EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K_S_E_N_I__A:
xaxaxxa:))))) ma bwe,znam ja ko je Angl.Br. ali zar nije Milanov duh i um i njegova opsesija?Ili mozda,bolje recheno-opsesije......njegovi wrtovi

" ...metak me neeece METAK MENE NECE !!!...."
nije mi namera bila da zvuchim uvredljivo... nisam ni sumnjala (a ni razmishljala o tome, zaista ;p) da znash ko je il' shta je Angel's Breath. ja to smatram nekim shirim projektom od same Milenove opsesije, iako je ochigledno da je on srzh svega. kao i u Ekatarini. ali, ne ide jedno bez drugoga. sam ne bi mogao. (8
Keeper:
obrade se rade s razlogom. pesme se premeshtaju iz jednog vremenskog konteksta u drugi samo s razlogom. kolko znam, imash jedan bend koji se samo EKV-om bavi. nisam slushao, al to zvuchi OK. neka.
e ovo mi se svidja... (;
da se taj bend sluchajno ne zove Dolche Vita? (((:
elem... u Beogradu bash i nema tolika gomila bendova koji sviraju Ekatarinu. mislim, srednjoshkolskih. ima par kao vecjih koji uz EKV sviraju Azru & Co., but i don't like it... :/

eh, da, danas je nechiji rodjendan :mrgreen:
zanimljiv dan... juche je bio mojoj drugarici rodjendan... bla bla trucj.

ne znam zashto ali meni ja malo creepy kad prichate tako... 'milanov rodjendan'...
dajte ljudi...

moj drug pravi tribute to EKV :) imali su probu u nedelju, sutra opet... mislim da bi to trebalo da zvuchi dobro :P

e stvarno je spuki to sa rodjusom.
ajmo ono i da napravimo tortu, okupimo se u krug i u sredini stavimo milanovu lutku.
i teramo ga da duva svecjice (:

"KAKAV RADOOSTAN DAN,Crnici pevaju aleluja,kakav radostan dan,ptice pevaju aleluja...."

Srecan rodjendan Milane......samim rodjenjam jedne takve individue,javila se besmrtnost,javile su se frustracije i javili su se nashi umovi mnogo ranije i pre nashih tela.Posle su se pronalazili lutanjima i bezanjem.....ti si zasluzan sho postojimo.Ti si zasluzan shto se ne bojimo,ti si zasluzan shto smo josh uvek zivi i shto cemo uvek biti.Sve samo zbog tebe.......

PS "...DA UCHI ME KAKO DA UREDIM RT
DA MORAM DA IMAM SVOJ SOPSTVENI W R T ...."

E, jedini bedak je bio shto nisam imao mogutjnosti da napishem neshto za njegov rodj (tek sad sam se vratio s puta) no, elem, neka mu je sva hvala jer on mi je pokazao da Nije Sve Moralo Da Bude Tako...

Karadjole De Mirel:
Hej, ljudi, zanima me sta mislite o EKV-u. Koje su vam omiljene pesme. Kako kapirate njihove tekstove. Omiljeni tekst?

~jedna od mojih omiljenih grupa
Omiljeni album mi je "Ljubav", zatim, "S vetrom uz lice" i "Samo par godina za nas".
Omiljeni/e tekstovi/pjesme su mi:
Zid, Sinhro, Par godina za nas, Ljudi iz gradova, Tonemo, Stvaran svet oko mene, Pored mene, Anestezija,
Ti si sav moj bol, Zemlja, Ochi boje meda, Aut, Bezimo u mrak, Kao da je bilo nekad...

Ma, ja slusham tu pesmu na kompu, i upada moj brat (mladji), sedne pored mene, i slusha valjda kako Milan vrishti "i have allways...i have allways loved you" i ja bash posmatram da vidim njegovu reakciju, dok on onako ladno "gle ovaj, ko da umire"... Mislim koliko emocija Milan unosi u pevanje, to se tek vidi u ovoj pesmi, onako u punoj snazi...

Back