pozdrav ljudi,
drago mi je da je ovoliko ljudi ovde koji oseca... ima nas i odrzali smo se mi, ljud..., i nadam se da ce se uskoro pojaviti neka omladina koja ce nastaviti tamo gde se stalo. Ustvari ne nadam se, vec medju mladima i osecam to, osecam kad upoznajem te ljude i ima medju vama ljudi koji imaju potencijal ali se stide ili nemaju motiv da stave sve to na papir...
Upoznao sam par vecih ekipa u gradu koje imaju neke ideje u muzici i pesmama,ali se pomalo stide, i to sve ljudi od 20ak godina, koje se medjusobno druze i posecuju, divni ljudi, ali i osecaju da jos nije momenat za bum, jos dve tri godine, da na duhu onoga sto su radili ekv, oktobar, sarlo, azra , partibrejkersi... nacinimo da nas grad, kao i onaj drugi grad na Savi koji je u malo gorem duhovnom stanju zbog medija i rata zazive i zablistaju. Cesto idem tamo, upoznajem iste ljude, s istim teznjama i zeljama...
Posecujte se , druzite se, pricajte o svemu, punim plucima, pa da isplivamo iz memle i podruma, da razbijemo imaginarne barijere, da od centra pa do ruba koji cine Mostar, Autokomanda, Vracar, Zvezdara, Dorcol zavlada ta energija koja ce se osetiti istog momenta kada se zakoraci u taj krug, da nacinimo da se osecamo onako kako to stvarno zasluzuje ovaj grad!
Nemojte misliti da je to puka zamisao i da su drugi brojniji, jer sa energijom koju mozemo nas 1000 da stvorimo mozemo biti jaci od mase od 100 000. Pisite pesme, tekstove, price, mislite, putujte nabojem iz tela cija zapremina nije dovoljna, putujte iznad grada i osvetlite ga svojom energijom, i nacinite da par godina za nas bude ustvari par hiljada godina za nas
Pozdrav, i ustremite svoju energiju, bar u mislima, na veliku promenu koja ce da se probudi samo ako mi to zelimo, i kada osetite u nekim tonovima koji izlaze iz instrumenata da je to to, da nije prosta kopija vec isti duh a svoj stil, znacete da je to to!
ljubim vas, preslatki ste!