bluzijana
Početnik
- Poruka
- 19
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno te razumem.Meni isto dođe dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Bas je tesko kad ne mozes svoju omiljenu grupu da cujes uzivo.![]()
ne radi se o reci! to je jezero!Arzberg:Baš su zanimljive ove fotke!Posebno ova reka i fotka sa munjama i crkvom...Ja nikada nisam bila u Kosovskoj Mitrovici.I upoznala sam samo jednu devojku odatle...A nisam bila ni u Kraljevu.Nadam se da ću videti oba grada . Blago Bluzijani...On ih je video uživo.Kada bi samo pustili neki intervju gde Milan,Magi i Bojan pričaju...Znam da je na RTS ' 92 godine bio jedan poduži intervju sa Milanom.Ko zna šta je sa tim snimkom... :-( Mogu da zamislim...Ja sam film ,,Crna Marija" snimala samo zbog toga da vidim kako to izgleda kada Milan ne peva već priča...
Jaooj,martina_hingis:ne radi se o reci! to je jezero!![]()
Šta zna dete šta je EKV. Ide, gleda i ne zaboravlja.bluzijana:... Prvi put sam ih gledao sa 14 god. u Budvi na Havajima.Naravno da nisam imao pojima gde idem,povela me je Lidija iz Podgorice koja je bila starija od mene...