EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e..magi srecan rodj...:)...:(...hvala ti...vam..za sve...
@soba4 ko si ti..?:shock:
ma ...ne vredi...barem kod nas..ko slusa nas rock...
tipa ekv, sarlo, azra, haustor...
ko da slusa nesto levo...
jbg!
a ekv je mozda naj grupa svih vremena...oni su imali cilj, poentu za koju su stvarali..sto sad malo koji bend ima...:(

ja sam pre par godina misila da negativ moze nesto uraditi, ali sam izgubila nadu, neverne bebe su nesto kao pocele ali su isiuvise otisle u tra-la-la!!!
mozda se pojavi nesto, mozda!!?

da....limun i ja cemo napraviti grupu..martina mozes sa nama ako hoces...:)
negative su i dalje dobri. bar po meni..ali malo su mi samo nekako da ih slusas...
nemaju nesto sto te vuce, dubinu reci kao ekv..!
a bebe su stvarno tralalala...

eeee jel neko gledao Firchija kad je bio u onoj emisiji na rts-u valjda, TV Lica... meni tjale sinotj reko da je on bio u tamo... al nisam pogledao emisiju.. tako da ako znate kad je repriza toga.. gledajte... :D kaze vredi :P

@oktobar

nemoshezh skidati spotove s youtube-a... tj mozhesh al treba ti josh neki link i zajebancija do bola, a mozhesh i josh jedan nachin... al ne znam koliko se razumesh u rachunar... treba da izvuchesh iz cache memorije fajl koji je uchitan na youtube-u i treba ti josh jedan program VLC ili FLV player preko kojeg tjesh pushtati, i stavish na taj fajl koji si izvukla u odgovarajutju ekstenziju sve zavisi koji prog imash (znachi ili .vlc ili .flv) i pushtash... ja radim tako sa youtube-om :d

ej, bre, znam ja mnogo prostiji nacin da se skine sa youtube spot ili klip treba ti samo jedan program, i to je to!!!!
a program je tj zove se vdownloader! ukucac to na google i ides na treci sajt!!! skines ga, instaliras i to je to!!!

evo ih..nisu bas naj zato sto sam ih hvatala u pokretu...
bojandk7.jpg

Back