EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dakle, evo i mene posle duzeg vremena.... Osvestila sam se od raspusta(upisujem se na tu listu alkoholichara), prochitala sve shto ste pisali dok sam ja svashta radila sa sobom (molim oktobar da nishta ne komentarishe :) )
Shto se tiche emisije TV poster, pokushavala sam da nadjem, niko koga ja znam nije snimio :-(
Ja sam chula da je Zika posle Margitine smrti puk'o sksroz... Srela ga je moja drugarica u gradu i pitala ga zashto ne svira sa Krugom, a on je rekao da mu je sve to mnogo teshko...
A Zika se izvukao iz cele priche sa drogom zahvaljujuci svom ocu koji mu je namestio ulogu u filmu, samo da ga odvuche shto dalje od cele te priche sa EKV-om.
Htela sam josh neshto da napishem ali sam zaboravila(oktobar me dekoncentrishe svojim zavodljivim fotkama) :D
Pozzz svima.

violet_parts:
Dakle, evo i mene posle duzeg vremena.... Osvestila sam se od raspusta(upisujem se na tu listu alkoholichara), prochitala sve shto ste pisali dok sam ja svashta radila sa sobom (molim oktobar da nishta ne komentarishe :) )
Shto se tiche emisije TV poster, pokushavala sam da nadjem, niko koga ja znam nije snimio :-(
Ja sam chula da je Zika posle Margitine smrti puk'o sksroz... Srela ga je moja drugarica u gradu i pitala ga zashto ne svira sa Krugom, a on je rekao da mu je sve to mnogo teshko...
A Zika se izvukao iz cele priche sa drogom zahvaljujuci svom ocu koji mu je namestio ulogu u filmu, samo da ga odvuche shto dalje od cele te priche sa EKV-om.
Htela sam josh neshto da napishem ali sam zaboravila(oktobar me dekoncentrishe svojim zavodljivim fotkama) :D
Pozzz svima.
Jedino da se pita neko ko radi u RTS...Mada... :-?
Meni je razumljivo zašto on ne može da priča o njima...Strašno je to šta ih je zadesilo...

ONA I ON I ON I JA

Rasli smo na ničijoj zemlji,
Surovo sunce iznad nas.
Živimo u tuđoj kući...
Ona i on, i on i ja...

Budim se u zoru,
tu je početak, tu je i kraj.

Mi smo na granici.
I nema povratka.
Mi smo na granici.
I snaga otiče.

Ljudi me vole kada ih sanjam,
ljudi me vole, običan dan.
Hodamo po toploj zemlji,
ona i on, i on i ja.

Budim se i ne znam
gde je početak, gde je kraj.

Mi smo na granici.
I nema povratka.
Mi smo na granici.
I snaga otiče
kap po kap.

Budim se i ne znam
gde je početak, gde je kraj.

Mi smo na granici.
I nema povratka.
Mi smo na granici.
I snaga otiče
kap po kap...

U nepovrat.

Eh, oktobar, od majice je pochelo ....... :oops:
Shto se tiche tog snimka....Sonja Savic je trazila taj snimak kad je pravila film Sharlo te gleda i RTS joj je trazio neku nenormalnu kolichinu novca za to....

violet_parts:

Shto se tiche tog snimka....Sonja Savic je trazila taj snimak kad je pravila film Sharlo te gleda i RTS joj je trazio neku nenormalnu kolichinu novca za to....
Bože!Jedna Sonja Savić ne može da dobije snimak...ooo, da,autorska prava i RTS :roll: ...Ubiše se od repriziranja emisija...Eto,mi plaćamo pretplatu za reprizu... :mad:

Babe su super...dobro,ponekad te ubiju u pojam :shock: ...mada, ja sam rekla da bih jako volela da kad završim faks da odmah odem u penziju...Tin Ujević je davno napis'o ,,biti mlad a biti star" ili što bi Rambo reko ,,biti mlad a biti car"...
A taj RTS ...bolje da ne pišem...mentalna manipulacija...To je najblaže što ću napisati... :x

A da bude crnje i grđe,Margitin otac - Slavoljub Stefanović Ravasi,bio je jedan od osnivača RTB iz koje se kasnije razvila RTS...javni servis u službi tajkuna i moćnika...
,,Dosta smo bili hrana za lopove.Dosta smo pili iz iste čaše!Groznica nas izjeda u uglu usta ...i srca su nam ostala na kraju pusta...Seti se s kim si ,seti se gde..."

,,Mi smo protiv ugnjetača...i njihovih pomagača!Legionara i fašista ,aj karmela, aj karmela!...Želja nam je samo jedna...da fašista više nema...Mi nemamo avione,tenkove ni kamione , aj karmela! Nestaje nam municije hladan vetar poljem vije, aj karmela!...Nek se ova pesma čuje,aj karmela!Hrabro srce pobeđuje,aj karmela!"

UVEK! Još se' 91 na ulicama vikalo,, Ustani Srbijo!"...,,a ona nije htela da ustane već je legla"... :shock: ...i tako mi od tada ,,kamen u glavu po ceo dan"...Ali bolje borba nego apatija...,,Our generation will have to repeat not only for the words and acts of the children of darkness, but also for the fears and apathy of the children of light."

Ma kakva politika ! Ja to više sa društvenog (...utopističkog... :shock: ...,,Govoriš mi o ideji...o patriotizmu generacija...Da li je to skup interesa nekorisnih ljudi ili nešto vredno robije? Razgovarajmo o SLOBODI...Sjećaš li se Španije? O , Pavel, neman je pred vratima...) aspekta ...Kad je politika u pitanju , ja sam najviše za Politikin Zabavnik :D !

Back