Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
senoviti:; milan je prototip umisljenog stvaraoca tipa djule-van gog,..
.pissbottleman:rece jedan umisljeni filozof.....................
Uf, treba skinuti tih 3.87Gb Sibeliusa... :-)Oktobar1864:ej, profo, imam sibelius, ako mozes u njemu da napravis bilo bi vrhunski!
Ma nema veze, brz mi je net, ali trajaće par dana. Samo treba sve to poskidati (mislim na pesme). :-) Mislio sam da ću danas imati više vremena, no desilo se da baš i nisam... a treba krenuti za čuku vremena na Maron Sho i ostatak BF-a.Oktobar1864:ajde nije problem, koji je taj drugi program, naci cu ga... da ne skidas bas sibelius....
Nisam siguran da li je Siguran (hm... ovo je slučajno ispalo ovakoOktobar1864:ej...profo, hvala ti puno...![]()
Ok, trenutno sam pod delimičnim uticajem velike količine piva tako da nisam siguran kako će ovo da ispadne. Hteo sam još juče da odgovorim, pa sam se iskulirao. Ali ne mogu više...MYOB:meni se ne svidja to sto je uradio. kiti se tudjim perjem. ko je on da kupi novac koji bi ekv zaradio? cula jednu meni dragu pesmu koju je unistio. ignorisem to sranje. cuj firci! jaka faca. ma daj.
Da, ovo je upravo ono o čemu smo pričali na Beer Festu dok sam čekala ortakinje da se pojave (koje su me ispalile i otišle da se voze...nema veze, bilo je više alkohola za nasprofa42:Ok, trenutno sam pod delimičnim uticajem velike količine piva tako da nisam siguran kako će ovo da ispadne. Hteo sam još juče da odgovorim, pa sam se iskulirao. Ali ne mogu više...
Zaista ne mogu da ukapiram ljude koji govore kako je Firchie dodirnuo nešto što je nedodirljivo, kako je upropastio nešto što je savršeno, kako je uzeo ne-znam-kakve pare, kako je sve ovo zapravo uradio baš zbog tih ne-znam-kakvih-para....... alo bre, zar vi zaista mislite da je od 5000 prodatih CD-ova i nekoliko koncerata, kod kojih je velikoj količini muzičara koji su "nastupali" dao isto toliku količinu para, actually nešto zaradio?!?! Pa i da jeste, da li je to jedini razlog da se projekat, koji muziku EKV stavlja na neki novi/drugačiji nivo, potpuno ispljuje kao da je đubre? Kao nešto što bi uradila Karleuša, ili neka slična "faca"? Ja lično u muzici EKV Revisiteda nailazim na neka muzička rešenja koja mi vrlo prijaju. Bubnjavi/perkusije, gitara na Anestezija, gitarske improvizacije na Sedam dana, za koju je malo reći da je obožavam... Zaista, jedina stvar koja mi nedostaje je onaj ubilački deo na Tonemo, koga na Revisitedu nema. Sve pesme su popunjenije, mnogo je više zvukova... moram reći da me sve to pomalo podseća na Pink Floyd (ko me zna, takođe zna da su mi dva omiljena benda upravo Pink Floyd i EKV).
Na kraju krajeva, potpuno je nebitno da li se EKV Revisited nekome sviđa ili ne. Bitno je da su ga ljudi slušali, da su svoj stav izneli na osnovu onoga što su čuli, a ne na osnovu nekakvih imbecilnih predrasuda kojih, nažalost, u ovoj zemlji ima i previše. Pa radije bih čuo da mi neko kaže da misli da je album koji sam uradio loš zbog toga-i-toga, nego da kaže kako je to sve urađeno zbog para, kako je to skrnavljenje lika i dela Milana, Margite, Bojana i VD-a... ej bre, Firchie je svirao na albumu Ekatarina Velika i još na brdu koncerata - rekao bih da ITEKAKO ima pravo da uradi pesme EKV-a onako kako on misli da je to moglo da zvuči/kako ih on doživljava. To da li će se nekome svideti ili ne je stvar ukusa. Pisanje ovakvih komentara je stvar apsolutnog nerazumevanja, ili zatvaranja očiju ka nekoj ideji koja je sve samo ne način da se unovči još koji dolar.
Zar zaista misliš da Firchie nema pravo da napravi svojevrsni omaž svojim preminulim prijateljima?
Još jednom se izvinjavam zbog eventualne nečitljivosti ove poruke, ali morao sam nešto da napišem... Verovatno ću sutra napisti nešto smislenije, ako mi bude izgledalo kao da ima ikakve poente to uraditi.
Joooj, nisam valjda mnogo smorio? :-) Heh, jesi li videla odakle sam izvukao flašu? Stvarno me je smarala, a nisam smeo da je vadim...violet_parts:Da, ovo je upravo ono o čemu smo pričali na Beer Festu dok sam čekala ortakinje da se pojave (koje su me ispalile i otišle da se voze...nema veze, bilo je više alkohola za nas), a ti se nervirao i pokazivao mi flašu najskupljeg piva, koje si kupio.
![]()
To je upravo ono što je Firchie rekao u razgovoru sa Magi na Anesteziji - važno je da se ima osećaj da se nešto dešava.violet_parts:ono zbog čega najviše poštujem Firčija i Revisited jeste što imam neki osećaj kao da se nešto dešava...znam da EKV nije zaboravljen...Skoro svaki dan vidim nešto vezano za njih na tv-u...i to me raduje.
Ćuti, mislim da sam onu poruku od sinoć kucao bar pola sata.violet_parts:uf, baš sam se trudila da ubodem lepo sva slova..i lepo mi ide,ali zato kucam poruku više od 10 minuta.
profa42:To je upravo ono što je Firchie rekao u razgovoru sa Magi na Anesteziji - važno je da se ima osećaj da se nešto dešava.
Čekaj bre, ti si ovde, u Beogradu? Come on, ljudi, 'ajde da se skupimo tamo negde. Ima još uvek vremena za dogovor... U sredu je bila okupljena ekipa sa EKV teme sa YUM-a (vidim da i ovde ima članova odande.Oktobar1864:a ja sam opet prosla van skupa....
Znam da nisi, na osnovu prethodne poruke sam se istripovao da si još uvek ovde.Oktobar1864:pa ne, ali sam bila prva dva dana...nisam ja iz bg-a...
A glupost neviđena na ovom forumu ili bilo gde je nazvati Milanovu poeziju pastirlukom a u isto vreme Bijelo Dugme stvrstavati u kvalitetne, to su isti oni koji imaju PASTIRSKE tekstove sledeće sadržine:
...
Za ovoliku količinu LUPETANJA dobija se momentalni BAN
i je drago da je jos neko primetio ono sto ti zoves " pastirluk", a ja pak mislim da je to ono...genetsko pamcenje iz davnina ...cesto nezasluzeno ignorisan motiv u pesmama Milana Mladenovica