"Narode,ljudi ...." imate novog clana druzine.Danas sam slucajno nabasao na ovaj forum i celo popodne sam proveo citajuci vase postove.Jako mi je drago da postoji ova mala EKV zajednica i sa radoscu vam se pridruzujem,naravno ako me primate.Iz vasih postova sam zakljucio da je velika vecina vas mladja od mene,meni ne smeta,nadam se da nece i vama.A sada malo o meni i njima.Prvi put sam ih gledao sa 14 god. u Budvi na Havajima.Naravno da nisam imao pojima gde idem,povela me je Lidija iz Podgorice koja je bila starija od mene a inace je radila kao sobarica u hotelu gde sam odseo i mene zgotivila i tako jedno vece mi kaze "vodim te na jedan mnogo dobar koncert,mislim da ce ti se svideti".I svidelo mi se naravno,za ceo zivot mi se uvuklo pod kozu.Posle toga sam ih gledao jos 5 puta i svaki put je bilo drugacije,svaki njihov koncert mi je bio kao san,kao dobra knjiga koju procitas u jednom dahu.Jako sam ponosan sto su svirali i u mom gradu i snimili ceo koncert koji je kasnije izdat.Nikad necu da zaboravim taj dan 30.11.1991,Rockoteka-Kos.Mitrovica.Ostvarenje sna,Milan u mom gradu,cak sam za vreme tonske probe uspeo da udjem i privolim Margitu da mi markerom napise nesto sa unutrasnje strane spitfajer jakne,to sam dugo posle cuvao sve dok ne mojom greskom jakna nije zavrsila u ves masini.Toliko od mene za pocetak.Zamolio bih moju sugradjanku @martinu da me stavi na listu,mislim da bi trebalo da bude br.16.