EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drago mi je da postoji ovaj forum ... trebalo mi je vise sati da procitam sve ... skoro je neverovatno koliko misljenja postoji i koliko su duboka i iskrena (izuzevsi par neizbeznih "pametnih"). Meni je licno najvaznije da je sve u vezi EKV jos uvek zivo. Malo sam se dvoumio da li da se prikljucim, iako mi je to s'vremena na vreme obicaj, ali na kraju krajeva, jednostavno nisam odoleo. Probacu, koliko mi vreme to dozvoljava, da budem prisutan, pa, ako imate pitanja, pitajte, bice mi drago da odgovorim. Najvaznije je da se muzika EKV odrzi i da se prenosi na nove generacije. Toliko za sada, pozdrav svima, Firchie.

E raja...bas juce dok sam isao iz BL,na sjedistu ispred mene pise dio pjesme EKV-a i nacrtana ona cetiri znaka...eto,vidjao sam ih i na njihovim zastavama,i imam bedz,i na CD-u Revisited je ucrtan...sta oni zapravo oznacavaju?

:shock: :? ...A ja sam agnostik...Mada,kad se setim onog foruma na mp3bre.com...Što bi babe rekle:,,Firči ,sinko,jesi li to ti?"...ili...što bi mladi rekli:,,Nemoj da me zajebavaš!" ... Jeste...Šta znače ona četiri znaka??? Bravo Limune,dobro ti je pitanje...Da li ti znakovi označavaju elemente - voda,vazduh,zemlja,vatra ?

m_96836f296eec532f30fed112d202f9e5.jpg

Ovi znakovi sa desne strane...
Zadji bas asocira na vodu..."pusti neka voda nosi...u zaborav" :D

da...to su vam 4 znaka..zemlja, vazduh vatra voda...
imali su slicni u onom crtacu..digimonima..:lol:
i u spotu za ljubav...
svaki znak oznacava nekog od njih..mislim da tako mozemo saznati dosta o njima...

Ali ti znakovi nisu ostali da bi ih pojeo zaborav...oni su poruka od onih koji nisu među nama i poruku treba tumačiti...dok se ne rastumači...kroz poruku traju i ti koji nisu među nama(između ostalog)...da...i ja mislim da pomoću tih znakova možemo o njima saznati malo više...ja sam uvek mislila da je svaki znak predstavljao tačno jednog člana...ne znam...još uvek razmišljam...

E pa jesmo pametne...u ta ta ta ! :P ...Pa to ti je ono... četiri elementa neophodna za život...oni su živeli svoju muziku...i muziku uopšte...i samo su tako mogli da postoje...

Hmm...pa treći znak mislim da označava vazduh...pa taj vazduh struji ... ,,vetar diše kud hoće, i glas njegov čujem,odakle je? ne znam,ni gde mu je kraj..."...Četvrti znak je i mene asocirao na vodu...E sad...drugi znak je vatra a prvi zemlja...možda... :?

Back