EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
necu se vaditi svojim godinama, ali ja zaista nisam bila u situaciji ista da uradim!
a sto se tice tih maginih velikih "prijatelja" koji se sada sa setom secaju nje, nikada mi nije bilo jasno zasto su dopustili da se njoj to desi! zasto je ova zemlja dopustila da se to desi!?
sramota me je te drzave i te zemlje i tog naroda! u potpunosti! i uvek pokusavam na neki nacin da to potisnem i ne ne mislim na to! ali to je jedna od onih tuznih cinjenica! pa recimo znate onaj razgovor sa fircijem na rts-u tv lica kao sav normalan svet! on prica o margiti i sve mu je ok! mislim STVARNO! nesto u smislu SAMI SU IZABRALI SVOJ PUT! nije mi jasno da takve osobe danas postoje! pa ja ako vidim da se neko davi ja cu skociti da ga spasim! a za nju niko nije skocio! niko nije ni pokusao! toga me je sramota!uh, uvek mi ej tesko pisati o tome, ali se uglavnom vade recenicom PA ONA NIJE ZELELA DA BUDE SPASENA! kakav jadan izgovor!
tesko mi je da pricam o tome jer nikada nisam imala priliku da bilo sta ucinim! sramota me je ljudi koji su bili u prilici da joj pomognu a nisi! i jos uvek ti ljudi prodaju neku pricu o njima ili njoj!

pa ne znam da li ste vi primetili ili osetili ali u tom razgovoru u anesteziji meni firci deliju isuvise nezainteresovano, odsutno! do je magi sve u nekom fazonu AJDE DA NESTO NAPRAVIMO! AJDE DA SVIRAMO! pa reci JA BIH SAMO DA SVIRAMO! sve govore! a ona fircijeva MENI JE SVEGA DOSTA!!! meni bar tako delije!

Da, a sem toga, jesi videla kako se viori americka zastava u pozadini...?
i, da, firci zaista deluje krajnje nezainteresovano...i kad kaze: ma mozemo da se cujemo kad hoces, samo da ne ustajem rano ujutro...
ej..nije tu sve kako treba..niti izgleda da je bilo...

To me podseca kad je devojka iz mog odeljenja imala anoreksiju i niko od njenih priajtelja nije bio uz nju.pricali su "sama je kriva" ili "imam svoje probleme" a ja se nisam nesto mnogo druzila sa njom i spasila sam je.Da tad nisam imala 14 godina i da sma mogla da dodjem do magi spasila bih je

Da se razumemo,Ivan Fece je izbacio album EKV Revisited u 5000 primeraka, koje nikako ne mogu pokriti hiljade i hiljade sati studijskog snimanja. Znaci nije on ovaj album izbacio zbog novca,vec grize savesti!!!
Sto se tice telefonskog razgovora nema sumnje da je on secen na nekim mestima,sami zakljucite zasto?Ali nije Firci bio jedini Margitin prijatelj imala ih je ona dosta koji su okretali glavu na njene probleme i izbegavali telefonske razgovore.Svi oni su zajedno doprineli da joj se desi takva smrt i da se oseca sama u milionskom gradu. A sve njih jedino razdvaja to sto su se Svetozar Cvetkovic (sa svojim blogom i pricom) i Ivan Fece (sa svojim albumom i telefonskim razgovorom) javno oznacili kao Margitini prijatelji-SRAM DA IH BUDE!!! Samo cekam kada ce jos neki od njih da se pojavi sa svojim hvalospevima,tuznim pogledima i setnim pricama.NAMA TO NE TREBA!!! Nama treba ona ista misticna na trenutke nasmejana Magi i onaj isti harizmaticni,neponovlji Milan,da njihovo prisustvo,njihove note i njihova muzika i dalje krasi KST,Akademiju,Tasmajdan... Ali njih vise nema.
Čuvaj me Bože, prijatelja, jer se od neprijatelja čuvam sam-mudra izreka nema sta!
P.S.Magi: Jos kad bi sebe video s ledja
Firci: a?
Magi: Jos kad bi sebe video s ledja
Firci: Kazi opet
Magi: Jos kad bi sebe video s ledja
Firci: haha

Cuo je on ali se pravio da je ne cuje i ne razume...
Najvažniji znak na svetu je - znak pitanja. ( Konije )

Ustvari bas je dobor sto je tamo snimano.Sad sam tek videla lepo.Kako je on tamo usamljen koliko svuda njih vidi "kao u snu" oni izlaze iz svake zgrade,na svakoj su ulici.A on je "sastavio krajeve iscepane poruke" i vratio ih.Spot je PRELEP

eh...rekla sam vam za to jos kad bi sebe video s ledja...!!
nz, lako je sad suditi, a ko zna da li bi mi nesto uradili u takvoj situaciji...mada mislim da bih.
ooo..sto sam konfuzna..
ipak mi je krivo , ima ljudi koji su mogli da joj pomognu, samo da su hteli..ali svako misli na sebe..

Miodrag Pavlovic
Rekvijem

Ovog puta
Umro je neko blizu

Rekvijem
U sivom parku
Pod zatvorenim nebom

Zene su posle za mrtvim telom
Smrt je ostala u praznoj sobi
I spustila zavesu

Osetite
Svet je postao laksi
Za jedan ljudski mozak

Prijatna tisina posle rucka
Bosonog decak sedi na kapiji
I jede grozdje

Zar iko ostane veran
Onome sto izgubi
Ne zurite sa smrcu
Niko na nikog ne lici
Sinovi misle na igracke

I ne oprastajte se pri odlasku
To je smesno
I pogrdno

pa da! i ja mislim da oseca neku odredjenu grizu savesti jer nista nije uradio! eh, ja nisam ni znala da je bila bolesna! jedan mali novinski clanak je bio dovoljav da se zatvori ceo krug tog septembra 2002.!

izasao je u huperu intervju sa fircijem o revisited-u!

Ne bih zeljela da sada moj post bude protumacen pogresno, ali mi sa strane ovako zaista ne mozemo objektivno da sagledamo situaciju i odlucimo ko je mogao pomoci, i zasto nije. Pomalo je nezahvalno ovako sa nase tacke gledista reci da je Firchi mogao doci u Beograd, odvesti Magi na lijecenje, i doprinijeti tome da ona ima nekakav dostojanstven kraj. Ali nije? Zasto ne, to samo on zna, ali ne mislim da je zasluzio da se ovako javno proziva na tome. Slicno je i sa Cvetkovicem. I smatram da mi nemamo nikakva prava da o tome sudimo. Sticajem okolnosti znam malo vise o toj prici i kako je sve to izgledalo i bilo je ljudi koji su pokusavali pomoci Magi, ali sve je bilo uzalud jer ona sama nije znala ili htjela pomoci sama sebi.
Nemojte molim vas protumatciti ovo kao provokaciju, ovo je samo moje misljenje...
pozdrav svima

slightsigh:
Ne bih zeljela da sada moj post bude protumacen pogresno, ali mi sa strane ovako zaista ne mozemo objektivno da sagledamo situaciju i odlucimo ko je mogao pomoci, i zasto nije. Pomalo je nezahvalno ovako sa nase tacke gledista reci da je Firchi mogao doci u Beograd, odvesti Magi na lijecenje, i doprinijeti tome da ona ima nekakav dostojanstven kraj. Ali nije? Zasto ne, to samo on zna, ali ne mislim da je zasluzio da se ovako javno proziva na tome. Slicno je i sa Cvetkovicem. I smatram da mi nemamo nikakva prava da o tome sudimo. Sticajem okolnosti znam malo vise o toj prici i kako je sve to izgledalo i bilo je ljudi koji su pokusavali pomoci Magi, ali sve je bilo uzalud jer ona sama nije znala ili htjela pomoci sama sebi.
Nemojte molim vas protumatciti ovo kao provokaciju, ovo je samo moje misljenje...
pozdrav svima
Ja zaista nikog ne krivim.samo se pitam zasto se Zika izvukao iz cele te price i ne zali ni da prica o njima kao da krivi sebe sto je uopste bio sa njima.Ne znam.Mnogo ga volim,ali mi nije jasno sto nece da prica o njima.Njoj niko nije mogao pomoci.Trebao joj je samo neko ko bi joj pravio drustvo,inace pomoci tu nema.Otkad smo poceli o ovome ceo dan zamisljam mene kao cetrnaestogodisnju klinku koja sedi sa Magi u nekoj rupi i prica sa njom,smejemo se,pevamo a ona zna da je kraj blizu ali je ipak pomalo utesim.Kako bi to bilo lepo,zao mi je sto nije tako bilo.Milan je imao mnogo lepsi kraj ako kraj moze biti lep,ipak se manje muzio makar koliko znam te price.

Back