EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uz Azru,Pusenje i Skloniste, verovatno nas najbolji bend.
Omiljena: Srce.
Favoriti: Istina masina(iako gore napisase da ne vole,meni bas lezi),Par godina za nas,Anestezija,Dum-Dum...

Snowblind:
Istina je da se "Neko nas posmatra" razlikuje od ostalih, ali mislim da je odlican album.
JUST LET ME PLAY SOME MODERN ROCK'N'ROLL MUSIC
i ja mislim da je odlichan. jedno vreme mi je bio najbolji... sad ne. svi su odlichni! :mrgreen:
K_S_E_N_I__A:
i ja volim istinu mashinu a naj album je ANGEL'S BREATH !!!!!!!!!!!!!
Angel's Breath nije album Ekatarine Velike. (8

ah pa anestezija je neshto posebno :))

21.9.1958. znachi... sad bi imao 47 godina :cry:

ja ne znam koji mi je omiljeni album... i ljubav... i s vetrom uz lice... i ekatarina velika... i katarina II.... i samo par godina za nas... i neko nas posmatra....
ne'am pojma bre :mrgreen:
nemam ni omiljenu pesmu...

U sumrak otezaju senke
I plaze nam po licima
Sjaj u ocima je dubok i nestvaran
Putujemo recima i razmisljamo koracima
Ti i ja, ti i ja

U sumrak tvoje hladne ruke
Me miluju po grudima
Zaboravljam, zaboravljam

Da samo ti znas koliko mnogo ih ima
Samo ti znas koliko mnogo

Pored mene, budi pored mene
Pored mene, budi pored mene

U sumrak znam da znas da znam
Sve o nevaznim stvarima
Iza brda je polje, iza polja je suma
Iza sume je kuca, iza kuce je put
Koji vodi (koji vodi)
Koji vodi (koji vodi)
Koji vodi do tebe, koji vodi do tebe

Jer samo ti znas ..

U sumrak tvoje hladne ruke
Me miluju po grudima
Zaboravljaaaaaaaaam

Pored mene ..

K_S_E_N_I__A:
ok,Milana Mladenovica. Kako god Ipak je MM savrshenstvo i sve je u sklopu njega i unutar njega.Onda mi je the best S vetrom uz lice i Neko nas posmatra
ok, necju dalje da cepidlachim da nije samo on Angel's Breath etc etc. bicju fina. (;
Moon Child:
ah pa anestezija je neshto posebno :))
vala bash!
Moon Child:
21.9.1958. znachi... sad bi imao 47 godina :cry:
josh malo pa sa' cje. ;p shto cje recji, za dva dana.. (8
ima bwe on toliko... i vishe. kad ne bismo rachunali samo godine tokom kojih je hodao po zemlji. mozhda shuntavo zvuchi, ali zhivi kroz to shto je stvorio. i zaista se nadam da cje i dalje zhiveti.

Keeper:
e, a na kom albumu se nalaze 'voda' ... 'jesen'?
ja to nikad nisam chuo.
osim od onog dada topicja ;p
Andrej, neznalice nijedna ;pPpp
inache, ~Jesen od Dada Topicja je sranje. (8 a za ~Vodu necju troshiti rechi. fenomenalno.
Keeper:
a da, video sam spot.... jednom.
crno beli, live snimak (:
mozhda nije live, ali lichi, milan sa gitarom, toga se secjam...
u crvenoj majici sa zvezdom? to je iz NSa... jaaaaawwwwwww, shto ih voleeeeem ((:

Moon Child:
ja ne volim istinu mashinu...
i uopshte, ceo album neko nas posmatra manje volim od ostalih... ali ipak ga volim :D
Volim sve albume, ali ne volim jednu pesmu, "Kao da je bilo nekad". Nikako je ne volim, a u subotu na EKV-vecceri su je svirali 2 puta!!!

Inacce, da li je joss neko bio? Bar ssto se novosadjana ticce ... Jest' da su na trgu svirali BruceLee i NightShift za dzz, ali ... propustiti ovako nessto, bilo bi ravno tragediji ...
Bilo je F E N O M E N A L N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne znam samo kako se zove grupica koja je svirala. Dosta su mladi, licce da su srednjosskolci, devojka za klavijaturama, ali su meni bass dobri. Bubanj je bio malo pojaccan, a kad ja to kazzem za bubanj koji najvisse volim ... Svirali su i "standardne" stvari EKVa, ali je bilo i par stvari koje nisam joss ccula da tribute-bendovi sviraju ...

xaxaxxa:))))) ma bwe,znam ja ko je Angl.Br. ali zar nije Milanov duh i um i njegova opsesija?Ili mozda,bolje recheno-opsesije......njegovi wrtovi

" ...metak me neeece METAK MENE NECE !!!...."

Apach:
Naravno kad gledass umesto da slussass!!!

:roll: ajd ne seri.

samo kazhem da je chinjenica da svaki plagijatorski bend MORA da gnjavazhira nechim od EKV-a.
a to smara. jako. pa nije ti to glupi VanGog pa da ih bilo ko mozhe kopirati.
mislim, dal iko od njih razmishlja zashto to radi? jel razmishlja zashto izlazi na binu i izvodi te pesme? gledam onaj mutavi Nightshift, ljude nije sramota da sviraju 'ti si sav moj bol' i to josh na ONAJ nachin, i josh da snime spot za to? daj bre.
obrade se rade s razlogom. pesme se premeshtaju iz jednog vremenskog konteksta u drugi samo s razlogom. kolko znam, imash jedan bend koji se samo EKV-om bavi. nisam slushao, al to zvuchi OK. neka.
al da me svaki srednjoshkolski bend smara sa svojim kopijama,e pa necju da slusham.
ni da gledam (:

Keeper:
Lepe ti meni zzelje upucujess!!! Jesi probao nekad? ;)
Keeper:
samo kazhem da je chinjenica da svaki plagijatorski bend MORA da gnjavazhira nechim od EKV-a. a to smara. jako. pa nije ti to glupi VanGog pa da ih bilo ko mozhe kopirati.
Slazzem se da nije glupi VG, ali ...
Keeper:
mislim, dal iko od njih razmishlja zashto to radi? jel razmishlja zashto izlazi na binu i izvodi te pesme?
... se nadam da razmissljaju da ne treba ostaviti ni milimetar prostora za "onu drugu" muziku!!! Razgovarala sam sa par ljudi tamo na svirci i svi dele isto missljenje samnom, obozzavamo EKV i zzeljni smo njihove muzike uzzivo, tj. takvih svirki.
Keeper:
... gledam onaj mutavi Nightshift, ljude nije sramota da sviraju 'ti si sav moj bol' i to josh na ONAJ nachin, i josh da snime spot za to?daj bre.
Treba da ih je sramota, ali nije occigledno!
Keeper:
obrade se rade s razlogom. pesme se premeshtaju iz jednog vremenskog konteksta u drugi samo s razlogom. kolko znam, imash jedan bend koji se samo EKV-om bavi. nisam slushao, al to zvuchi OK. neka.
al da me svaki srednjoshkolski bend smara sa svojim kopijama,e pa necju da slusham.
ni da gledam (:
Ma ne volim obrade, makar da bi se vremenski kontekst uklopio sa danas, sutra ili malo-sutra ... I zato cu da slussam i uzzivam ...

Back