Sentimentalna budala
Ističe se
- Poruka
- 2.331
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.pissbottleman:Nas najbolji bend o kom vec ima otvorena tema,cini mi se...
Apach:Postojala je, pisala se malim slovima
Apach:Ako se Apach sabere, oduzme, pomnozzi i podeli, tj. naspava prethodno, mozzda negde i ode uvecce. Najverovatnije ce da dodje
Jesi li vec uzeo kartu? Je li stvarno 600,00?
OK! Sad znass kako je onom ssto je cceko ccetir ccasa.pissbottleman:E da al' sad nisam kupio cdove prazne....jutros sam mislio posle faxa al' ceko sam tri sata potpis...umro sam ... i u ponedeljak cu kupim koji cd,pa cemo onda videti za ono.vazi?
Sentimentalna budala:600 djunti za tribute!!?Pa kad bi oni likovi iz EKV vaskrsli ne bi trazili toliko.
.pissbottleman:DA bilo 600...al' za dvoje...apach,unosis nepotrebnu paniku...
Kako je juce bilo dobro....nem' reci...basista ima glas...pljunuti Milan...ne znam sto je pevao onaj gitarista kad je basista ludilo....nije ni on los al' ovaj ima isti glas ko Milan...meni je bilo jako doooobro....pisao bih jos al' nemam volje...
Ej, pa tako su mi rekli ovde na KONCERTI !!!!!!!!!!!!!! Mada sam uocci svirke saznala da je 300din i da si na radio-Jesenjin trebalo uzzivo u programu otpevati nessto i dobio bi i FREE.pissbottleman:DA bilo 600...al' za dvoje...apach,unosis nepotrebnu paniku...
Filigrani su bili u pitanjuiluzionista:A koji tribute i gde? Mislim da je u Bgu bilo vise bandova koji su u nekoj prilici svirali tribute svirke posvecene EKVu... Napr: bio je bend koji se zvao Krug....
iluzionista:BTW, slusao sam malo EKV skoro i bas obratio paznju na bas.... Sigurno jedan od najzanimljivijih domacih bendova za basiste (mislim za svirke). Dinamican i melodican bas. Nikako nije ona standarna tu-tu-tu-ti-ti-ti-to-to-to-ta-ta-ta varijanta... Nego vise ti-ta-to-tu-te-ti-to-ta... Ako neko uopste kapira o cemu pricam.![]()
Apach:Filigrani su bili u pitanju
Apach:zar mi da kapiramo!!!
![]()
Kao sviraju, ali svaki put kad sam ih slussala su svirali EKV i najavljivali neke buduce Azra-vecceriiluzionista:Zar oni ne sviraju Azru? :shock: Mislim... Odatle i ime.... "Filigranski plocnici"...
iluzionista:Nisam mislio na vas gospodjice - sveznalice.![]()