Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ... o tome može da se diskutuje...jedino da započnemo neku spiku o tome.A ti ćeš možda naći neki odgovor...Jimy90:Ako neko moze da mi kaze znacenje pesme sinhro...plz
Jedino da se pita neko ko radi u RTS...Mada... :-?violet_parts:Dakle, evo i mene posle duzeg vremena.... Osvestila sam se od raspusta(upisujem se na tu listu alkoholichara), prochitala sve shto ste pisali dok sam ja svashta radila sa sobom (molim oktobar da nishta ne komentarishe)
Shto se tiche emisije TV poster, pokushavala sam da nadjem, niko koga ja znam nije snimio :-(
Ja sam chula da je Zika posle Margitine smrti puk'o sksroz... Srela ga je moja drugarica u gradu i pitala ga zashto ne svira sa Krugom, a on je rekao da mu je sve to mnogo teshko...
A Zika se izvukao iz cele priche sa drogom zahvaljujuci svom ocu koji mu je namestio ulogu u filmu, samo da ga odvuche shto dalje od cele te priche sa EKV-om.
Htela sam josh neshto da napishem ali sam zaboravila(oktobar me dekoncentrishe svojim zavodljivim fotkama)![]()
Pozzz svima.
But of course...Ali , ako je Jimy imao neke nedoumice ,mala diskusija nije na odmet...Oktobar1864:svako treba da pesmu shvati kako je dozivljava.
Bože!Jedna Sonja Savić ne može da dobije snimak...ooo, da,autorska prava i RTSviolet_parts:
Shto se tiche tog snimka....Sonja Savic je trazila taj snimak kad je pravila film Sharlo te gleda i RTS joj je trazio neku nenormalnu kolichinu novca za to....