EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'Bro vece svima!:D

RostrumBoi 'ajde posalji jos koju sliku...ove su SUPER...nikada ranije ih nisam vidjeo...hvala ti za ove sto si vec poslao,ja mislim da su se svima svidjele...

Pozz svima...

Kiss October...:)

martina_hingis:
postoji spot za pesmu radostan dan??? :shock:
Aha...Ali ja imam samo deo.
Danas sam nabavila snimak sa nekog koncerta iz Doma omladine. Nisam sigurna da li je to ceo koncert, poshto snimak traje 40-ak minuta. Milan pre Zemlje kaze "A sada jedna slovenska narodna pesma" :) Takodje sam dobila i snimak iz nekog studija u NS-u, 'ja znam' uzivo, kao i oproshtaj od Milana. Plakala sam kad sam gledala. :-( :sad:

Jedva nadjoh temu....
@martina: mozemo mi da napravimo zurku...

Inache, vecheras u Beogradu, u klubu Blue Moon sa pochetkom u 22 h povodom izlaska albuma EKV Revisited svira EKV tribute MIZ(Modro i zeleno), ulaz je besplatan, pa ko je u blizini nek dodje.. mozda ce i Firchi biti tu...

i ja sam je jedva nasla
@da si se pojavila samo minut pre!!! jbg

da nije tako daleko dosla bih! ali ....
i eto dozivesmo i to izdanje!!! i jos kad bih znala gde ga mogu kupiti??
mozda budem dosla kad bude svirao KRUG sledace nedelje!

ZA SVE FANOVE EKV:

Evo bas prekljuce sam upoznao bubnjara EKV Firchija kojeg smo ja i kolege iz benda zvali da nam odsvira par pesama na albumu. LIk je dosao u studio i doneo nam da preslusamo EKV revisited na studijskom razglasu. Sta reci, produkcija i aranzmani su svetski uradjeni a sve je radio on sam - od bubnjeva do klavijatura i gitara. I sto je najvaznije - to su te stare pesme :). Jedina zamerka na album je to sto sve vrvi od zvuka, cini se da je malo aranzmanski prepumpano pa pesme bas i "ne disu". I drugo sto je jako tesko bilo sa starih traka izvuci i izgurati Mladenovicev glas i uklopiti ga u novu produkciju. No, album zaista vredi poslusati. Na pesmi anestezija je ubacio snimak njegovog i meginog razgovora od pre 15 godina dok je on bio u NY a ona u YU, sto je samo jedna od gomile subliminalnih poruka...

Pre sat vremena sam drzala EKV Revisited u rukama... Nazalost, nije moj cd... :-( ima dosta slika u knjizici....Kupujem chim skupim neke pare.
@martina:shto se tiche kRUGa u petak, nemoj dzabe da se cimash do BG-a, poshto ce se ulaziti samo na spisak, nece biti karata zaa nas obichne smrtnike.. :(

ne mogu da verujem!!!
SLUSAJ VAMO::::
danas u 15:10 na RTS1 firci u emisiji tv lica kao sav normalan svet!!!!
prica o marini, bregovicu i ekv, bice i numere sa novog albuma!
ja cu pokusati da snimim!
album je u prodaju tek valjda od 5.marta i izlazi u 5000 primeraka! nadam se da cu upasti u tih 5 hiljada! ima li ko predstave koliko ce nam parica trebati???
pozzz

violet_parts:
Pre sat vremena sam drzala EKV Revisited u rukama... Nazalost, nije moj cd... :-( ima dosta slika u knjizici....Kupujem chim skupim neke pare.
@martina:shto se tiche kRUGa u petak, nemoj dzabe da se cimash do BG-a, poshto ce se ulaziti samo na spisak, nece biti karata zaa nas obichne smrtnike.. :(
kakva je to glupost, pa da su sada zivi, nikada tako nesto ne bi uradili, SPISAK!!! ne mogu da verujem!!! kakvo skrnavljenje!! :-(

Da li je proverena informacija da će se na koncert u Festu ( 6.4., Zemun ) ulaziti preko spiska? A što se diska tiče, ja sam juče bila u RTS prodavnici u Makedonskoj i tamo su mi rekli da će se disk pojaviti u prodaji od srede , 4. aprila . RTS izdaje disk .

Back