EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čitao sam malo prethodne tekstove i moram reći da mi je sve to pomalo smešno.
Kult EKV-a je uvek živeo i živeće. EKV Revisited je projekat koji je napravljen za mlade naraštaje kako bi osetili bar jedan delić toga kulta uživo,a svako u Revisited-u traži svoju satisfakciju. I ne zaboravite da ništa nije idealno...
A sve gore što ste kucali bi se moglo reći u jednoj rečenici -
Za dobrim konjem prašina se diže!!!

Profo, tek sam sad videla tvoj predlog da se nadjemo..... :roll: Sinoć sam bila na BF tek oko pola 1....
Inače, super ti je ona flaša, ja bih tu držala cveće :D :D Koliko si tačno dao para za to pivo, baš me zanima? :)
ljudi, nemojte da pričate o tome kako se Firči obogatio na Revisitedu, jer to nije istina...Mislim, koliko čovek može da zaradi para od 5000 primeraka?!

violet_parts:
Profo, tek sam sad videla tvoj predlog da se nadjemo..... :roll: Sinoć sam bila na BF tek oko pola 1....
Inače, super ti je ona flaša, ja bih tu držala cveće :D :D Koliko si tačno dao para za to pivo, baš me zanima? :)
ljudi, nemojte da pričate o tome kako se Firči obogatio na Revisitedu, jer to nije istina...Mislim, koliko čovek može da zaradi para od 5000 primeraka?!
zaradicu ja kad krenem piratten... ;)
salim se.. :-)

Prosle nedelje sam kod SKC-a videla Fircija!!!Dobila sam napad histerije na sred Terazija,od tolike srece.Malo sam pricala sa njim,covek deluje totalno opusteno :-D .Zato mi je zao sto nisam bila na Beer festu.Kako se vi to sastajete,mislim otkad?

Back