EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Liza Dennis:
EKV je bezveze, posebno ove Fircijeve obrade. Na to sam se palila dok sam bila klinka. Slusala sam ih zajedno sa Rokerima s Moravu. Oni su kao sto je Lepa Brena u svetu narodnjaka, to u svetu zabavnjaka. 8-)
Ne znam stvarno sta reci na tvoj komentar. Svako ima pravo na svoje misljenje,ali obrazlozeno necim konkretnim.Muzika nije samo ton,nota ili zvuk,muzika je stil zivota,muzika je sakrivena poruka,stvar osecanja i onoga kako sebe dozivljavas i svet oko tebe... Fahreta Jahic je najgori komercijalni proizvod komunizma ,dok je EKV susta suprotnost. Oni su najjaci "underground" bend na prostorima bivse Jugoslavije koji je imao publike i zaljubljenike njihovog dela sirokih razmera,a da se nisu vrteli 24h na tv-u kao "Lepa" Brena i Slatki greh i nisu bili miljenici ni jednog rezima... Izgleda da si ti malo vise slusala Rokere sa Morave a nikako EKV. A sto se tice EKV Revisited-a to je stvar ukusa i ocekivanja,kako sam vec napisao u nekom od prethodnih postova (poslusaj poslednji Milanov album snimljen sa Mitrom Suboticem pred samu smrt u Brazilu).
Jedan je Sasa Curcic!

Da...NE TREBA JE UOPŠTE PRIMEĆIVATI...I takooo.... O kome smo pričali :-? ? Ne sećam se...Pozdrav za Treba da se čisti...e,toga se sećam :-D !!!

e...malko da navratim i ja...
manite se lize..ona vam je k'o pacov sa lobotomijom...
kako sam juce bila divno raspolozena ...ceo dan sam slusala: radostan dan...
:D
haha...
necu da idem na maturu.

Ona
Šarlo Akrobata (1980)

Ona puni osamnaest
godina u junu...
i ne zna šta da radi
kada položi maturski ispit...

Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi,
ljudi su zlobni dok gledaju njen ten...

Ona se budi...
Ona se budi...

Celoga života,
nečim joj pune glavu...
Lutkice, krpice, suknjice su stvari za devojčice...
Igrati lastiš ona nikada nije znala...
Skuvati ručak nikad nije bila njena stvar...

Ona se budi...
Ona se budi...

Ona nema nikoga da joj kaže:
,,Ti si moja, si si moja, ti si..."
,,Ti si moja, si si moja, ti si..."

Ljudi se čude !
Zar ona može da misli ?!
Ljudi se čude !
Zar ona sme da zna ?!

Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi,
ljudi su zlobni dok gledaju njen ten...

Ona se budi !
Ona se budi !

,,Ti si moja, ti si moja, ti si..."
,,Ti si moja, ti si moja, ti si..."

Milan Mladenović

Čekajući link...E,kad reče viski,mene taj viski asocira na matursku ekskurziju... :shock: ...i to je sve što je ostalo od sećanja... :shock: ...zapravo i nema ga...ostala je samo asocijacija...,,Osvrni se mirno na godine prošle,u nizu što šapuću : ,,Bledo je,bledo je..." , jer sasvim je isprano sećanje moje...ne želim da znam..."

Back