio od svoje djevojke, a neke lično od Margite.
Jednom mi je to sve ostavio, na njemu poseban dan (nije htio reći zbog čega poseban), spakovao u paketić i rekao da odem po to... kad sam otvorio iznenadio sam se, eto na slici je i pisamce koje je sastavio, tekst ne dam :P
On je to dobio od nekog, kao istinski ljubitelj muzike EKV-a, dao ih je meni i rekao da ih ja jednog dana opet ostavim nekom od mlađih generacija, i da se taj krug ne prekida što duže :)
EKV Revisited sam dobio na poklon od moje duhovne djevojke, i ne, nisam zaplakao, ipak sam izdržao, malo su se ruke tresle i donja usna je drhtala...
Kolekcija Par godina za nas je bio prvi album koji sam čuo, i prva pjesma koju sam slušao dok je nisam naučio, Par godina za nas...

Imas jako plemenitog druga, EKV kao nasljedstvo prenosi se sa jedne generacije na drugu. Svaka vam cast :worth:

meni je sva muzika od EKV-a na jednom Cd-u,koji je sad kod drugarice kojoj se dopalao"kao da je bilo nekad" i "Tattoo":roll:

A to je ista ona drugarica koju vec godinu i po dana jurim da mi nadje EKV kasetu,koju njene sestre imaju...:dash:

Ne moze da ukapira koliko volim taj bend,"to je tako klinacki"...a ubila bi' za tu kasetu...

Kako to da su ti svi albumi EKV-a stali na jedan CD. Daj otkrij mi tajnu, ja imam milione diskova, studijska izdanja, live snimci,nekad mi treba vremena dok nadjem disk koji trazim. :dash: Ako ima nesto lakse sto ja ne znam ;)

Divno zaista...

Kako to da su ti svi albumi EKV-a stali na jedan CD. Daj otkrij mi tajnu, ja imam milione diskova, studijska izdanja, live snimci,nekad mi treba vremena dok nadjem disk koji trazim. :dash: Ako ima nesto lakse sto ja ne znam ;)

Znas kako,kad sam se zalepila za EKV,imala sam tek 7 pesama,beda.Onda sam smarala nekog caletovog druga da mi nareze...i tako,postala sam fanatik.:)

Ali,to su samo albumi,tek 70 pesama...

Nikakve snimke,pa cak ni Sarla nisam imala dok nisam dosla na forum.

Poslednja izmena:
Jaoj... ona Limunova prica i fotka EKV kolekcije :arrow: SJAJNO!:klap:

A sto se onog pitanja o prirodi odnosa izmadju Magi i Milana tice, potpuno se slazem sa Slightsigh... Takva prijateljstva postoje... doduse, i retka su...

Ova vest, jes' da nije bas onako - friska, ali se barem tice naseg drummer-a from NYC ( na neki nacin )... http://www.popboks.com/vest.php?ID=7453

Poslednja izmena:

Što prevrnu očima? Meni je, recimo, Kao da je bilo nekad jedna od najdražih...

@slightsigh: može mnooogo pesama da stane na 1 (DVD) CD... Ja na jednom imam 640 pesma npr.

I za kraj, evo jedna Firčijeva slika... mnogo lep čovek. :D

Poslednja izmena:
Što prevrnu očima? Meni je, recimo, Kao da je bilo nekad jedna od najdražih...

Zato sto je,i ona ,kao i 80% ljudi, stalno pljuvala Ekatarinu "te narkomane".

I onda kad je slucajno cula te pesme(a nije htela od mene da ih cuje) shvatila je da joj se dopadaju,i eto...A nije znala koji je bend u pitanju.

Prevrnula sam ocima jer mrzim ljude koji imaju predrasude...:dash:

@zograf-Sta mislis,odakle meni EKV majica?Pa iz Feliksa...:D

Jeste,Firci je bas zgodan za svoje godine (43):rumenko:.

A tek uzivo...(moram da se hvalim malo):heart:

Zato sto je,i ona ,kao i 80% ljudi, stalno pljuvala Ekatarinu "te narkomane".

I onda kad je slucajno cula te pesme(a nije htela od mene da ih cuje) shvatila je da joj se dopadaju,i eto...A nije znala koji je bend u pitanju.

Prevrnula sam ocima jer mrzim ljude koji imaju predrasude...:dash:

@zograf-Sta mislis,odakle meni EKV majica?Pa iz Feliksa...:D

Jeste,Firci je bas zgodan za svoje godine (43):rumenko:.

A tek uzivo...(moram da se hvalim malo):heart:

I ja sam videla Firčija prošle godine u Novom Sadu. :D Tip i po!

hej drugari nasla sam dva koncerta na netu
u pitanju je ebu fest novi sad 89
i dom omladine bg 89
a adresa je http://www.stage6.com/videos/search:ekv
divx je format, morate pre toga skinuti ovaj player na sajtu! :)

hej drugari, da li mozhe neko ponovo da postavi/upload-uje ova dva koncerta i podeli linkove sa nama koji smo zakasnili (sajt vishe nije u funkciji:think:).

hvala unapred i uzhivam chitajuci vas!

Back