EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa skoro svaka njihova pesma je tak'a,zato ih i volim...............aj sad tjem biti dobre volje pa cu da otkucam shta je Isidora Bjelica pisala,bem li joj...............

Pa, ako je pitanja postavljala Isidora B.(koju ne volim, doduse), a odgovarao na njih Nebojsa...nije ona pljuvala ekv vec ovaj drugi....zar ne..?

Ti ljdu zive zgradu od mene,i htela sam da pridjem Pajkicu,da pricamo o Sarlu&Co,ali sad,nema sanse da prodjem pored njih!

''Narkofilska atmosfera'',i ono da za Vdove bubnjeve i heroin...:cry::roll:

Ali,zato je tu Koja,jedini genije".crko dabogda...:thumbdown:

pateticna i priprosta EKV,i Milanovi kompleksi..(sve,sve,ali Milana da dira,ne oprastam)

.Djubre jedno!!!:roll:

Jos jedan fan nam dos'o!:D:bye::

"Ido pokojnog MM....":dash::dash:

Poslednja izmena:
Ja cim nju vidim dodje mi da joj odem tamo i povratim po odvratno bolesnom sesiru koji nosi u tom trenutku.:thumbdown:

U poslednje vreme mnogo slusam unplugged verzije pesama,pogotovo Budi sam na ulici,zvuci mi mnogo lepse od originala,reci vise dolaze do izrazaja cini mi se.

Sad sam gledao tog Pajkica na you tubeu,neopisivo je gadan a uz to je i muz Isidore Bjelice..FUJ:eek:

Ah... Pajkić... :-D Naš dragi zakleti monarhista...
I Isidora...

Samo nek nastave da se bave otkrivanjem novih talenata kao što je Vendi i sl...

Kad bi on rekao nešto pozitivno o Milanu,e tu bih se već malo zamislio...Ovako nema dileme.
Njegova reč znači koliko i reč Milića od Mačve,ili pak Jovana Deretića...

PS.Što se nervirate,meni je ovo smešno...? :lol:

Prici cu mu,kad ga vidim,ipak.Moram da cujem sta ce mi reci,dodje mi da se posvadjam sa njim,ne volim takve ljude.

I tako o mrtvim ljudima,a Koju u nebesa uzdize.

Nemoj da se upustas u raspravu sa takvim covekom,pre svega mator je,gadan i zao i nevidjeno moze da te spusti a ne treba ti to.....kako kaze ona izreka "nikad ne raspravljaj sa budalom...."

Johane,gledao sam ga u "dvouglu" skoro.Veću količinu gluposti nisam čuo odavno. :grin:
A šta se i ja čudim...Ako sad popljuvaše već dvadeset godina mrtvog Danila Kiša,mogu i ostale... :confused:

Sibil,mislim da od njega ne možeš puno toga pametnog čuti...Mislim možeš...Onoliko kol'ko i od žene mu... :grin:

Katastrofa koga sve puštaju da javno govori...

Pa necu mu prici onda...

Ali,zasto za Koju koji je Milana pljuvao i pljuvao dok je bio ziv,a posle,kad je umro-sve najbolje,kaze da je dobar,vamo-tamo...Pa bitno je kakav je ko covek ,a ne da li se fiksao,ili ne.Seljacka posla.

A da ne pricam da je Milan bolji stvaralac od njega u svakom smislu...A covek-3x veci.
samo se dzabe nerviram,glupa...:neutral:

@johan-ne,sve sto si mi rekao je sasvim u redu,i ono za groblje,i ovo..ne zvucis kao Saveta.Hvala.

Sta cu kad sam fanatik.

Poslednja izmena:
ne znam da li je ovo neko postovao...pretpostavljma da jeste ;)
ali..chitam nesto o Sonji Savic i naisla sam na ovo:

Rekli ste da danas zivite od ljubavi mrtvih prijatelja.:

- U to je vreme umro Milan Mladenovic iz "Ekatarine Velike", Ivica Vdovic bubnjar "Sarlo akrobate" umro je nesto ranije i znao je da ce umreti jer je uradio ono sto je znao da ne sme da se radi - miksovao je brze sa sporim drogama. Margita Stefanovic iz "Ekatarine Velike", zena koja je diplomirala arhitekturu i muzicku akademiju umrla je u centru za izbeglice. Miomir Gruic Fleka koji je osnovao "podrum" beogradske likovne akademije koji je krajem 80-ih usao na popis 200 najznacajnijih evropskih kulturnih okupljalista, oslepeo je i umro u najvecoj bedi, a Pavle Vujisic umro je ispod savskog mosta. Necu da kazem da su to bili neporocni ljudi, ali istorija umetnosti je istorija psihodelicnih stubova. U mom filmu "Sarlo te gleda" zabelezeno je kako je propao novi talas i kako su umirala braca iz mladosti.

najezila sam se kad sam prochitala o Margiti ...mogu reci najveci zenski talenat XX veka

bem li im sve,oni su iskoimpleksirani,kad su muz i zena namecu jedno drugom svoje mishljenje,iz EKV-a su svi mrtvi,sem Zike koji je kasnije doshao,a Koja je josh ziv,i mislim da se sada druze,pa da mu se malo(mnogo)shlihtaju...................Milana napadaju.Sarmota.Bruka.....................................Opet sam popizdela,a sto puta sam ceo intervju citala,al shta cu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Izgleda da sam nashla cd sa obradama:)

Ti ljdu zive zgradu od mene,i htela sam da pridjem Pajkicu,da pricamo o Sarlu&Co,ali sad,nema sanse da prodjem pored njih!

''Narkofilska atmosfera'',i ono da za Vdove bubnjeve i heroin...:cry::roll:

Ali,zato je tu Koja,jedini genije".crko dabogda...:thumbdown:

pateticna i priprosta EKV,i Milanovi kompleksi..(sve,sve,ali Milana da dira,ne oprastam)

.Djubre jedno!!!:roll:

Jos jedan fan nam dos'o!:D:bye::

"Ido pokojnog MM....":dash::dash:

PARDON,idoL,ponele me emoushn,previshe bejah zivcana da pazim shta kucam..........nije strahno(mnogo)skontali ste:lol:

Back