EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo ga o5 bojan...:)
bojan2ws0.jpg

bojan4fj5.jpg

pustim da ide klip...i onda ga hvatam a pauzu...gde je dobar kadar...onda ides na print screensaver, to ti je u srednjem delu tastature.onda ides u paint edip/paste, ides na secenje i iseces slicicu.iskopiras,u novi fajl, sacuvas, posle toga otvoris u manageru, i cropujes ga, tj odseces onaj beli deo okolo.nakon toga sacuvas u jpg formatul jer je mnogo manji od bitmapa...posle ides u neat image i ocistis sumove..i to je to...;)

ja sada uploadujem zadnjih pet minuta sto je firchi pricao! snimak je uzasno los bas kao i zvuk ali vredi cuti i pogledati! cuje se magin glas!!! nesto kao JUCE SAM SVIRALA KONCERTNI KLAVIR!!!

Oktobar1864:
pustim da ide klip...i onda ga hvatam a pauzu...gde je dobar kadar...onda ides na print screensaver, to ti je u srednjem delu tastature.onda ides u paint edip/paste, ides na secenje i iseces slicicu.iskopiras,u novi fajl, sacuvas, posle toga otvoris u manageru, i cropujes ga, tj odseces onaj beli deo okolo.nakon toga sacuvas u jpg formatul jer je mnogo manji od bitmapa...posle ides u neat image i ocistis sumove..i to je to...;)
u kom menageru da otvorim?

Limunovo_Drvo:
Za Oktobar
185115le6.jpg

23wn3.jpg

Jos slika :D Da spomenemo Bojana...veoma lijep lik...
ekv5so6.jpg

bojanzp2.jpg

Ako hocete jos javite :lol:
Imate li jos slika sa ovg sajta sa kog je ova narandzasta?Posto su ga ukinuli pre nego sto sam skinula :(
Sto se nastavljanja ekv rada tice,ne znam ni da sviram ni da pevam ali zato pisem tako da sam im i ja koleginica.I Milan mi u snu rekao da smo prijatelji i da ga odlicno razumem i da me voli i da je stavrao za ljude kao ja.To je vrhunac mog uspeha

ko su vam te ruzne rugobe gore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!?!?!?!??!?!?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!

Back