EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
RostrumBoi,ja nemama reči!Pa ove fotografije su fantastične.Hvala onoliko!Bilo bi lepo kada bi nešto o njima napisao,nešto iz svog sećanja .Never mind što je long ago.Please!
,,Vreme!Vreme mi više nije problem.Ustvari,ne znam bolji način da ga potrošim...Dani su se pretvorili u sate.Ni to mi više nije važno,sve sam ih zgazio. Pričaj mi o sebi,pričaj mi šta misliš,pričaj mi o ljubavi...''

E Oktobar,nisam bio tu,samo na 5 min usao prije nego sam otisao od strica...i sad samo navracam pa do druga moram da mu odnesem neke CD-ove...

"veceras" cu biti tu...
Kiss

Sry for offtopic

Kad god slusam Ekv, kad god pomislim na Ekv mogla bih da zaplacem... od tuge sto vise ti ljudi nisu medju nama, ti Bogovi muzike, i od srece, sto ipak imam mogucnost da slusam te fantasticne zvuke koji su najfantasticniji koje sam ikada cula.
Uvijek sam pokusavala da zamislim to vrijeme, te godine, tu energiju, svakako skroz drugaciju od danasnje... Ne znam za vas, ali sam se oduvijek pitala jel bilo nesto vise izmedju Magi i Milana... Magi je bila u Smiljanicevoj... Tuzna sam sada...
Soba4 se najbolje izrazava o tome, o tom fenomenu, ne mogu to ni da opisem...
Nadam se da cu imati taj cd... sa najboljim tekstovima svih vremena.

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:
Postojao je neki sajt na kom su bile Magine umrlice,clanak iz novina da je umrla cak i slika sa sahrane,bilo je i mnogo slika za desktop koje su bile jednobojne a ona u uglu.Imate li to?
a odakle tebi sve te informacije? :)
i ako neko zna nekog ko zna nekog ko ima taj link daj neka postavi! ;)

Nemojte plakati za onim sto je bilo. Uzivajte u tome jer treba to osecati i danas! Suza izlazi onda kad te jeza prozme telo od tog osecaja. To nije tuga , to je taj prirodni strah coveka od samog sebe, muzika koja je priblizna istini, coveku kao jedinki, onome sto filozofi milenijumima traze razmenom misli, a naucnici trazenjem novih teorija. istina koju covek tesko da ce naci fizicki, a duhovno mozda ovako necim sto u tvom telu nacini bujicu svega.

ne govorim ovde samo o ekvu koji je zaista bio izvanredan i najbolji u tom pogledu, oktobar 1864, partibrejkersi jos koliko, gradski bendovi, teme... Recimo jako dobru inspiraciju ,predobru, imaju Darkwood Dub, kada bi kanalisali to na drugom muzickom nivou bila bi fantazija.

Gradimo novu muziku, da nam grad zablista. Uzivajmo u zavestanju onih kojih vise nema, imamo skelu, samo da redjamo cigle! ;)

Evo ovo ce vam se sigurno svideti(nazalost, nema veze sa ekv): ovu reportazu je napravio lik koji je otisao kad je sranje krenulo, jedan od mnogih... Dosao je pre dve godine turisticki, sa klincima, i sacinio ovo. Samo osetite Beograd, osetite ovo, i jedan bitan momenat: riba iz Madrida koja prica sta joj nedostaje i krece pesma "ti si sav.." - apsolutna jeza:

Ima ovaj lik jos dosta filmova na ovaj fazon, a evo nekih komentara ljudi koji su isto tako odleteli...:

-Ni sto Pariza u mom srcu ga zameniti nece

-Hvala na 5 minuta otvorenog prozora u Beograd...pozdrav iz tokya

-fenomenalan video.....10 godina nisam video svoj"Dorcol".Svaka cast...ulepsao si mi zivot covece..:)

-najbolji film na Youtube-u

-Odlican video! Svaka cast. Ni 100 Londona nije kao jedan Beograd!

-lepo, bas lepo. nije samo zato sto me muci nostalgija nego objektivno lepo

-Odlepio sam covece, puko totalno!!! A pri tom i znam jednog od njih! :)))

-Mnogo hvala na filmu
brate! bas super je filmic!!!
tuzim za Beogradom

-U Berlinu mi je jedan Madjarski umjetnik mi je rekao "Beograd je klitoris Balkana

-Brate , nakon ovog tvog filma sam definitivno odlucio da se vracam kuci !

Ovaj grad krije mnogo stosta, imali smo divan vrt, samo treba da ga uredimo, kao sto to vec rekose, da nama koji zivimo u njemu svane.

Izvinjavam se sto uzurpiram stranicu o EKVu ali malo da unesem i ovog duha, ovoga sto je u neku ruku i uticalo na ljude da nacine nesto kao sto je : grad, ljudi iz gradova, gledas obecani grad, i mnogi drugi tekstovi i bendovi.

A posto nisam Firci, vec obican covek odavde, tek mozete da zamislite moj sok kada sam upoznao vecu kolicinu ljudi sa ovakvim misljenjem, i umetnika... zato sam i pun ovog duha...da nema toga, verovatno bih bio negde daleko...

Znam da je tesko naci, pa ako neko od vas slucajno nema nudim uzivo Jesen iz 88 u Kulusicu, to je sa onog livea 88e... I ako neko slucajno poseduje live verziju Jeseni iz 84 ja mislim, slucajno sam izbrisao... bio bih jako zahvalan :)

a imam i uzivo nastup u odlicnoj rezoluciji uzivo u Novom Sadu 1989, na rock festivalu , ima jedno 6-7 pesama. Jako je dobro, samo me morate nauciti kako da uploadujem i to je to :)

Taj sajt sam videla kada sam preko google-a jos odavno trazila slike.Ali pisalo je da vise ne postoji:( Nadala sam se da je neko od vas skinuo to pre mene.Ma ovo o njenoj smrti nemam snage da citam i gledam nego je bilo dosta njenih slika

soba4...nz vise sta da kazem...heh..vecina ljudi koje znam misli da je ta muzika o kojoj pircamo prevazidjena..da su metallica, maideni..ma lom drugih grupa bolji...
ali ok svako ima svoje misljenje...

ako hoces da uploadujes neki fajl..ako je veci od 100 mb moras ga razdvojiti na dva dela. zatim probaj da ih odvojeno zip -ujes ili rarujes.
onda ides na neki sajt tipa www.megaupload.com
i tamo da samo uploadujes..onda ovde okacis link.:)

Back