Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PARDON,idoL,ponele me emoushn,previshe bejah zivcana da pazim shta kucam..........nije strahno(mnogo)skontali ste![]()
Zaista je predivno videti sve na jednom mestu((:Taj prijatelj mora da te puno voli cim ti je dao sve to,mada kad usrecimo drugog i damo mu nesto za sta smo veoma vezani,tek tada pokazujemo svoju ljubav,jer je delimo sa drugima
Mnogo me kopka ovo pismo,nisi ga trebao postaviti,ali verujem da je licno pa se suzdrzavam.
Moja kolekcija EKV muzike
http://i176.photobucket.com/albums/w178/Limunovo_Drvo/DSCF3597.jpg
Neke od diskova sam dobio od prijatelja, a on je te diskove dobio od svoje djevojke, a neke lično od Margite.
Jednom mi je to sve ostavio, na njemu poseban dan (nije htio reći zbog čega poseban), spakovao u paketić i rekao da odem po to... kad sam otvorio iznenadio sam se, eto na slici je i pisamce koje je sastavio, tekst ne dam
On je to dobio od nekog, kao istinski ljubitelj muzike EKV-a, dao ih je meni i rekao da ih ja jednog dana opet ostavim nekom od mlađih generacija, i da se taj krug ne prekida što duže
EKV Revisited sam dobio na poklon od moje duhovne djevojke, i ne, nisam zaplakao, ipak sam izdržao, malo su se ruke tresle i donja usna je drhtala...
Kolekcija Par godina za nas je bio prvi album koji sam čuo, i prva pjesma koju sam slušao dok je nisam naučio, Par godina za nas...
Nije puno, ali je priceless
Hvala svima koji su pročitali ovo, a nisu se smorili![]()
meni je sva muzika od EKV-a na jednom Cd-u,koji je sad kod drugarice kojoj se dopalao"kao da je bilo nekad" i "Tattoo"
A to je ista ona drugarica koju vec godinu i po dana jurim da mi nadje EKV kasetu,koju njene sestre imaju...
Ne moze da ukapira koliko volim taj bend,"to je tako klinacki"...a ubila bi' za tu kasetu...
Moja kolekcija EKV muzike
http://i176.photobucket.com/albums/w178/Limunovo_Drvo/DSCF3597.jpg
Neke od diskova sam dobio od prijatelja, a on je te diskove dobio od svoje djevojke, a neke lično od Margite.
Jednom mi je to sve ostavio, na njemu poseban dan (nije htio reći zbog čega poseban), spakovao u paketić i rekao da odem po to... kad sam otvorio iznenadio sam se, eto na slici je i pisamce koje je sastavio, tekst ne dam
On je to dobio od nekog, kao istinski ljubitelj muzike EKV-a, dao ih je meni i rekao da ih ja jednog dana opet ostavim nekom od mlađih generacija, i da se taj krug ne prekida što duže
EKV Revisited sam dobio na poklon od moje duhovne djevojke, i ne, nisam zaplakao, ipak sam izdržao, malo su se ruke tresle i donja usna je drhtala...
Kolekcija Par godina za nas je bio prvi album koji sam čuo, i prva pjesma koju sam slušao dok je nisam naučio, Par godina za nas...
Nije puno, ali je priceless
Hvala svima koji su pročitali ovo, a nisu se smorili![]()
Kako to da su ti svi albumi EKV-a stali na jedan CD. Daj otkrij mi tajnu, ja imam milione diskova, studijska izdanja, live snimci,nekad mi treba vremena dok nadjem disk koji trazim.Ako ima nesto lakse sto ja ne znam
![]()
Znas kako,kad sam se zalepila za EKV,imala sam tek 7 pesama,beda.Onda sam smarala nekog caletovog druga da mi nareze...i tako,postala sam fanatik.
Ali,to su samo albumi,tek 70 pesama...
Nikakve snimke,pa cak ni Sarla nisam imala dok nisam dosla na forum.
ljudi, mene interesuje ta prica o Magi i Milanu, da li su bili u vezi ili ne?
meni je sva muzika od EKV-a na jednom Cd-u,koji je sad kod drugarice kojoj se dopalao"kao da je bilo nekad" i "Tattoo"
A to je ista ona drugarica koju vec godinu i po dana jurim da mi nadje EKV kasetu,koju njene sestre imaju...
Ne moze da ukapira koliko volim taj bend,"to je tako klinacki"...a ubila bi' za tu kasetu...
Što prevrnu očima? Meni je, recimo, Kao da je bilo nekad jedna od najdražih...
Zato sto je,i ona ,kao i 80% ljudi, stalno pljuvala Ekatarinu "te narkomane".
I onda kad je slucajno cula te pesme(a nije htela od mene da ih cuje) shvatila je da joj se dopadaju,i eto...A nije znala koji je bend u pitanju.
Prevrnula sam ocima jer mrzim ljude koji imaju predrasude...
@zograf-Sta mislis,odakle meni EKV majica?Pa iz Feliksa...
Jeste,Firci je bas zgodan za svoje godine (43).
A tek uzivo...(moram da se hvalim malo)![]()
hej drugari nasla sam dva koncerta na netu
u pitanju je ebu fest novi sad 89
i dom omladine bg 89
a adresa je http://www.stage6.com/videos/search:ekv
divx je format, morate pre toga skinuti ovaj player na sajtu!![]()
U porrdjenju sa Milanom,ni meni se nimalo ne svidja.
A realno,zgodan jeste.
Al niko kao Milan.![]()