EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
violet_parts:
Nema ga...
Zaboravio nas je....
[/QUOTE
Nisam zaboravio nego zaista nemam vremena ... a i bio sam na sto strana ... nazad sam u Bg i na probama za beer fest ... nadam se da se vidimo tamo svi konacno ... sto se Magi tice ... nije ona, nego, covek koji stoji u prvom planu je Moma Rajin a to mu je tadasnja devojka, ne secam se imena ali znam je pouzdano ... jos jedanput, nije Magi!
Pozdrav svima ... cujemo se!!!!!

Hvala na resavanju te dileme :)
bas sam htela da kazem ako nas je zaboravio mi njega nismo videcemo ga na Beer festu.
Ja dolazim SIGURNO
Inace nikad nisam bila ni na jednom tribute koncertu tako da ce ovo biti poseban dozivljaj za mene. moram dobro da napunim baterije za foto aparat :)

Ovu pesmu dugo nisam slušala... Vrtim je poslednjih sat vremena... Nadam se da će Firči , kada bude bio u prilici, ispričati kako je nastala ova pesma...

I'VE ALWAYS LOVED YOU

Ti spavaš na leđima mazge
redenik bleska u moru peska.
I kamen kvrca pod kopitom.
Grlo je suvo i sunce svrdla.
Ti visiš u mraku
i vetar ti mrsi krvlju ulepljenu kosu,
Prometej čuči na ramenu
i kljuje plave beonjače.
Sediš u sobi i slušaš zvuke iz kupatila
gde tvoj otac pere kvrgave, ogromne ruke
i frkće na vodu
što mu pljuska u lice.
Gledaš u oči žene
što vrišti pod tobom
u šumi, u oblaku pare
koja šišti iz vašeg daha.
Stenješ od uboda stotine malih igala
koje štipaju napuklu kičmu
pod teretom vreće i mirisom kafe i soli.
Trgaš zubima vruće meso.
Vrištiš u pijanom strahu
od smrti,
od noža,
od svetla,
od mraka,
od sreće,
od bola,
od sebe
kraj sebe.

I've always loved you...

...kad sve to dodaš dobiješ...TI SI SAV MOJ BOL!...TI SI SAV MOJ BOL!...BOL!... BOL!...BOL!
Ovo TI SI SAV MOJ BOL je bila metafora...pretpostavljam da si shvatila...Nego ja stalno imam taj strah da nisam bila dovoljno jasna...

Hvala Firchie za razjesnjenje dileme oko onog snimka! Znaci definitvno nije Magi ;)
@ Arzberg
ja nekako ne mogu cesto da slusam I've always loved you. Ta mi je pjesma rezervisana za neka posebna raspolozenja. I cini mi se da je Firchie vec opisao kako je teklo snimanje te pjesme, ono o magli koja se uvukla u sobu u sred pjesme.Trebalo bi biti na jednoj od predhodnih strana. Ispravite me ako grijesim? :?
I bila si dovoljno jasna Arzberg bar meni ;) to je problem sa forumima ponekad ljudi pogresno protumace ironiju, salu, sarkazam, metaforu. :D

ma shvatila sam cvc, nemoj se tripovati... ;)
jeste, kad je milan namerno unistavao glas da bi zvucao....hmmm, ne mogu da se setim izraza, reci cu prodornije.
ni ja ne mogu da je slusam stalno...

Back