Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali... ali... ali...Moon Child:ja ne volim istinu mashinu...
i uopshte, ceo album neko nas posmatra manje volim od ostalih... ali ipak ga volim![]()
khm, khm... neko se rodio taj dan. ((: i to 1958. godine.i shta je 21.09.?
i ja mislim da je odlichan. jedno vreme mi je bio najbolji... sad ne. svi su odlichni!Snowblind:Istina je da se "Neko nas posmatra" razlikuje od ostalih, ali mislim da je odlican album.
JUST LET ME PLAY SOME MODERN ROCK'N'ROLL MUSIC
Angel's Breath nije album Ekatarine Velike. (8K_S_E_N_I__A:i ja volim istinu mashinu a naj album je ANGEL'S BREATH !!!!!!!!!!!!!
Keeper:e, a na kom albumu se nalaze 'voda' ... 'jesen'?
ja to nikad nisam chuo.
osim od onog dada topicja ;p
ok, necju dalje da cepidlachim da nije samo on Angel's Breath etc etc. bicju fina. (;K_S_E_N_I__A:ok,Milana Mladenovica. Kako god Ipak je MM savrshenstvo i sve je u sklopu njega i unutar njega.Onda mi je the best S vetrom uz lice i Neko nas posmatra
vala bash!Moon Child:ah pa anestezija je neshto posebno)
josh malo pa sa' cje. ;p shto cje recji, za dva dana.. (8Moon Child:21.9.1958. znachi... sad bi imao 47 godina![]()
Andrej, neznalice nijedna ;pPppKeeper:e, a na kom albumu se nalaze 'voda' ... 'jesen'?
ja to nikad nisam chuo.
osim od onog dada topicja ;p
u crvenoj majici sa zvezdom? to je iz NSa... jaaaaawwwwwww, shto ih voleeeeem ((:Keeper:a da, video sam spot.... jednom.
crno beli, live snimak (:
mozhda nije live, ali lichi, milan sa gitarom, toga se secjam...
Volim sve albume, ali ne volim jednu pesmu, "Kao da je bilo nekad". Nikako je ne volim, a u subotu na EKV-vecceri su je svirali 2 puta!!!Moon Child:ja ne volim istinu mashinu...
i uopshte, ceo album neko nas posmatra manje volim od ostalih... ali ipak ga volim![]()
Naravno kad gledass umesto da slussass!!!Keeper:... dosta mi je (:
Apach:Naravno kad gledass umesto da slussass!!!
Lepe ti meni zzelje upucujess!!! Jesi probao nekad?Keeper:ajd ne seri.
Slazzem se da nije glupi VG, ali ...Keeper:samo kazhem da je chinjenica da svaki plagijatorski bend MORA da gnjavazhira nechim od EKV-a. a to smara. jako. pa nije ti to glupi VanGog pa da ih bilo ko mozhe kopirati.
... se nadam da razmissljaju da ne treba ostaviti ni milimetar prostora za "onu drugu" muziku!!! Razgovarala sam sa par ljudi tamo na svirci i svi dele isto missljenje samnom, obozzavamo EKV i zzeljni smo njihove muzike uzzivo, tj. takvih svirki.Keeper:mislim, dal iko od njih razmishlja zashto to radi? jel razmishlja zashto izlazi na binu i izvodi te pesme?
Treba da ih je sramota, ali nije occigledno!Keeper:... gledam onaj mutavi Nightshift, ljude nije sramota da sviraju 'ti si sav moj bol' i to josh na ONAJ nachin, i josh da snime spot za to?daj bre.
Ma ne volim obrade, makar da bi se vremenski kontekst uklopio sa danas, sutra ili malo-sutra ... I zato cu da slussam i uzzivam ...Keeper:obrade se rade s razlogom. pesme se premeshtaju iz jednog vremenskog konteksta u drugi samo s razlogom. kolko znam, imash jedan bend koji se samo EKV-om bavi. nisam slushao, al to zvuchi OK. neka.
al da me svaki srednjoshkolski bend smara sa svojim kopijama,e pa necju da slusham.
ni da gledam (: