Evo ovo ce vam se sigurno svideti(nazalost, nema veze sa ekv): ovu reportazu je napravio lik koji je otisao kad je sranje krenulo, jedan od mnogih... Dosao je pre dve godine turisticki, sa klincima, i sacinio ovo. Samo osetite Beograd, osetite ovo, i jedan bitan momenat: riba iz Madrida koja prica sta joj nedostaje i krece pesma "ti si sav.." - apsolutna jeza:
Ima ovaj lik jos dosta filmova na ovaj fazon, a evo nekih komentara ljudi koji su isto tako odleteli...:
-Ni sto Pariza u mom srcu ga zameniti nece
-Hvala na 5 minuta otvorenog prozora u Beograd...pozdrav iz tokya
-fenomenalan video.....10 godina nisam video svoj"Dorcol".Svaka cast...ulepsao si mi zivot covece..
-najbolji film na Youtube-u
-Odlican video! Svaka cast. Ni 100 Londona nije kao jedan Beograd!
-lepo, bas lepo. nije samo zato sto me muci nostalgija nego objektivno lepo
-Odlepio sam covece, puko totalno!!! A pri tom i znam jednog od njih!

))
-Mnogo hvala na filmu
brate! bas super je filmic!!!
tuzim za Beogradom
-U Berlinu mi je jedan Madjarski umjetnik mi je rekao "Beograd je klitoris Balkana
-Brate , nakon ovog tvog filma sam definitivno odlucio da se vracam kuci !
Ovaj grad krije mnogo stosta, imali smo divan vrt, samo treba da ga uredimo, kao sto to vec rekose, da nama koji zivimo u njemu svane.
Izvinjavam se sto uzurpiram stranicu o EKVu ali malo da unesem i ovog duha, ovoga sto je u neku ruku i uticalo na ljude da nacine nesto kao sto je : grad, ljudi iz gradova, gledas obecani grad, i mnogi drugi tekstovi i bendovi.
A posto nisam Firci, vec obican covek odavde, tek mozete da zamislite moj sok kada sam upoznao vecu kolicinu ljudi sa ovakvim misljenjem, i umetnika... zato sam i pun ovog duha...da nema toga, verovatno bih bio negde daleko...