Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zaista nikog ne krivim.samo se pitam zasto se Zika izvukao iz cele te price i ne zali ni da prica o njima kao da krivi sebe sto je uopste bio sa njima.Ne znam.Mnogo ga volim,ali mi nije jasno sto nece da prica o njima.Njoj niko nije mogao pomoci.Trebao joj je samo neko ko bi joj pravio drustvo,inace pomoci tu nema.Otkad smo poceli o ovome ceo dan zamisljam mene kao cetrnaestogodisnju klinku koja sedi sa Magi u nekoj rupi i prica sa njom,smejemo se,pevamo a ona zna da je kraj blizu ali je ipak pomalo utesim.Kako bi to bilo lepo,zao mi je sto nije tako bilo.Milan je imao mnogo lepsi kraj ako kraj moze biti lep,ipak se manje muzio makar koliko znam te price.slightsigh:Ne bih zeljela da sada moj post bude protumacen pogresno, ali mi sa strane ovako zaista ne mozemo objektivno da sagledamo situaciju i odlucimo ko je mogao pomoci, i zasto nije. Pomalo je nezahvalno ovako sa nase tacke gledista reci da je Firchi mogao doci u Beograd, odvesti Magi na lijecenje, i doprinijeti tome da ona ima nekakav dostojanstven kraj. Ali nije? Zasto ne, to samo on zna, ali ne mislim da je zasluzio da se ovako javno proziva na tome. Slicno je i sa Cvetkovicem. I smatram da mi nemamo nikakva prava da o tome sudimo. Sticajem okolnosti znam malo vise o toj prici i kako je sve to izgledalo i bilo je ljudi koji su pokusavali pomoci Magi, ali sve je bilo uzalud jer ona sama nije znala ili htjela pomoci sama sebi.
Nemojte molim vas protumatciti ovo kao provokaciju, ovo je samo moje misljenje...
pozdrav svima