.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma opshteno.pissbottleman:@ Jonana - Malo mi je smetalo sto si odmah zakljucila da ih ja ne slusam a da sam otisao na tribute iz ... nekog razloga ..... izvini sto sam tako burno reagovao(desi mi se ponekad (obicno kada se raspravljam oko stvari do kojih mi je stalo)) nemoj da se ljutis , il' padas u bedak .... evo ja se ne ljutim.
A cokoladu ces mi postom poslati iz Bg.
(Imam Mp3 i jos neke koncerte ....)
Zassto me ne bi zanimalo??? Paaaaaaaaaaa, zanima me (occigledno)! Nije valjda da necess da podeliss poslednje parcce 'leba sa sugradjanima?.pissbottleman:.... verovatno te ne bi zanimalo ....
Znacci uspela si da nabaviss? Efektnija si od mene! Mozzemo li se nadati da cess nam rado proslediti?Moon Child:koncert, video snimak?
ja imam tri live video snimka(bg, bg i ns) i neke spotove...
Apach:Znacci uspela si da nabaviss? Efektnija si od mene! Mozzemo li se nadati da cess nam rado proslediti?
mozheteApach:Znacci uspela si da nabaviss? Efektnija si od mene! Mozzemo li se nadati da cess nam rado proslediti?
Apach:Zassto me ne bi zanimalo??? Paaaaaaaaaaa, zanima me (occigledno)! Nije valjda da necess da podeliss poslednje parcce 'leba sa sugradjanima?![]()
Jesi? Izvini nisam videla! Kako nespretno od mene! Koju ccokoladu ono voliss? I koliko to sad ccokolada treba da zasluzziss?.pissbottleman:Apach ... bio sam ironican.Salio sam se,bre.
Ja sam ti pre nudio i PJ unplugged(jer si ga trazila) a ti nista....