jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Aktivan član
- Poruka
- 1.006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto takav komentar?JECA VECA:Ma strašno...
ne mogu da verujem...
sigurno se Milan prevrće u grobu!!!!!!
Verovatno bi se i Leonardo prevrtao u grobu da Mona Lizi dodaju recimo brkove... ili bradu... i što je najgore.... ljudi se tome divili....Sibil Vejn:zasto takav komentar?
Hm,ne slazem se sa tobom.imam 17 god,a retko ko od mojih vrsnjaka zna za EKV,ili ,ako znaju,misle da su narkomani,zesci depresivci i sve najgore.Zato mislim da je Revis.dobar,da bi neke podsetio na EKV,a druge naucio ko su.A cak ni ne mislim da je tako los album.Meni ,koja nikad nisam imala sanse da odem na njihov koncert,ovaj CDznaci mnogo!!JECA VECA:Odakle im praaavo bre????? :shock:
Da oskrnave jedinu, najbolju našu grupu ikad kod nas...
Mislim da tu grešiš.... odatle i taj moj stav!Oktobar1864:ee...bas to, imaju predstavu...
narkosi, apatija konstantna, umiranje, kidanje...blah..
a jos ih niko ne bi znao a retko ko bi ih se setio d anije tu revisited...
To što mladi ljudi misle da su narkomani, ludaci i sve najgore... to je zato što su mladi ljudi i ne shvataju njegova pesme... a da su depresivci.. jesu... to je ono što se meni recimo i sviđa...Sibil Vejn:Hm,ne slazem se sa tobom.imam 17 god,a retko ko od mojih vrsnjaka zna za EKV,ili ,ako znaju,misle da su narkomani,zesci depresivci i sve najgore.Zato mislim da je Revis.dobar,da bi neke podsetio na EKV,a druge naucio ko su.A cak ni ne mislim da je tako los album.Meni ,koja nikad nisam imala sanse da odem na njihov koncert,ovaj CDznaci mnogo!!
Meaning what? Možeš misliti koliko je *mene* smorila *tvoja* poruka. Ali po tebi ti možeš da kenjaš (pri čemu je ono što si napisala bazirano na, nažalost, pogrešnom razmišljanju - "kiti se tuđim perjem", "kupi novac koji bi ekv zaradio"... yeah, sure), a niko drugi ne (da, slažem se da je i moja poruka kenjanje)? Pih.MYOB:Profo, bolje da si iskulirao. Bas sam se smorila. Mislim da nema poente da ponovo pises o ovome.
Hm... Bend Krug je svirao Geto. Relikvija je svirala dosta stvari Šarla. Mi iz MiZ-a smo svirali Geto, jednom smo probali Ruke, svirali smo i Zid... i Malog čoveka, ali ta nije nepoznata.Sibil Vejn:Na tim tributima na koje idete,je l sviraju nekad Svetiliste ,Platforme,Geto,ili uvek Oci boje meda,Par godina ,i te takve,najpoznatije?Ja vise volim one manje poznate,i zanimljivije je videti kako neko drugi njih peva.
Uf, prvi put kad smo odsvirali Geto u studiju bio sam u fazonu "Bože, ovo je bilo sjajno!". Nismo imali ono razlaganje (jer smo imali samo jednu gitaru), a zvučala je tako prokleto atmosferično, ili već kako to da nazovem. Znaš da sam perfekcionista, tim pre sam jako zadovoljan jer je jedna od retkih stvari koje smo svirali kod koje nisam imao gotovo nikakvih primedbi. Soba mi, recimo, nikada nije ispala top-notch, pogotovu na prvim svirkama kada je Ivana ubrzavala.violet_parts:Relikvija svira manje poznate stvari Šarla, tipa Ja želim jako itd., Tonemo(što stvarno zvuči :shock: ...)...
Svidjalo mi se kod MIZa što ste uvek svirali Sobu i Geto. Kao što sam ti već rekla, vaša verzija pesme Geto mi se mnogo svidjala...nosila je sa sobom neku čudnu atmosferu....
Obavezno javljaj kada saznaš. ******, jedan sam od ljudi koji actually mogu da slušaju EKV tribute bendove.violet_parts:Inače, Relikvija bi trebalo da svira krajem meseca.....
Sibil Vejn:Sledeceg utorka na Cinemaniji ima Crna Marija.Gledacu je po 3.put,iako vredi samo zato sto Milan glumi tu.![]()