Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam stvarno sta reci na tvoj komentar. Svako ima pravo na svoje misljenje,ali obrazlozeno necim konkretnim.Muzika nije samo ton,nota ili zvuk,muzika je stil zivota,muzika je sakrivena poruka,stvar osecanja i onoga kako sebe dozivljavas i svet oko tebe... Fahreta Jahic je najgori komercijalni proizvod komunizma ,dok je EKV susta suprotnost. Oni su najjaci "underground" bend na prostorima bivse Jugoslavije koji je imao publike i zaljubljenike njihovog dela sirokih razmera,a da se nisu vrteli 24h na tv-u kao "Lepa" Brena i Slatki greh i nisu bili miljenici ni jednog rezima... Izgleda da si ti malo vise slusala Rokere sa Morave a nikako EKV. A sto se tice EKV Revisited-a to je stvar ukusa i ocekivanja,kako sam vec napisao u nekom od prethodnih postova (poslusaj poslednji Milanov album snimljen sa Mitrom Suboticem pred samu smrt u Brazilu).Liza Dennis:EKV je bezveze, posebno ove Fircijeve obrade. Na to sam se palila dok sam bila klinka. Slusala sam ih zajedno sa Rokerima s Moravu. Oni su kao sto je Lepa Brena u svetu narodnjaka, to u svetu zabavnjaka. 8-)
U pravu si a kako je bilo...ja sam nov ovde pa niko nece da mi odgovara hehemartina_hingis:pa ima da crknu kad te vide!!! o tome se radi!! ja sam namerno otisla!!!