EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JECA VECA:
Odakle im praaavo bre????? :shock:
Da oskrnave jedinu, najbolju našu grupu ikad kod nas...
Hm,ne slazem se sa tobom.imam 17 god,a retko ko od mojih vrsnjaka zna za EKV,ili ,ako znaju,misle da su narkomani,zesci depresivci i sve najgore.Zato mislim da je Revis.dobar,da bi neke podsetio na EKV,a druge naucio ko su.A cak ni ne mislim da je tako los album.Meni ,koja nikad nisam imala sanse da odem na njihov koncert,ovaj CDznaci mnogo!!

Oktobar1864:
ee...bas to, imaju predstavu...
narkosi, apatija konstantna, umiranje, kidanje...blah..
a jos ih niko ne bi znao a retko ko bi ih se setio d anije tu revisited...
Mislim da tu grešiš.... odatle i taj moj stav!
Često si na ovoj temi pa poduči omladinu šta je prava muzika i šta je EKV.

Sibil Vejn:
Hm,ne slazem se sa tobom.imam 17 god,a retko ko od mojih vrsnjaka zna za EKV,ili ,ako znaju,misle da su narkomani,zesci depresivci i sve najgore.Zato mislim da je Revis.dobar,da bi neke podsetio na EKV,a druge naucio ko su.A cak ni ne mislim da je tako los album.Meni ,koja nikad nisam imala sanse da odem na njihov koncert,ovaj CDznaci mnogo!!
To što mladi ljudi misle da su narkomani, ludaci i sve najgore... to je zato što su mladi ljudi i ne shvataju njegova pesme... a da su depresivci.. jesu... to je ono što se meni recimo i sviđa...
To što nikad nisi išla na njihov koncert ne znači da si u ne mogućnosti da čuješ njihove stvari.
I ja što sam starija počinjem da shvatam neke pesme... da ih tumačim kako treba...
Toliko o mladim ljudima... pošto se većina koliko vidim vodi tim da ovo njesra navodno približi EKV mladim ljudima... glupost..

Kako takva vrsta muzike moze da se preraste???!!!!Cula sam i ja takve komentare,koji me izludjuju.Ali,ne slusas budale.Jeste da oni imaju i depresivne pesme,ali ja mogu da nabrojim bar 10 njih koje me uvek dizu.

MYOB:
Profo, bolje da si iskulirao. Bas sam se smorila. Mislim da nema poente da ponovo pises o ovome.
Meaning what? Možeš misliti koliko je *mene* smorila *tvoja* poruka. Ali po tebi ti možeš da kenjaš (pri čemu je ono što si napisala bazirano na, nažalost, pogrešnom razmišljanju - "kiti se tuđim perjem", "kupi novac koji bi ekv zaradio"... yeah, sure), a niko drugi ne (da, slažem se da je i moja poruka kenjanje)? Pih.

Misli ti šta hoćeš (kao i ostali koji dele tvoje mišljenje), ali FIRCHIE REVISITED NIJE URADIO ZBOG PARA! To što neki muzičari JESU radili zbog toga (i verovatno će i dalje da rade) druga je priča. Koliko god dobri muzičari (?) da su, drago mi je da ih je sve oterao tamo gde treba. Ispratiću svaki EKV tribute koncert na koji budem mogao da idem samo iz dubokog poštovanja prema mom omiljenom domaćem bendu. To neće promeniti moje mišljenje o pojedincima, koje se u prethodnih par dana potpuno srozalo.

Na kraju, zaista izvini što te moje poruke smaraju, ali ovo je forum - online zajednica gde ljudi dele svoja razmišljanja, diskutuju, nekada se svađaju. Ne želim da se svađam sa bilo kim. Ako možemo normalno da pričamo (pri čemu mislim na diskusiju u kojoj obe strane daju svoje mišljenje *i ne čupaju se za grlo* ako su ta mišljenja drugačija), super. Ako ne, nećemo pričati. Samo me se mani tih poruka ala "mnogo si me smorio, bolje nemoj više da pišeš o tome".

Još jednom ću ponoviti rečenicu koja je od cele te moje poruke jedina značajna: "Zar zaista misliš da Firchie nema pravo da napravi svojevrsni omaž svojim preminulim prijateljima?" Pazi, da sam okružen ljudima koje smatram izuzetno dobrim prijateljima, da smo nekada u životu nešto uradili zajedno i da je to ispalo dobro, i da ti ljudi odjednom počnu da nestaju, pa cepao bih se iznutra ceo život. Možeš li da zamisliš kolika je to količina tuge?! Na kraju bih pokušao makar nešto da uradim za njih, da ostane sećanje... Firchie je uradio Revisited, i ja ću biti jako srećan ako bude objavio još takvih albuma.

Na tim tributima na koje idete,je l sviraju nekad Svetiliste ,Platforme,Geto,ili uvek Oci boje meda,Par godina ,i te takve,najpoznatije?Ja vise volim one manje poznate,i zanimljivije je videti kako neko drugi njih peva.

Sibil Vejn:
Na tim tributima na koje idete,je l sviraju nekad Svetiliste ,Platforme,Geto,ili uvek Oci boje meda,Par godina ,i te takve,najpoznatije?Ja vise volim one manje poznate,i zanimljivije je videti kako neko drugi njih peva.
Hm... Bend Krug je svirao Geto. Relikvija je svirala dosta stvari Šarla. Mi iz MiZ-a smo svirali Geto, jednom smo probali Ruke, svirali smo i Zid... i Malog čoveka, ali ta nije nepoznata. :) Hteo sam da ubacimo i Svetilište i Olovne godine ili I've Always Loved You, al' one baš mogu da te spucaju... Na kraju krajeva, zavisi i od toga šta je za koga manje poznata stvar... Neko će reći Nisam mislio na to, Prvi i poslednji dan, Tonemo; neko drugi To sam ja, Grad, Hladan... svako po svom ukusu. :)

Relikvija svira manje poznate stvari Šarla, tipa Ja želim jako itd., Tonemo(što stvarno zvuči :shock: ...)...
Svidjalo mi se kod MIZa što ste uvek svirali Sobu i Geto. Kao što sam ti već rekla, vaša verzija pesme Geto mi se mnogo svidjala...nosila je sa sobom neku čudnu atmosferu.... Inače, Relikvija bi trebalo da svira krajem meseca.....

violet_parts:
Relikvija svira manje poznate stvari Šarla, tipa Ja želim jako itd., Tonemo(što stvarno zvuči :shock: ...)...
Svidjalo mi se kod MIZa što ste uvek svirali Sobu i Geto. Kao što sam ti već rekla, vaša verzija pesme Geto mi se mnogo svidjala...nosila je sa sobom neku čudnu atmosferu....
Uf, prvi put kad smo odsvirali Geto u studiju bio sam u fazonu "Bože, ovo je bilo sjajno!". Nismo imali ono razlaganje (jer smo imali samo jednu gitaru), a zvučala je tako prokleto atmosferično, ili već kako to da nazovem. Znaš da sam perfekcionista, tim pre sam jako zadovoljan jer je jedna od retkih stvari koje smo svirali kod koje nisam imao gotovo nikakvih primedbi. Soba mi, recimo, nikada nije ispala top-notch, pogotovu na prvim svirkama kada je Ivana ubrzavala.
Ne sećam se da li smo i mi probali Tonemo? Znam da sam jednom na kraju svirke počeo sa Ivanom; čak smo mogli i da je završimo bez klavijature, ali smo ipak stali. Ideja je bila da je uradimo u gothic fazonu za neku kompilaciju 202-ke, ali nažalost nije ispalo ništa od toga. :(

violet_parts:
Inače, Relikvija bi trebalo da svira krajem meseca.....
Obavezno javljaj kada saznaš. ******, jedan sam od ljudi koji actually mogu da slušaju EKV tribute bendove. :)
Mislim da je krajnje vreme da se ova moja ekipa ponovo aktivira. Užasno mi se svira.

E da, kada dolazite večeras?

Da, "vaše" Geto je bilo baš u nekom vašem fazonu i to mi se svidjalo....Bilo je skroz istripovano.... Puno neke nostalgije....
Relikvija svira kao u nekim delovima...Znači, Anesteziju, Sedam dana, Tonemo i slične pesme jedne za drugom i stvarno atmosfera bude :shock: Kao što je Goran, na kraju jednog takvog dela, rekao" Sad možete da spakujete žilete...."
Čim saznam nešto za njihovu svirku, javljam....
Večeras dolazimo oko deset, možda i kasnije....

Back