EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo jedan poklon za sve vas..

i za bubicu...:)

ljubavda5.jpg

Limunovo_Drvo:
Kome cu ja da 'bem sunce veceras :lol: grandovac prosetaj...

bezi tamo geyu jedan!!!!!!!!!!!!!?????????
ne interesujes me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????!?!?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!??

Limunovo_Drvo:
E vidjeces samo....
Dobices shootgun u usta da popusis...:lol:
idiote...

rekoh ti da me ne interesuju te vase gey sadomazo igrarije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????!?!?!?!?!?!??!?!

lepo kazem..ne zna sta je shootgun..? pa zar vas u skolici ne uce eng?
popusices ti njemu shootgun..a meni martinku..:mrgreen:

sad slusam budi sam..divna pesma..kad kaze..treba mi soba..da primi 5000 ljudi sa dignutim casama...
kao potpuni stranci, sa staklom u ocima, sa staklom u grudima..:(

stani...ti si znao njih?
istinski ljubitelji..divan kompliment..

ako si ih znao..pricaj nam o njima..molim te..!

a grandovce..necu vise da spamujem temu..iz postovanja prema njima..oni ovo nisu zasluzili!

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????!!?!?!?!?!?!?!?!?!
vec se predajes jer se plasis moje neustrasive inteligencije koju ti ociglendo nemas????????????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????!?!?!?!?!?!?!?!?
CURKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!!!!!????!?!?!????!?!!!!!

dodji da ti ih obrisem lopatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!??!?!?

Back