EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i...drago mi je sto postoje ljudi koji se secaju ove grupe, milana, magi i ekipe i sto nisam jedini luzer koji i dan-danas misli na njih...
...vetar dise gde hoce i glas njegov cujem, odakle je ne znam ni gde mu je kraj, tvoj dah kuda ide da i meni se javlja ko zna...

paunovicgordana:
i...drago mi je sto postoje ljudi koji se secaju ove grupe, milana, magi i ekipe i sto nisam jedini luzer koji i dan-danas misli na njih...
...vetar dise gde hoce i glas njegov cujem, odakle je ne znam ni gde mu je kraj, tvoj dah kuda ide da i meni se javlja ko zna...
zasto luzer??? ja bas mislim da smo mi na dobitku jer ostali nikada nece znati sta je zapravo jedan pogled na zivot i muziku!!!! :mrgreen:

ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh
12.Arzberg
13.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
14.RostrumBoi
15.Sergi0
16.bluzijana
17.paunovicgordana

violet_parts:
Ja sam gledala intervju sa Milanom, bio je proshle godine na RTS-u..... Emisija je bila TV Poster...

Da li si ga možda snimila? Ili možda poznaješ nekoga ko je to snimio? Baš mi je drago što je taj intervju sačuvan... Valjda će tako i ostati...i ...kako je izgledao taj intervju?

Sve što mogu da kažem...je...

Bol

Kada pomislim na tebe , a to je često ,
ja osećam bol , ja osećam bol .

Molim se jer znam da molitva otklanja bol ,
molitva otklanja bol .

Da li te uznemiravam sa svojim sećanjem ,
kaži mi , da li te uznemiravam ?

Ili me tražiš jer nema mnogo molitava za tebe ?
Da li tražiš moju molitvu ?

Kako da znam ?
Ne mogu da se oslonim na predosećanje …
još uvek … nesigurna sam .

Da li da čekam tvoj znak ?
Da li možeš da ga daš ?
Kako da znam ?

ho ho ho
jos jedan novi clan! sta vam je sta ste navalili! salim se! samo tako!

ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh
12.Arzberg
13.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
14.RostrumBoi
15.Sergi0
16.bluzijana
17.paunovicgordana
18.Treba da se cisti

ej, nesto mi nije kako treba sa msn! bzvz!
@treba da se cisti dobrodosao/la bilo bi lepo da se novi clanovi malcice predstave! hehe
uvek zaplacem kad vidim te slike! mada je stanje sada malo bolje!

U pubertetskim godinama (jos dok je Milan bio ziv),vise sam slusao Corbu i Gunse,a manje EKV,ali to ne znaci da sam ih manje voleo jednostavno nisam najbolje razumeo njihovu muziku odnosno tekstove ili me nisu preterano zanimali (sto bi Bora rekao ''Jak,mlad i glup"). Sada kada sam vec dosta stariji puno razmisljam o tome i razmisljao sam od Mladenoviceve smrti na ovamo. Velicina muzike EKV su tekstovi koje covek tamana kada pomisli da je razumeo posle pedeset i nekog slusanja vidi da nista nije skapirao.Velicina EKV-a je Milan sa svojim harizmaticnim pogledom i drzanjem koje uliva strahopostovanje i Margitini prsti koji se igraju dirkama (poslusajte samo live "Kao daje bilo nekad")...
Svake put kada posecujem grob svojih prijatelja i najmilijih ja i njima zapalim svecu. Zapalim svecu ne zato sto su im vecne kuce relativno blizu onih zbog kojih sam stvarno dosao,vec zato sto osecam potrebu i sram drustva i grada kojeg sam deo. Biti sam u milionskom gradu nije samo tvoj izbor...
Elem ono sto meni smeta i i sto me boli jeste cinjenica da je Magi umrla sama. Pa se ja pitam,gde je tada bilo ovo drustvo,gde smo bili mi??? Gde je tada bio Ivan Fece, Svetozar Cvetkovic i ostali njeni prijatelji iz mladosti koji sada pisu blogove i izdaju albume i sa setom se secaju Margite Stefanovic. Njoj i nama ne treba njihov osecaj grize savesti sto nisu ucinili nista da Margita i dalje bude medju nama.
Pa sta su mislili da se iz decenijskog druzenja sa djavolom moze pobeci tek tako? Mozda je to bio njen izbor kako i sama kaze,ali svakako nije morala biti i njena sudbina. Iz toga se niko nije izvukao sam,pa nije ni ona nazalost.
Postavlja se pitanje zasto je dozvoljeno da se jedan takav potencijal ugasi,zasto ovo drustvo sve sto je dobro odbacuje od sebe.Sramota me je ovog drustva sramota me je ovog grada,sramota me je sebe!
Ovaj blog,ovaj forum i svi ostali su jedna vrsta grize savesti i izvinjenja sto su oni uvek bili tu za nas i uz nas,a mi nazalost nismo uz njih kada smo im najvise trebali.
Treba da se cisti!!!

Ono što najviše boli,ali što je ljudska odlika u najvećem broju slučajeva,jeste spremnost da osudimo svakoga ko posrne...još ga jače pritisnemo da tone ka dnu...Ako je neko slab ,a ti 'ajde još jače po njemu udari,pa posle kaži:,, Stvar slobodnog izbora." ...Da... Treba da se čisti svačija duša od gordosti i nipodaštavanja...Potpuno te razumem TREBA DA SE ČISTI .I ja se stidim...imala sam godine kad sam mogla da učinim makar nešto...jer MLADOST NE OPRAVDAVA BESVEST (ovo jeste rekao Koja,ali to ne znači da ću dopustiti banalnosti da me preplavi).Uvek mi je smetalo što su mnogi govorili:,,Ma oni su bili balsamovani od droge ...Ko im je kriv...".Bezdušnost....,,Nema praštanja i nema milosti"...A tek ti tekstovi...Pesma ZAJEDNO nije samo posvećena prostoru bivše Jugoslavije...posvećena je i Milanovoj i mlađim generacijama: ,,Our generation will have to repeat not only for the words and acts of children of darkness, but also for the fears and apathy of the children of light." Ta pesma nosi univerzalnu humanu poruku-pobedićemo zlo,ali samo zajedno...Ali ,to nije važno,važno je znati slabost pa tu udariti...Potrebno je pokajati se i nositi svoju odgovornost...,,otvori širom oči"...da se ne ponovi...

necu da pocinjem moju pricu na tu temu, jer imam suvise da kazem, a uvek ostanem neshvacena...
ipak...mnogo puta se zapitam neke stvari..

JA TEBE VOLIM OD NAJDUBLJEG BUNARA PA DO NEBA...

jesmo slatki :)

Back