EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma boli nas,treba da bude polaskan shto tinejdzerke misle kako je extra frajer,shto definitivno jeste!!!!!!!!!!!!!!!!a taj decko shto sam ga ganjala za majicu,kad se okrenuo,zamalo da se srushim-isti on,samo shto ima malo vece obraze i kracu kosu,ali oci,usne......:heart:

"...Kao da je u tako ranoj dobi, Mladenović počeo graditi koncept koji je isfurao u svom kratkom trajanju na ovdašnjoj sceni. Pisao je pjesme koje se svojim naslovima, upotrebljavanim riječima, temama i emotivno-asocijativnim arhipelagom, naizgled nisu puno razlikovale od tolikih poezija, ali koje su na svijet donosile jednu atmosferu za koju kategorijalni aparat tek treba biti izmišljen. Slično se može reći i za zvuk 'EKV-a'; mimo svake ambijentalnosti, daleko od aktualnog (glazbenog) trenutka u kojem je nastao, ali i bez ikakvog referiranja ili suprotstavljanja sceni kojoj je zemljopisno i vremenski pripadao. Rijetki su tekstopisci glazbe čiji stihovi mogu funkcionirati i na bijelom papiru, a u slučaju Milana Mladenovića postojii još nešto - njegovi se stihovi mogu čitati bez da vam pritom u ušima odzvanja moćan i upečatljiv zvuk njihovih uglazbljenja. 'Ogoljene' na riječi, često izazivaju suprotna osjećanja od onih na albumima....
...ujednačenost u osjećanju, temperamentu i formi, od ranih pjesama na 'Šarlu' do materijala za posljednji album 'Neko nas posmatra', dokazuje kako je Mladenović gajio zaokružen i brižljivo nijansiran umjetnički koncept. Bez dubokih rezova, iznenadnih uzleta i razočaranja. Možda je i to jedan od dokaza kako ni na koji način nije imao tradicijsko ni svako drugo uporište na prostoru na kojem se umjetnički ostvario. 'Dečak' iz neke nama nepoznate vode, ili, jednostavnije rečeno - svoj čovjek."

"... Rijetki su tekstopisci glazbe čiji stihovi mogu funkcionirati i na bijelom papiru, a u slučaju Milana Mladenovića postojii još nešto - njegovi se stihovi mogu čitati bez da vam pritom u ušima odzvanja moćan i upečatljiv zvuk njihovih uglazbljenja.
...."

Ovo mi je najlepsa recenica,( govori bas sve o Milanu) ,al dok sam ja ukapirala ceo tekst...

Divan je tekst ,gde si ga nasla?:)

Zna li ko za neki tribute ,kad ce biti?:neutral:

evo nasla sam na torrent sajtu koncert
pa ako nekoga interesuje moze da skine
http://thepiratebay.org/search/ekv/0/99/0
radi se o NS ebu fest 89

hvala martina, stavio sam da se skida, pa mogu i ovde da postavim llink, kad se jednom skine. takodje, preko emule-a sam nashao koncert u ns,'93 ali sporo ide..

inache, omiljene pesme: ochi boje meda i siguran..bude neku odredjenu energiju, secanja koju nijedna druga pesma..

btw, da li neko mozhda ima spot zhelim te (oktobar 1864)? sorry za off, ali moradoh!

Milan20Mladenovic.jpg

ekv_live86.jpg

hvala martina, stavio sam da se skida, pa mogu i ovde da postavim llink, kad se jednom skine. takodje, preko emule-a sam nashao koncert u ns,'93 ali sporo ide..

inache, omiljene pesme: ochi boje meda i siguran..bude neku odredjenu energiju, secanja koju nijedna druga pesma..

btw, da li neko mozhda ima spot zhelim te (oktobar 1864)? sorry za off, ali moradoh!

i kako ide download? ima li seedera? bas me zanima, jer je davno postavljen.
ej una ako ne moz's se snadjes kazi da pomognemo! :)

Back