EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba da bude koncert za maturante u maju i sad se glasa koja grupa.Mene sve dusa boli sto ne mogu ONI i ne glasa mi se.Kad je ona zena pitala koju grupu najvise volite,pocla sam da placem.Tako bih bila srecna da dodje neki njihov tribute bend ali to NIKOME nije palo na pamet.Bas je tesko kad ne mozes svoju omiljenu grupu da cujes uzivo.:(

Baš su zanimljive ove fotke!Posebno ova reka i fotka sa munjama i crkvom...Ja nikada nisam bila u Kosovskoj Mitrovici.I upoznala sam samo jednu devojku odatle...A nisam bila ni u Kraljevu :roll: .Nadam se da ću videti oba grada . Blago Bluzijani...On ih je video uživo.Kada bi samo pustili neki intervju gde Milan,Magi i Bojan pričaju...Znam da je na RTS ' 92 godine bio jedan poduži intervju sa Milanom.Ko zna šta je sa tim snimkom... :-( Mogu da zamislim...Ja sam film ,,Crna Marija" snimala samo zbog toga da vidim kako to izgleda kada Milan ne peva već priča...

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:
Bas je tesko kad ne mozes svoju omiljenu grupu da cujes uzivo.:(
Potpuno te razumem.Meni isto dođe da :cry: ...,,I kada ti se ne javljam danima,i kad vrijeme me mjenja i kad postanem lenj ja...i kada ne znam za to...Ipak ,uvek me zanima da li još si me željna,da l' u dnu tvoga tijela još uvek ista je bol...Uvek si samnom..."

Arzberg:
Baš su zanimljive ove fotke!Posebno ova reka i fotka sa munjama i crkvom...Ja nikada nisam bila u Kosovskoj Mitrovici.I upoznala sam samo jednu devojku odatle...A nisam bila ni u Kraljevu :roll: .Nadam se da ću videti oba grada . Blago Bluzijani...On ih je video uživo.Kada bi samo pustili neki intervju gde Milan,Magi i Bojan pričaju...Znam da je na RTS ' 92 godine bio jedan poduži intervju sa Milanom.Ko zna šta je sa tim snimkom... :-( Mogu da zamislim...Ja sam film ,,Crna Marija" snimala samo zbog toga da vidim kako to izgleda kada Milan ne peva već priča...
ne radi se o reci! to je jezero! ;)
svi u kraljevo! :D :p
pa i meni se place sto ih nikada uzivo nisam videla skupa! :-( :cry:

Back